Gamta. Tik šuniukas. Tik žmogus.
Gamta. Tik šuniukas. Tik žmogus.
Amadėja, nereikia į lankas nuklysti
Gamta. Bet tai covidas gi irgi gamta
![]()
o jau šito mums niekas nepasakys
Mano sesė irgi vis laksto purtyt visko, nes prisisodino visokių įdomių brangių augalų. Ir aišku, kad jai gaila. Suprantama.
Man bus labai gaila, jei pavėsinė, kurią vasarą pastatėm mamos sklype miške, sugrius...
Savaite lyg sakei detektyvus megsti Trapped,Valhalla muders,Bordertown,Marcella.
As sniego priesininke. Grazu butu,jei galima butu tik namie sedet.Nei i parde, nei i darba.Ir kitu bedos niekada nieko neguodzia. Gali atjaust, bet nuo.to savos nemazeja.
Kokia kalba tie filmai?
kristij, 27 Sau 2021 - 18:41, parašė: Tai va zmogus, kuris idejo darbo, pinigu i medeliu sodinima, prieziura, puoselejima irgi del ju liudi. O tau cia tik saka...Tai ar kalbam išverstą visą gyvenimo svajonių sodą ar nulūžusią Nu užmušk ,neprisimenu savo diedukų verkiančių dėl šakos.matyt bėdų gyvenime daugiau turėjo. Labai racionakoai.paimdavo ir nupjaudavo šakas.
Turiu ką parašyt, bet nutylėsiu
Tai ar kalbam išverstą visą gyvenimo svajonių sodą ar nulūžusią Nu užmušk ,neprisimenu savo diedukų verkiančių dėl šakos.matyt bėdų gyvenime daugiau turėjo. Labai racionakoai.paimdavo ir nupjaudavo šakas.
Tai ką man daryt, Intemora, jau juokas ima. Pradėk savo diedukais viską matuot. Tai ko pati arkliais nevažinėji?
Žmonės kiemus kasa
Mb grįžo su keiksmais. Sakė sniego prie namo metras, keliai tragiški. Nesąmonė kažkokia užmiesty.