Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai gerai. O žmogus ,kuris taip maitina šeimą ir išsilaiko? Kokoj bus padėty? Prieš savo vaikus ar sąžinę? Ką daryt. Bet manau,kad atsakymas aiškus,kas tikrai iš tiesioginių kontaktų išgyvena. ,tas ir toliau dirba. Nes jam svarbiau savi finansai ir reikalai. Kaip gerai,kad man nereik tokių dilemų spręst. (Būtų labai sunku) Nei aš iš to gyvenu,nei aš kada gyvenime turėjau gelinius nagus,į kirpyklą inevaikščiojau ir anksčiau Aš ir taip pusė velnio😃

Na juk ne tokią dilemą sprendi :) . Tu klientė. Važiuoti, rizikuoti pačiai, savo vyru, vaikais ar laukti karantino pabaigos? Tu ta kuri perki paslaugą, nekreipdama dėmesio, kad gali kartu nusipirkti ir mirtį, gražiniesi, kad namuose dailiau pirštukai atrodytų, o ne gauni pajamas iš pogrindinės veiklos.

Atsakyti

nieko ji slapia nevaziavo, Madam nezinot, :D​ ar ka.. 

Važiavau šlapia. Mašiną šalia langų pasistačiau. Ausį skaudėjo, gal ir pašalau. Jau tavo komentarai....

Atsakyti

O jei nuo vasario 8 ar 15 atidarys salonus  tai neisit, ne? Va tada jau taps saugu ir leistina...

1.salonai privales uztikrinti sauguma, o ir pacios juo rupinsimes.

2.taip, tada jau bus oficialiai  leistina, nereikes dazyta galva  skubeti i savo namus issiplauti dazus.  

Atsakyti

Važiavau šlapia. Mašiną šalia langų pasistačiau. Ausį skaudėjo, gal ir pašalau. Jau tavo komentarai....

Nu tai durniu durne, daugiau neturiu ka bepasakyt...  :oh:​ 

Atsakyti

Nu tai durniu durne, daugiau neturiu ka bepasakyt...  :oh:​ 

Sėlija, niekad tavęs nesu taip pavadinusi ir noriu, kad su manim skaitytųsi.

Atsakyti

Tau labai pasiseke, nes auto po langais pasistatyti, kai kiemai uzversti sniegu, nera paprasta.  Nebent kirpeja gyvena nuosavam name, tave ileido i savo kiema  arba i salona, pro uzpakalini iejima. 

Atsakyti

Sėlija, niekad tavęs nesu taip pavadinusi ir noriu, kad su manim skaitytųsi.

nu tai kaip tave vadint? Boba metuose, meningito prasaisi? Del ko? 

Atsakyti

Pienė_, 01 Vas 2021 - 13:47, parašė: Na juk ne tokią dilemą sprendi :) . Tu klientė. Važiuoti, rizikuoti pačiai, savo vyru, vaikais ar laukti karantino pabaigos? Tu ta kuri perki paslaugą, nekreipdama dėmesio, kad gali kartu nusipirkti ir mirtį, gražiniesi, kad namuose dailiau pirštukai atrodytų, o ne gauni pajamas iš pogrindinės veiklos.
Tai aš nevažiavau niekada ir nesiruošiu dabar.tai nėr reikalo spręsti. Man asmeniškai.

nu,bet esu tikra,kad tikrai susilaikyčiau.jei tik tiek reiktų"aukot"

Bet jei iš to gyvenčiau? Čia jau sudėtinga.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 14:27

Tai man labai paprasta.nesinaudojau ir anksčiau nei kirpyklomis,nei manikiūrais. Vat pas dantistą tai suku galvą kaip nueit,man atrodo jau turiu skylę🙈.ir tai ,mano kolega vos išsikapstė.jaunas vyras.

Ir dievagojosi,kad niekur nėjo,tik danties taisyt į žalgirį važiavo.🙊.Ir po kelių dienų susirgo.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 14:26

Tai aš nevažiavau niekada ir nesiruošiu dabar.tai nėr reikalo spręsti. Man asmeniškai.

nu,bet esu tikra,kad tikrai susilaikyčiau.jei tik tiek reiktų"aukot"

Bet jei iš to gyvenčiau? Čia jau sudėtinga.

Suprantu, kad ne tu važiavai :D . Tiesiog tu svarstei iš darbuotojo pusės. Parašiau, kad šiuo atveju turėtum svarstyti iš kliento. 

Atsakyti

Intemora, o kas tave kerpa, jei nesinaudoji kirpyklomis?  Plaukus gali pati nusidazyti, bet  galiukus palyginti sudetinga.  Nors maciau internete, kaip tai daroma su visomis   vaizdo instrukcijomis.   :D

Atsakyti

Pienė_, 01 Vas 2021 - 14:41, parašė: Suprantu, kad ne tu važiavai :D . Tiesiog tu svarstei iš darbuotojo pusės. Parašiau, kad šiuo atveju turėtum svarstyti iš kliento.

Tai dėl tavęs pasvarsčiau ir iš kliento.😃

Bet iš kliento labai paprasta svarstyt.bent jau man.o vat jei duoną iš to valgai🙄

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 01 vasario 2021 - 14:58