marco'polo, 19 Bal 2020 - 22:39, parašė: Aišku bus...ir kačiukų po dviejų mėnesių busNežinau.gal kas paims tuos kačiukus...o gal jų nėra.. Naują sterilizuosiu ir mama gal paims.
Jos susidraugaus per laika. O senaja irgi teks sterilizuot. Po gimdymo.
Nenoriu aš kalno kačių.mamai skambinau.iš pradžių spardėsi,poto sakė pagalvos.
Bet tu uz jas atsakinga. Uz abi.
*** Sėlija, 19 Bal 2020 - 22:50, parašė: Bet tu uz jas atsakinga. Uz abi.Mano mama myli kates.manau,kad paims ir jai ten bus gerai.mes aplankysim.😁
Atsakinga,todėl ir galvoju ką daryt.
Mano mama myli kates.manau,kad paims ir jai ten bus gerai.mes aplankysim.😁
Atsakinga,todėl ir galvoju ką daryt.
pasilik abi, joms smagiau bus kartu
marco'polo, 19 Bal 2020 - 23:01, parašė: pasilik abi, joms smagiau bus kartuNežinau.kažkaip nelabai norisi. Nu dar pagalvosiu,bet kokiu atveju be namų neliks nei viena.
Nežinau.kažkaip nelabai norisi. Nu dar pagalvosiu,bet kokiu atveju be namų neliks nei viena.
Naują nori mamai atiduot? Vargšė, dar nei letenų neapšilo.
Laikyk abi. Susidraugaus kada nors.
Įdomiau du gyvūnus turėt. Bet kas patvirtins.
Nežinau nežinau, senoji mažają į kampą giliausią įkišo ir dar periodiškai apšaukt ateina.pas mamą jai būtų geriau.
Nežinau nežinau, senoji mažają į kampą giliausią įkišo ir dar periodiškai apšaukt ateina.pas mamą jai būtų geriau.
Todėl kad senoji jaučiasi šeimininkė, ir nesupranta kaip čia jos vietą užėmė.
O atskirti jų neišeina? Taigi kambarių pakankamai.
Man mažės gaila. Nu vargšių vargšė. Be vietos pasauly.
O ta "lachudra" prisišlaistė ir dar valdžią rodo.
Opa, ir atsitik tu man šitaip. Bet gerai, kad senoji atsirado.
Tik neskandinkit kačiukų, jei jų bus.
LavinaX, 20 Bal 2020 - 10:36, parašė: Opa, ir atsitik tu man šitaip. Bet gerai, kad senoji atsirado. Tik neskandinkit kačiukų, jei jų bus.Man įdomu kokii pagrindu tu iš vis taip manai. Nepirkt katiniškų žaislų,tai ne tas pats kas skandint kačiukus Išmaudžiau pindą.nu lyg plona. Galbūt nesuriko katino.