Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

As geguze issiteskiau. Ir ka. Normalu. 

Atsakyti
geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia biggrin.gif Guli ir megaujies biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Intemora @ 2021 01 29, 22:16)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72774130" data-time="1611951137">Rialina, 29 Sau 2021 - 22:12, parašė: nepažįstu tokių žodžių kiek norėsiu, tiek varysiu</blockquote> Įkyri.
<p>Nu bet laisva vieta ilga tuščia nebūna.</p>

ok
man dzin
Papildyta:
QUOTE(kristij @ 2021 01 29, 22:19)
geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia biggrin.gif Guli ir megaujies biggrin.gif

panašiai ir aš norėjau rašyt biggrin.gif
Atsakyti

geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia biggrin.gifGuli ir megaujies biggrin.gif

Šiaip tai tik parodo, kad nelaimės nutinka ir nuostabiu oru  :) 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 01 29, 22:24)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72774136" data-time="1611951580"><div><p>geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia vartotojo įkelta nuotraukaGuli ir megaujies vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Šiaip tai tik parodo, kad nelaimės nutinka ir nuostabiu oru  smile.gif </p>

nu. Kaip man šiandien. Sniegas blizga, saulė šviečia... Nuos-ta-bu!!!
Atsakyti

geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia biggrin.gifGuli ir megaujies biggrin.gif

nu.. tada atsikeli, ir eini primyztom kelnem per ta visa grozi..

Atsakyti

nu. Kaip man šiandien. Sniegas blizga, saulė šviečia... Nuos-ta-bu!!!

Šiaip tai kvailai atrodo tas tavo užsiciklinimas dėl sniego žiemą. Juolab esi žmogus prie žemės ūkio ir supranti, kritulių atitinkamas kiekis yra žemei reikalingas ir vienu ar kitu pavidalu jis iškrenta, o esnat šalčiams sniegas augalams yra naudingas, tarsi anklodė. Tikrai nenorėčiau, kad sausio mėnesį krituliai kristų lietaus pavidalu, tikrai geriau snaigių.

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 01 29, 22:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="kristij" data-cid="72774136" data-time="1611951580"><div><p>geguze issidrebt tai kaip grazu...medziai zydi, pauksciai ciulba..saule sviecia vartotojo įkelta nuotraukaGuli ir megaujies vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>nu.. tada atsikeli, ir eini primyztom kelnem per ta visa grozi..</p>

oje..apsimyzai? biggrin.gif Geeeras...
Atsakyti

oje..apsimyzai? biggrin.gifGeeeras...

Tikrai taip. Is skausmo. 

Atsakyti
na bent grazu buvo smile.gif
Atsakyti

na bent grazu buvo smile.gif

Buvo. Uztat ir issiteskiau, kad i grozi ziurejsu, o ne sau po kojom. 

Atsakyti

Tikrai taip. Is skausmo. 

Niekada nesu apsimy... iš skausmo. O kiek visko buvo. Greičiau alpti norisi. Kartą keptuvė stovėjo sunkia rankena ant darbastalio. O aš tūpiau ir tas kotas dūrė man į akį, nu tiesiai, atrodė. Tai iškart atsisėdau nuo skausmo. O kitą kartą orkaitės garais nusiplikiau plaštakos viršų, tai irgi kojos nelaikė.

Nuo keptuvės buvo "fanaras', niekas turbūt netikėjo, kad ne kumščiu gavau. :D​ 

Atsakyti