Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Aš ir obuolius kepu vis

Atsakyti

Oi, Napoleono šimc metu nevalgius, kaip noreciauuuuu :ax:​ 

Atsakyti

MB sian darys troskini, nupirks mandarinu, riesutu turguj, nu ir visi valgiai. Vakare sidriuko pagurksnosim. 

Atsakyti

Aš ir obuolius kepu vis

Aš taip pat kepu. Atradom, kad yra tokie obuoliai, kurie šiaip neskanūs,  bet kepimui- pasaka. Nepažliunga, nesutrūkinėja, skonis tobulas. Neprisimenu pavadinimo, vyras perka didesnius kiekius soduose. Bet jie ir pas mus auga sodyboje, tiesiog šiais metais nebuvo. Kažkoks rusiškas pavadinimas.

Atsakyti

Darėtės kas covid.antikūnių testą?

Atsakyti

Aš galvoju gal žuvies paprašyt...rūkytos

Atsakyti

Nea

Atsakyti

Vusus prieš skiepą tiria. Brolienės tėvas laukia atsakymo, o mokamai po 15eur.yra.

Piene, darysies?

Atsakyti

2 kartus pavalgau kaip žmogus ir ramu. Kokie dar užkandukai? Ir kokie dar silpnumai? Sveikata reikia susirūpinti tuomet. Galiu 3 paras nevalgyt - jokių silpnumų. Tikriausiai ir ilgiau galiu, bet nebandžiau.
O gaminu max 1 k. į dieną.
Valgoma tam, kad gyvent, o ne gyvenama tam, kad valgyt.

Girdziu kalbant savo a.a. mama, viens prie vieno. :D  As po savo  grieztos vaikystes  dabar  valgau ir tam, kad gyventi, ir kad skaniai valgyti.   Vienas kitam netrukdo.

siandien labai tingiu gaminti, tiesiog siutas ima, pagalvojus. Todel bus pirktiniai kijevo kotletukai su orkaiteje keptomis bulvytemis.  Sitas tai as pati pagaminsiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 30 sausio 2021 - 13:27

Aš taip pat kepu. Atradom, kad yra tokie obuoliai, kurie šiaip neskanūs,  bet kepimui- pasaka. Nepažliunga, nesutrūkinėja, skonis tobulas. Neprisimenu pavadinimo, vyras perka didesnius kiekius soduose. Bet jie ir pas mus auga sodyboje, tiesiog šiais metais nebuvo. Kažkoks rusiškas pavadinimas.

Gal Bagatyrius? Ar kažkaip panašiai 😆 tie labai gerai kept

Atsakyti

Gal Bagatyrius? Ar kažkaip panašiai 😆 tie labai gerai kept

Būtent, Bagatyrius.  :)​ 

Atsakyti
QUOTE(savaitė @ 2021 01 30, 13:26)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72774279" data-time="1612001165">
<div>
<p>2 kartus pavalgau kaip žmogus ir ramu. Kokie dar užkandukai? Ir kokie dar silpnumai? Sveikata reikia susirūpinti tuomet. Galiu 3 paras nevalgyt - jokių silpnumų. Tikriausiai ir ilgiau galiu, bet nebandžiau.

O gaminu max 1 k. į dieną.

Valgoma tam, kad gyvent, o ne gyvenama tam, kad valgyt.</p>
</div>
</blockquote>
<p>Girdziu kalbant savo a.a. mama, viens prie vieno. biggrin.gif  As po savo  grieztos vaikystes  dabar  valgau ir tam, kad gyventi, ir kad skaniai valgyti.   Vienas kitam netrukdo.</p>
<p> </p>
<p> </p>
<p>siandien labai tingiu gaminti, tiesiog siutas ima, pagalvojus. Todel bus pirktiniai kijevo kotletukai su orkaiteje keptomis bulvytemis.  Sitas tai as pati pagaminsiu.</p>

Tai užtai, kad vaikystė buvo griežta. Maniškių, matyt, buvo protinga, nes už mane geriau maitinasi, o svarbiausia - supranta, kodėl tas geriau ar blogiau, kas organizme vyksta ir kokius atsakus sukelia, vertina įvairią ir prieštaringą info ir daro išvadas.
Atsakyti