savaitė, 01 Vas 2021 - 14:43, parašė: Intemora, o kas tave kerpa, jei nesinaudoji kirpyklomis? Plaukus gali pati nusidazyti, bet galiukus palyginti sudetinga. Nors maciau internete, kaip tai daroma su visomis vaizdo instrukcijomis.Dukra pakerpa ir padažo. Kai buvo maža ,tai kartais nueidavau į jirpyklą,į metus kartą. Bet aš turiu laaaabi dėkingus plaukus,jų neįmanoma sugadint ir net nukirpus nelygiai,nieks nesupras.Nes jie stori ir banguoti. Visi kas mane pamato,ir susipažįsta,tada jau paima manon plaukus čiupinėt ir stebėtis.nuo vaikystės.
Ką čia sugadint įmanoma🤦♀️
Sugadinti viska imanoma.
Grazus tavo plaukai.
Nu nebent paimsi su kirviu kaposi.tada įmanoma😃
nu tai kaip tave vadint? Boba metuose, meningito prasaisi? Del ko?
Mašina buvo prie langų priparkuota, aš su maišu, kepure ir kapišonu.
Intemoros lb gražūs plaukai
Aš tai neisiu pas kirpėją ir toliau, nežiūrint kad bus leista. Virusas niekur nedingo nepriklausomai nuo ministrų įsakymų.
Apie nagus išvis nekalbu, man čia paskutinis dalykas, pati puikiai susitvarkau. Niekada gelinio nenaudojau, tik paprastu laku. Bazinį manikiūrą moku pasidaryt pati.
Dėl odontologų, tai taip einu 2 kart per mėn. ir drebu. Bet stebiu, matau, kad laikosi jie tų reikalavimų.
Einu į maisto parduotuves, vaistines, pas odontologus, jei reiks pas gydytojus. O be viso kito galima gyventi 😊
Aišku pasiilgau tai daug ko, bet visi turbūt pasiilgo.
Lygiai plaukus nukirpt bile kas gali. Jokio sunkumo. Ir as esu draugei kirpus, ir ji man.
*** Sėlija, 01 Vas 2021 - 16:20, parašė: Lygiai plaukus nukirpt bile kas gali. Jokio sunkumo. Ir as esu draugei kirpus, ir ji man.Nu esu ir aš.nu taikai,taikai ir nutaikai.o jau mano,tai iš vis užsimerkus.
Lygiai plaukus nukirpt bile kas gali. Jokio sunkumo. Ir as esu draugei kirpus, ir ji man.
Kai jie ilgi, tai taip.
Bet trumpesnius sunku. Ypač, jei su kažkokiais iškarpymais.
Mano dengia kaklą, bet pati negalėčiau. Imu tiesintuvą, išlyginu ir prašau mb. Nes kitaip nesutinka, o kai styro kaip šiaudai, tai gerai gaunasi.
Aš tai neisiu pas kirpėją ir toliau, nežiūrint kad bus leista. Virusas niekur nedingo nepriklausomai nuo ministrų įsakymų.
Apie nagus išvis nekalbu, man čia paskutinis dalykas, pati puikiai susitvarkau. Niekada gelinio nenaudojau, tik paprastu laku. Bazinį manikiūrą moku pasidaryt pati.
Dėl odontologų, tai taip einu 2 kart per mėn. ir drebu. Bet stebiu, matau, kad laikosi jie tų reikalavimų.
O aš eisiu. Kirpėja mano turi privačias patalpas, manikiūristė irgi. Vienam žmogui virš 20 kv.m