Pas mane Kijevo koDletai pietums ir šaltibarščiai.
Pati kijevus gaminsi?
Pati kijevus gaminsi?
Taip, pasiskaičiau ir pagaminau. Pirną kartą dariau.
Ketinu dažyti plaukus, tiksliau, šaknis. Kaip dažyti, kai buteliukas su antgaliu, ar tiesiog braukt per sklastymus, ar braukt ir ištepliot tuo pačiu metu? O gal persipilt į indelį ir šepetėliu? esu dažius pati ir ne vieną kartą, bet dabar noriu tik šaknis padažyt.
Taip, pasiskaičiau ir pagaminau. Pirną kartą dariau.
Tik Savaite pasake nusipirkusi, o tu jau ir pasigaminusi
Greita tu, Madam
Ketinu dažyti plaukus, tiksliau, šaknis. Kaip dažyti, kai buteliukas su antgaliu, ar tiesiog braukt per sklastymus, ar braukt ir ištepliot tuo pačiu metu? O gal persipilt į indelį ir šepetėliu? esu dažius pati ir ne vieną kartą, bet dabar noriu tik šaknis padažyt.
Visada is indelio. Nemokeciau su antgaliu.
As teplioju tuo antgaliu, po to paskirstau dazymo sepeteliu, po dazymo itrinu plaukus prie pat saknu pirstineta ranka. Man irgi jau reikia dazyti, rytoj, muset, uzsiimsiu. Dar antakius pradejau dazyti, nes atsirado du zili plaukai kairajame antakyje, gi neislupsiu ju, liks skyle.
As teplioju tuo antgaliu, po to paskirstau dazymo sepeteliu, po dazymo itrinu plaukus prie pat saknu pirstineta ranka. Man irgi jau reikia dazyti, rytoj, muset, uzsiimsiu. Dar antakius pradejau dazyti, nes atsirado du zili plaukai kairajame antakyje, gi neislupsiu ju, liks skyle.
Pas mane su tais antakiais irgi kažkas panašaus, kažkokios kitokios faktūros tie plaukai atsiranda. Bet aš juos išlupu, negi leisiu garbanotis.
Pas mane su tais antakiais irgi kažkas panašaus, kažkokios kitokios faktūros tie plaukai atsiranda. Bet aš juos išlupu, negi leisiu garbanotis.
maniskiai nesigarbanoja, bet konkreciai prazilo vienas antakis ties storiausia vieta ir dar viduryje, tai nusipirkau dazu, visai patenkinta, naturaliai atrodo, spalva atitaikiau. O galvos zili plaukai tikrai kitokie, tarsi kietesni, labiau banguoti.
Tik Savaite pasake nusipirkusi, o tu jau ir pasigaminusi
Greita tu, Madam
Tu, ****, skaityk, ką rašiau. Nesiruošiu čia aiškint. Parašiau, kad pas mane kijevai pietums. Neskaičiau, kas ką rašė prieš tai.
Būtent, Bagatyrius.
Jie super. Ir labai tinka į pyragus
Įsidėjau reklamų blokuotoją telefonui. Visur veikia, tik ne sm.
Kokius turit androidams?