Net nžn, bet veikia 😃
o ar aš tau trukdau?
Papildyta:
o tai vaikams labai reikalingi tie tepti vafliai ir pan.?
mitybos įpročiai išugdomi vaikystėje, dėl to paskui dauguma dejuoja dėl svorio, refliuksų ten visokių, hipoglikemijų, dar koks diabetas prisimeta, tada jau "ką daryt". Padėkoti tetei ir mamai.
Mano artimoj aplinkoj yra valgančių pagal ten super duper kažkokias labai sveikas teorijas. Jokių miltų, jokių saldumynų, ten viskas oj, kaip sveika, kaip prisiskaityta ir prisidomėta, ir nutiko, kad 7 metų vaikui kažkodėl reikėjo operuoti tulžį. Buvo šokas visiems, vaiko močiutei tai ten vos ne gedulas buvo... taip sureagavo keistai...
O mes valgom viską. Ir šūdukus-užkandukus, mėsytę, sriubytę... daug kartų, kiek norim, tiksliau. Nežinau, kas bus. Bus kaip bus.
Žiūriu ir ašaros kapsi...Mano mergaitė nebegirdi, nemato, jai jau 12 beveik. Nešioju vusur, garsiai rėkauju ir t.t. Kaip reiktų išmest seną šunį į gatvę, nežinau, o eilėje dar du.
Gali ir isvis nevalgyt, jei gerai jautiesi
Valgyti, jei nenori ir neišalksti, tai tikrai nesąmonė. Valgau tik jei esu alkana.
Žiūriu ir ašaros kapsi...Mano mergaitė nebegirdi, nemato, jai jau 12 beveik. Nešioju vusur, garsiai rėkauju ir t.t. Kaip reiktų išmest seną šunį į gatvę, nežinau, o eilėje dar du.
Eik tu.... bet 12 dar ne tokia gili senatvė.... eina sau, kaip gaila. O kada ji apako? Na, negirdėti tai mažesnė tragedija, bet nematyti.... 😔
nei aš tave mokau, nei turiu tikslo kažką išmokyt - nesureikšmink čia manęs. Visos suaugusios, protYYYYYngos, info netrūksta, bet jei kažkam geriau nematyt ir negirdėt, tai aš tikrai tam netrukdau. Jūs apie užkandukus ir alpimus, aš - apie savo maitinimąsi. Skanių netyčinių užkandukų.
Ir įsivaizduoji - žinau apie vaikus, net auginau. Tiesa, tada tiek normalios info nebuvo prieinamos, bet užteko proto, ir žinai - užaugo su pakankamais įpročiais ir įgūdžiais ir jų mityba dabar beveik pavyzdinė.
Ploju atsistojus.
Kokia tu atrodai pikta ir be humoro, Rialina. Būtinai reikia į viską žiūrėt kažkaip niūriai. Šitoj temoj dar ir kažkiek juokaujama.
Toks jausmas, kad ji čia ant kažkurių užpykus. Nepamenu tikrai. Bet visad kažkoks arogantiškas tonas...
Pas mus vis vedzioja akla suniuka prie namo be pavadelio. Tai tas suniukas viska jaucia, graziai eina, sake, namie niekur neatsitrenkia, mintinai visus kampus zino. Tik turbut ne kurcias.
Oi, Napoleono šimc metu nevalgius, kaip noreciauuuuu
Aš vis beveik perku, bet susilaikau. Ale kas iš to, kitko nusiperku. Gaminti tingiu....
Apakimo buvo galima isvengti, operuoja, keicia lesius jiems. Bet reikia laiku suskubt, parodyt okulistui.O kai jau glaukoma, tai per velu.
Darėtės kas covid.antikūnių testą?
Varau rytoj.
Nes skiepyt mus žada neužilgo.
Mūsų šunei buvo 14, kai ji apkurto ir apako. Bet čia buvo pieno liaukos vėžio pasekmė. Iš pradžių apkurto, dar viskas buvo lyg ir gerai, paskui keistai pradėjo žiūrėt, kažkaip lyg ir netikėdama, ką mato, tai supratom, kad anka, veterinaras patvirtino, o paskui jau tas auglys žaibiškai didėt pradėjo. Į lauką išnešdavom ant rankų, matindavom, dedami maistą į burną. Žinojom, kad nedaug liko, bet negalėjom paleisti. Kai jau prasidėjo dusimai, supratom, kad kankinam. Bet ir tai kaip sunku buvo nuspręst.
Labai tave suprantu, Madam. Neverk, jei nėra rimtos ligos, dėl kurios ji kankinsis, tai dar pagyvens tokios būklės. Svarbu, kad jai neskauda kažko.