Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi, negaliu. Žviegiu. Ten tas katinas, kur paslapčia iš spintos leteną iškiša ir nutrenkia savo kolegą, nemirtingas. :D​ 

Ar ne tas pats savo draugą į rūsį nuleidžia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 30 sausio 2021 - 20:14

jeigu tinka prie interjero, tai ok, kaina gera.

O as va neseniai apsisvieciau  vonios interjeruose, kokie db trende.  Vaikai ana savaite nusipirko pakabinamo tualeto rema su puodu ir sako, ieskojom, kad  nuleidimo mygtukas butu juodas. As akis ispuciau, o martele  toliau porina: nes vonios ciaupai ir duso sistema bus juodi.    :D  Nu ok.  Unitazas mazdaug taip atrodys, balta kriaukle, balta vonia, juodi ciaupai, kiek zinau, plyteles irgi baltos,  marmuro imitacija.  b2ap3_medium_black_barthroom_accessories

Labai gražu.

O mygtukų tai jo, visokių yra. Pas mus matinio metalo. Nes dušo rėmas toks 😄 o kitas tūlas baltas, nes viskas ten balta, išskyrus grindis. 

Atsakyti

Labai gražu.

O mygtukų tai jo, visokių yra. Pas mus matinio metalo. Nes dušo rėmas toks 😄 o kitas tūlas baltas, nes viskas ten balta, išskyrus grindis. 

Du tulai bute? Buvo taip, ar pasidaret? 

Atsakyti

Kokią druską naudojate?

Atsakyti

Oi, negaliu. Žviegiu. Ten tas katinas, kur paslapčia iš spintos leteną iškiša ir nutrenkia savo kolegą, nemirtingas. :D​ 

Ar ne tas pats savo draugą į rūsį nuleidžia?

nu kad ne :)

Atsakyti

Kokią druską naudojate?

O kokios reikia? :D turiu   su jodu, dar malunelyje himalaju druska

Atsakyti

O kokios reikia? :D turiu   su jodu, dar malunelyje himalaju druska

Tai aš irgi prisiperku tokių. O dabar kažksip galvoju ar jos išties geresnės, ar esu reklamų auka  :)​ 

Atsakyti

Tai aš irgi prisiperku tokių. O dabar kažksip galvoju ar jos išties geresnės, ar esu reklamų auka  :)​ 

Nacionalinis maisto ir veterinarijos rizikos vertinimo institutas įspėja: nepaisant kokią druskos rūšį renkatės, svarbiausia yra riboti druskos suvartojimo kiekį. Pasaulinė sveikatos organizacija rekomenduoja suvartoti ne daugiau kaip 5 g (šiek tiek mažiau nei vienas arbatinis šaukštelis) druskos per dieną. Į šį druskos kiekį įeina tiek druska, kuri įdedama gaminant maisto produktus, tiek druska, kuria pagardiname maisto produktus jau valgydami pagamintą maistą.    :D

Yra ir gurmaniskos druskos, va koki psl. radau: https://druskosnamai.eu/lt/druskos-parduotuv%C4%97.html 

Atsakyti

Visos jos yra NaCl. O kad pagerintos, pridėta priedų, tai čia tik dėl patraukiančio pavadinimo.

Mano nuomone,  druska yra druska.

bet vis tiek žmogui malonu pirkti kažkokią kitokią, nors tai tik saviįtaiga.

Atsakyti

Ir as manau, kad   visos probangios druskos daugiau malonus akiai priedas, nes jei nemoki gaminti arba nesigavo patiekalas, jokia druska su pvz. roziu ziedlapiais negelbes reikalo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 30 sausio 2021 - 23:23

Buvau anytai kazkada lavos druskos parvezus. 

Atsakyti

Du tulai bute? Buvo taip, ar pasidaret? 

Taip, bute. Mes pasidarėme taip.

Labas rytas 🌹

Atsakyti