Pinotija, 19 Bal 2020 - 20:47, parašė: O tai kokiu tikslu įsigyjama ta "tik katė" ? Atsakyk neišsisukinėjus, kodėl?Ir aš net nepasakiau tik,pasakiau,kad ko gero katės pasaulėvoka kitokia nei žmogaus.
Ir aš net nepasakiau tik,pasakiau,kad ko gero katės pasaulėvoka kitokia nei žmogaus.
Gerai, kitokia, suprantama. Bet ar gali atsakyt, kokiu tikslu įsigijai katę?
Nes katės gražu,nes jos mielos,nes jos murkia ,nes jos ramina ir tt.bet įtariu,kas atsakymas bus netinkamas. Bet ar ji kasys savo nagus į pufiką ar žais su saldainio popieriuku jai tikrai širdies neskaudės,kad kažkas nenupirko kažkokio spec daikto,vat neėdus,kankinama katė blogai.
Mūsų senoji katė atsirado..oj ***..ką dabar daryt.
Rimtai atsirado??? Nu bus dvi, gal net zais kartu.
Bet tai ji bus nescia greiciausiai.
Nes katės gražu,nes jos mielos,nes jos murkia ,nes jos ramina ir tt.bet įtariu,kas atsakymas bus netinkamas. Bet ar ji kasys savo nagus į pufiką ar žais su saldainio popieriuku jai tikrai širdies neskaudės,kad kažkas nenupirko kažkokio spec daikto,vat neėdus,kankinama katė blogai.
Aisku, kad jai dzin, kur nagus kasyt. Tik nereik po to pykt, jei nauja daikta supartalins, pvz. spinta.
Mūsų senoji katė atsirado..oj ***..ką dabar daryt.
Kaip faina
dabar bus draugės
Kad aš ir nepykdavau .
Atsirado.Paskambino žmogus,sakė pas juos ateina .tai ką beliko,tik eit ir oasiimt.rėkia dabar viena ant kitos.
Oi..***...
*** Sėlija, 19 Bal 2020 - 22:16, parašė: Bet tai ji bus nescia greiciausiai.Pliat pliat..nežinau.
Pliat pliat..nežinau.
Aišku bus...ir kačiukų po dviejų mėnesių bus ![]()
Nu ka, Intemora, a taip, a taip ten jusu daug, namas didelis, visiems vietos uzteks