Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nebent kirpeja gyvena nuosavam name, tave ileido i savo kiema  arba i salona, pro uzpakalini iejima. 

Jo  pvz mano bendradarbė sakė, kad eina į saloną darytis nagų. Manikiurininkė dirba su salono savininkės leidimu. Kad priima kelias klientes per dieną. 

Aš nesuprantu, koks biznis savininkui taip leist? 

O bendradarbė tai pasakojo tarsi čia normalu.... aš tai sakiau jai, kad jei leidžia savininkas, tai negalvok, kad čia legalu. Kitas gal net nepagalvoja. Aišku, klientui kas. Bet nesuvokiu, kam taip rizikuoti savininkui. Ką ten uždirbsi iš tų 2 klientų...?

Atsakyti

Aš tai pasižiūriu į tuos gražius nagus pas moteris ir man atvirkščias jausmas ateina - tarsi visai negražu ir net gėda būtų parodyti kitiems, nes tai parodo, kad pažeidei karantino reikalavimus. 

Atsakyti

Fėja*, 01 Vas 2021 - 17:04, parašė: Aš tai pasižiūriu į tuos gražius nagus pas moteris ir man atvirkščias jausmas ateina - tarsi visai negražu ir net gėda būtų parodyti kitiems, nes tai parodo, kad pažeidei karantino reikalavimus.
Man ir šiaip neatrodo normaliam gyvenime reikalingas tas gelinis,tai dabar tai iš vis 100metų.
Atsakyti

Oj, kokią fainą frazę šia dien per žinias girdėjau. 2018 metais buvo imtas interviu iš operatoriaus, kuris mirė šiandien... J. Gricius. Tai jis apie gyvenimą sakė, kad 90 metų pralėkė greitai, kad kol vaikas buvo, laukė, kada jam bus 25. Tada nuo 60 metų ir toliau žmogus daugiau nesensta. Tik neseniai pažiūrėjo į veidrodį ir pagalvojo, kodėl jis turi skust tą senį 😄😄😄 Taip juomingai nuskambėjo. Kaip anekdotas 😄

Atsakyti

Man ir šiaip neatrodo normaliam gyvenime reikalingas tas gelinis,tai dabar tai iš vis 100metų.

Man tai gražu, tvarkinga. Nu bet dabar tai ką aš žinau... tu afišuojiesi, kad podpolnai eini kažkur... nu negražu. 

Kuo negražus natūralus nukirptas, paformuotas dilde tvarkingas nagas?

Atsakyti
O tie geliniai būna, kad nesimato, jog geliniai? Nes kiek matau, tai man jie klaikūs, nes matosi, kad užlipinti.
Atsakyti

O tie geliniai būna, kad nesimato, jog geliniai? Nes kiek matau, tai man jie klaikūs, nes matosi, kad užlipinti.

Pas mane nesimato, prašau, kad darytų nepastebimus.

Atsakyti

Nu juokiuos balsu, kas čia šiandien per TV.... 😂😂😂

Žodžiu, rodo močiutę, kur vis dar be elektros. Oj, galvoju, nu tikrai, kaip ji ten gyvena. Susidomėjau. Nu pasakoja, kad jau pradėjo deginti ir šventas žvakes iš bažnyčios. Jau net tris sudegino tokias. Ir dar jai gaila, kad ji nežino, kaip ta korona, kiek susirgo, kiek pasveiko, kiek numirė. Bet laiškanešys geras, atnešė vietinį laikraštį, ten jau buvo jai kas paskaityti - kiek žmonių jų rajone mirė. Su vardais ir pavardėm 😄 Aš kaip supratau, čia ne apie kovidą, o tiesiog nekrologas 😄

Atsakyti

Nu juokiuos balsu, kas čia šiandien per TV.... 😂😂😂

Žodžiu, rodo močiutę, kur vis dar be elektros. Oj, galvoju, nu tikrai, kaip ji ten gyvena. Susidomėjau. Nu pasakoja, kad jau pradėjo deginti ir šventas žvakes iš bažnyčios. Jau net tris sudegino tokias. Ir dar jai gaila, kad ji nežino, kaip ta korona, kiek susirgo, kiek pasveiko, kiek numirė. Bet laiškanešys geras, atnešė vietinį laikraštį, ten jau buvo jai kas paskaityti - kiek žmonių jų rajone mirė. Su vardais ir pavardėm 😄 Aš kaip supratau, čia ne apie kovidą, o tiesiog nekrologas 😄

Čia jau net Užkalnis nepamačys...

Atsakyti

O aš eisiu. Kirpėja mano turi privačias patalpas, manikiūristė irgi. Vienam žmogui virš 20 kv.m

Tai tu ir taip eini, koks tau skirtumas tie karantinai ar įsakymai?

Atsakyti

Tai tu ir taip eini, koks tau skirtumas tie karantinai ar įsakymai?

Neičiau pas nepažįstamas. Galvok ką nori.

Atsakyti
jau svarsto atidaryt parduotuves, grozio salonus, kurie turi atskira iejima..nebesipeskit..tuoj viskas bus legalu smile.gif
Atsakyti