Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Apie visokius Visaginus nekalbu. Bet bendrai tikrai mažina skiepytų procentą, nes neskiepyja su antikūniais nieko kolkas

Tai manote,kad visiems skiepas siekiamybe ?

Atsakyti

Na tai neabsoliutink. Atsisako ir medikai skiepytis, ir kitas personalas dirbantis medicinos sektoriuje. Ir ligoninių vadovai pasakoja, kad ne visi nori. Tai kodėl tu galvoji, kad ikimokyklinių įstaigų sektoriuje situacija turi būti kitokia. O pati skiepysies? Vyras tavo? 
Tai aš gi nesakiau, kad kitaip bus. Tiesiog juos skiepys greitu metu, bet tą galimybę turės kolkas tik neprasirgę. 

Aš skiepysiuosi, nes manau, jad reikia, o vyras, nes mano, kad kitaip bus kažkokie apribojimai, pvz.keliauti. 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 02 vasario 2021 - 13:20

Tai manote,kad visiems skiepas siekiamybe ?

Man, mano daugumai kolegu taip. 

Yra, kas abejoja del turimu letiniu ligu, bet greiciausiai skiepysis. 

Atsakyti

Man, mano daugumai kolegu taip. 

Yra, kas abejoja del turimu letiniu ligu, bet greiciausiai skiepysis. 

Tai covidas su lėtinėm ligom pavojingesnis už skiepą. 

Atsakyti

Vakar per žinias kažkokį vyrą praeivį pakalbino žurnalistė, ar skiepysis. Na, duočiau aš tam vyrui ~65, nu gaaal 70 metus. Tai jis sakė ne, nes jo amžiuje jau nelabai ir apsimoka gaaal. Nu visaip mąstančių yra. Ir ką tas atsakymas jo reiškia?... kad jis jau viena koja grabe vis tiek, ar kaip... ir kaip žmogus, jei taip galvoja, tai save laidoja, ar kaip suprasti. Nu mane labai nustebino. O gal ir kažkaip kitaip jis turėjo minty. Žodžiu, visokių yra žmonių. 

Atsakyti

Tai covidas su lėtinėm ligom pavojingesnis už skiepą. 

Tas mano buves grupiokas, kur rasiau, dar nepasveikes... jau virs menesio.. tebedusta... 

Atsakyti

Vakar per žinias kažkokį vyrą praeivį pakalbino žurnalistė, ar skiepysis. Na, duočiau aš tam vyrui ~65, nu gaaal 70 metus. Tai jis sakė ne, nes jo amžiuje jau nelabai ir apsimoka gaaal. Nu visaip mąstančių yra. Ir ką tas atsakymas jo reiškia?... kad jis jau viena koja grabe vis tiek, ar kaip... ir kaip žmogus, jei taip galvoja, tai save laidoja, ar kaip suprasti. Nu mane labai nustebino. O gal ir kažkaip kitaip jis turėjo minty. Žodžiu, visokių yra žmonių. 

Mano mamai 79.Sake,skiepysis butinai. Nes, jei jau ka, tai taip, ar taip gyvenimo nebedaug liko, o jei viskas ok, tai isvengs bjauraus kovido ir drasiau jausis. 

Atsakyti

Mano mama atvirkščiai sakė,kad jau sulaukus tiek metų nebebaisu.kas bus ,tas bus.vat jaunesnė būtų,tai dar pagalvotų.

Atsakyti

Sunaus drauge praktika infekcinej atlieka. Neskiepyta... 

Atsakyti

Mano mama atvirkščiai sakė,kad jau sulaukus tiek metų nebebaisu.kas bus ,tas bus.vat jaunesnė būtų,tai dar pagalvotų.

Vat sito nesuprantu. Jei nieko nebaisu, tai ko nesiskiepyt? 

Atsakyti

Tas mano buves grupiokas, kur rasiau, dar nepasveikes... jau virs menesio.. tebedusta... 

Tai vat... arba atkrenta. Brrrr. Bjaurus reikalas.

Atsakyti

Vat sito nesuprantu. Jei nieko nebaisu, tai ko nesiskiepyt? 

Tai ji skiepysis, ne taip supratai.

Mano mama irgi nori skiepytis.

Atsakyti