Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai jūrinėje yra jodo, o himalajų kažko irgi papildomai. Plius jos mažiau sūrios

Atsakyti

Brolienės tėvui yra covido antikūniai, nors nesirgo, jei neskaityt iki 37 užkilusios tempos po Kalėdų. Vakar švebtė tą progą  :D 

Gal ir jie pasidarys...

Atsakyti

Taip druskoje su jodu yra jodo  :D . Himalajų dar kažko. Ko?  :hmm:  Ką tai duoda žmogui? Geriau tokią pirkti ar jokio skirtumo?

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 01 31, 11:10)
<p>Taip druskoje su jodu yra jodo  biggrin.gif . Himalajų dar kažko. Ko?  hmm.gif  Ką tai duoda žmogui? Geriau tokią pirkti ar jokio skirtumo?</p>

Himalajų druskoje daugiau įvairių mineralų, bet natrio mažiau. Mano nuomone, kadangi druskos suvartojame labai nedaug, tai jokio ryškaus skirtumo, vartodami tą ar aną, nepajusime.
Atsakyti

Fėja*, 31 Sau 2021 - 10:41, parašė: Taip, bute. Mes pasidarėme taip. Labas rytas 🌹
Iš tamsaus kambariuko gal padarėt? Mačiau pas kažką.
Atsakyti
2 tūlikus bute daryčiau tik tada, jei šeimoje būtų 5 žmonės, ar daugiau.
Atsakyti

Taip, bute. Mes pasidarėme taip.

Labas rytas 🌹

Labai gerai, kad pasidarėt.

Tualetų išvis gerai turėti tiek, kiek žmonių. Ne sovietmetis juk su komunalkėm, kad ant vieno puodo sėdėdavo kokie 10žmonių iš eilės. :D​ 

Čia turiu galvoje, statant namą gerai taip numatyt.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 31 sausio 2021 - 12:22

Iš tamsaus kambariuko gal padarėt? Mačiau pas kažką.

Nea, mums gavosi praplatint erdves buvusioje vietoje.

Atsakyti

Pas mus bus 2vonios, bet viena asmeninė iš miegamojo :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 31 sausio 2021 - 12:25

Mano sesuo gyvena 5 -kiese ir neturi poreikio 2 tūlam.

O mano teta gyvena 2 -iese ir sako, kad kartais 2 tūlų neužtenka name 😄😄😄 Neprošal būtų 3 😄 

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 01 31, 12:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72774752" data-time="1612088227"><div><p>2 tūlikus bute daryčiau tik tada, jei šeimoje būtų 5 žmonės, ar daugiau.</p></div></blockquote><p>Mano sesuo gyvena 5 -kiese ir neturi poreikio 2 tūlam.</p><p>O mano teta gyvena 2 -iese ir sako, kad kartais 2 tūlų neužtenka name 😄😄😄 Neprošal būtų 3 😄 </p>

Na, jei visiems 5 ryte vienu metu jo neprireikia, tai gal galima apsieit. Ypač, jei nesujungta vonia su tūliku. O šiaip visada geriau daugiau, bet bute man būtų gaila kitas erdves sumažinti dėl tūliko.
Papildyta:
QUOTE(Amadėja* @ 2021 01 31, 12:25)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72774752" data-time="1612088227"> 2 tūlikus bute daryčiau tik tada, jei šeimoje būtų 5 žmonės, ar daugiau.</blockquote> Pas mus bus 2vonios, bet viena asmeninė iš miegamojo smile.gif

Tai nelygink namo su butu. Namą statant mažiausiai 2 reikėtų.
Atsakyti

Puskė stato namą ir daro 1 tuliką. Na, bet jie 3. Ir tokių problemų neturi, sako.

Mes tai 2 tulais neatsidžiaugiam. 

Dar ko man trūksta, kad būtų 2 kriauklės vonioj. Bet teko rinktis. Pasirinkom tūliką.

Atsakyti