Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Pas manos sesę jie 5 ir sujungta vonia su tūliku. Nžn, šakės toks variantas man. Labai nepatinka. Viskas ten ok, bet tokiu atveju, turi būti atskira. Kaip jie ten nesusimuša, aš nežinau.... Gal tik niekam nesako 😄😄😄

Atsakyti

Pinotija, 31 Sau 2021 - 12:21, parašė: Labai gerai, kad pasidarėt. Tualetų išvis gerai turėti tiek, kiek žmonių. Ne sovietmetis juk su komunalkėm, kad ant vieno puodo sėdėdavo kokie 10žmonių iš eilės. :D​ Čia turiu galvoje, statant namą gerai taip numatyt.
Tipo 5? Oj,mes turim dabar du,tai jaučiamės labai prabangiai.😃
Atsakyti

Pas manos sesę jie 5 ir sujungta vonia su tūliku. Nžn, šakės toks variantas man. Labai nepatinka. Viskas ten ok, bet tokiu atveju, turi būti atskira. Kaip jie ten nesusimuša, aš nežinau.... Gal tik niekam nesako 😄😄😄

Sudetinga turetu buti, bet zmones prisitaiko. Jei visi savi, tai gali vienas kakoti, kitas tuo pat metu duse praustis ar prie kriaukles dantis valytis. :D

Atsakyti

Sudetinga turetu buti, bet zmones prisitaiko. Jei visi savi, tai gali vienas kakoti, kitas tuo pat metu duse praustis ar prie kriaukles dantis valytis. :D

Siaubas. :blink:​ 

Atsakyti

Siaubas. :blink:​ 

As aisku, truputi hiperbolizuoju, bet  bandau isivaizduoti: jei kazkam staiga prireikia rimto reikalo ar vidurius paleidzia, o vonia uzimta, tai belieka prasytis ileidziant, kito varianto nera.  :laugh:   Gyvenimas visoks.

Atsakyti

Galetume puikiai, remontuodami vonia, kluzika istatyt. Butu du tulikai skirtinguose buto galuose. Nera poreikio. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 31 sausio 2021 - 13:05

Tipo 5? Oj,mes turim dabar du,tai jaučiamės labai prabangiai.😃

Nežinau tiksliai, kažkur radau pasvarstymus, prie 2 šeimai vienas tūlikas dar turi būti atskiras, atseit svečiui ar extra atvejams.

Tai žinoma, kad 2 yra prabangiai, aš irgi taip jaučiuosi. Bet buvo geriau su šiom vietom, kai tėvas negyveno pas mus, dabar kiek beeičiau į vieną, amžinai užimtas, kažkoks asmeninis kambarys tapo. Tada reikia dūmti į kitą, o jei kitam kažkas? Taip ir gaunasi nesąmonė. Su vienu nežinau kaip būtų įmanoma. Aišku, galima lyginti su 19 amžium, kada už tvarto buvo galima nusiš..., bet nagrinėkim temą šių dienų kontekste.

Atsakyti

As aisku, truputi hiperbolizuoju, bet  bandau isivaizduoti: jei kazkam staiga prireikia rimto reikalo ar vidurius paleidzia, o vonia uzimta, tai belieka prasytis ileidziant, kito varianto nera.  :laugh:   Gyvenimas visoks.

No problem butu duse praustis, kai diedas ant klozeto sedi. Tik dantu nevalyciau. 

Atsakyti

Nežinau tiksliai, kažkur radau pasvarstymus, prie 2 šeimai vienas tūlikas dar turi būti atskiras, atseit svečiui ar extra atvejams.

Tai žinoma, kad 2 yra prabangiai, aš irgi taip jaučiuosi. Bet buvo geriau su šiom vietom, kai tėvas negyveno pas mus, dabar kiek beeičiau į vieną, amžinai užimtas, kažkoks asmeninis kambarys tapo. Tada reikia dūmti į kitą, o jei kitam kažkas? Taip ir gaunasi nesąmonė. Su vienu nežinau kaip būtų įmanoma. Aišku, galima lyginti su 19 amžium, kada už tvarto buvo galima nusiš..., bet nagrinėkim temą šių dienų kontekste.

Tai jusu 4 dabar. Jei tevas nuolat ten nesedetu, manau, pilnai dvieju uztektu. 

Atsakyti

Pinot, nereikia nė 19 amziau. Taip gyvena dideles seimos tipiniuose  daugiabuciuose su bendra vonia/tualetu.   Hipotetiskai imanomas ir mano baisusis variantas, tik gal jis kaip toks  nera kasdienybe.  

Atsakyti

Tai jusu 4 dabar. Jei tevas nuolat ten nesedetu, manau, pilnai dvieju uztektu. 

mūsų 4, manau, laikinai, nes sūnus vis tiek ilgai negyvens su mumis, grįš atgal. Bent taip tikiuosi. Dabar tai gal džiaugiuosi, nes ramiau, ir dirba iš namų.

O buvo laikas, kai buvom 2, kaip buvo tvarkinga.

Atsakyti

Pinot, nereikia nė 19 amziau. Taip gyvena dideles seimos tipiniuose  daugiabuciuose su bendra vonia/tualetu.   Hipotetiskai imanomas ir mano baisusis variantas, tik gal jis kaip toks  nera kasdienybe.  

o tavo koks, keturi su vienu? Betgi laikinai ir nebūna juk per dieną visi?

Atsakyti