Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tiria kas dirbs su pradinukais. Kas neturi antikūnių skiepys, kad vaikai galėtų grįžt mokytis į mokyklas. 

Klausia iš kur žinai? Nėra privalomi skiepai medikams - tai nori pasakyti pedagogus suskiepys privalomai, kad vaikai grįžtų į mokyklas? Juk aiškiai pasakė, kad priklausys nuo susirgimų statistikos, o ne suskiepytų pedagogų. Net skaičių nurodė, kai bus mažiau nei 200 šimtui tūkstančių gyventojų, tada grįš į mokyklas pradinukai. Kai iki 150 - tada grįš mišrus mokymas tiems, kurių laukia egzaminai, o kai 100 - tai ir kitiems moksleiviams.

Atsakyti

Aš tai kažkur nematau logikos, kodėl prekybcentriams, kurie susižėrė visus gyventojų pinigus, dar priklauso kažkokia "parama verslui"? Skaičiau kažkur.

Ir kodėl tokia diskriminacija mažoms parduotuvėlėms, pvz., kanceliarijos prekių, ar švaros - higienos prekių, kuriomis taip pat ir prekybcentriai prekiauja? Aišku, tie klausimai iškilo man ne dabar, bet va dabar "pasistojo"? 

Čia Amadėja koncervus paminėjo, tai man atėjo į galvą tokia mintis apie valdžios nurodymus. 

Keisti kai kurie sprendimai. Šmirinėti tarp lentynų prekybcentry ir ieškoti kremo, šampūno ar dantų pastos galima, o užsukti to paties į tik tuo ir prekiaujančią parduotuvę labiau užkrečiama? Kaip tik pirkėjų srautai pasiskirstytų, jeigu leistų ir į tas parduotuvėles žmonėms užsukti.

Atsakyti

Nieks nieko privalomai neskiepys. 

Feja, jus galejote rinktis, skiepytis, ar ne? 

Atsakyti

Keisti kai kurie sprendimai. Šmirinėti tarp lentynų prekybcentry ir ieškoti kremo, šampūno ar dantų pastos galima, o užsukti to paties į tik tuo ir prekiaujančią parduotuvę labiau užkrečiama? Kaip tik pirkėjų srautai pasiskirstytų, jeigu leistų ir į tas parduotuvėles žmonėms užsukti.

Keisti, bet is kitos puses, vietoj to, kad landziotu per kelias parduotuves, apsiperka vienu atejimu. Maziau isejimu. 

Atsakyti

Nieks nieko privalomai neskiepys. 

Feja, jus galejote rinktis, skiepytis, ar ne? 

Taip, tikrai galima nenorėti ir daug kas nenori skiepytis mūsų įstaigoje. Sakyčiau 50×50. Mačiau tą sąrašą.

Atsakyti

Taip, tikrai galima nenorėti ir daug kas nenori skiepytis mūsų įstaigoje. Sakyčiau 50×50. Mačiau tą sąrašą.

Negerai. Dirba su vaikais, didelės žmonių grupės, o atsakomybės nėra. 

Atsakyti

Negerai. Dirba su vaikais, didelės žmonių grupės, o atsakomybės nėra. 

Na iš esmės tai darbuotojas labiau rizikuoja savo sveikata. Juk vaikai iš savo šeimų ir į šeimas tuo užkratu dalinasi, artimai kontaktuodami, liesdami tuos pačius žaislus, mažieji ir seilėdamiesi...

O kad net medikų irgi tik pusė kai kur skiepijasi - tai parodo, kad nepasitiki tuo skiepu labiau, nei kad bijo užsikrėsti.

Atsakyti

Jo, aš tai tokį elgesį suprantu, kaip pasirinkimą geriau jau susirgti.

Atsakyti

*** Sėlija, 01 Vas 2021 - 23:34, parašė: Keisti, bet is kitos puses, vietoj to, kad landziotu per kelias parduotuves, apsiperka vienu atejimu. Maziau isejimu.
Tau tada'sprendimas teisingas
Atsakyti

Tau tada'sprendimas teisingas

Neteisingas. Man pvz reikia tik kokio prausiklio ar plaukų dažų. Bėgu į spec. parduotuvę, pvz Drogą, kur susirinkę vienu metu tik keli žmonės, ir išlekiu. Prekybcentry aš turiu atstovėti eilę, prieš tai perlėkti daug teritorijos, galimai  prasilenkti  su daug žmonių. Užtrunku ilgai, susiduriu su daugiau žmonių. Kai tuo tarpu specializuotoj parduotuvėje išbūnu daugiausia 7-8 min, dar ir mažiau. 

vakar pritrūkau kanc. reikmenų, tokių visai paprastų. Ką daryt? ir šen, ir ten, bet visi keliai vis tiek į prekybcentrį nuvedė. Atstovėjau eilę dėl keleto būtinų smulkmenų, kai paprastai kanc. prekėse užtrukdavau 3 min. be jokių eilių.

Pavyzdžių yra begalė, bet, manau, ir pačios įsivaizduojat.

Tai kas čia teisinga?

Atsakyti

Neteisingas. Man pvz reikia tik kokio prausiklio ar plaukų dažų. Bėgu į spec. parduotuvę, pvz Drogą, kur susirinkę vienu metu tik keli žmonės, ir išlekiu. Prekybcentry aš turiu atstovėti eilę, prieš tai perlėkti daug teritorijos, galimai  prasilenkti  su daug žmonių. Užtrunku ilgai, susiduriu su daugiau žmonių. Kai tuo tarpu specializuotoj parduotuvėje išbūnu daugiausia 7-8 min, dar ir mažiau. 

vakar pritrūkau kanc. reikmenų, tokių visai paprastų. Ką daryt? ir šen, ir ten, bet visi keliai vis tiek į prekybcentrį nuvedė. Atstovėjau eilę dėl keleto būtinų smulkmenų, kai paprastai kanc. prekėse užtrukdavau 3 min. be jokių eilių.

Pavyzdžių yra begalė, bet, manau, ir pačios įsivaizduojat.

Tai kas čia teisinga?

Tu neteisingai apsipirkineji. Maniau, jau ismokai susidaryt plana pries iseinant i parduotuve. O jei jau ko pritruko, apsieiti iki sekancio apsipirkimo. 

Atsakyti

Is Drogo viska perku internetu,  is Douglas. Cia jeigu prireikia kosmetikos priemoniu. Man patinka ir patogu , nes man nebuna taip, kad staigiai cia ir dabar prireikia kosmetikos, ji planuojama, apgalvojama truputi i prieki.  Buvo kazkada akcija mano plauku dazams, tai papirkau tris dezes uz puse kainos, ilgam uzteks.  :)  Dar Eurokosas internetu prekiauja. 

Atsakyti