Na labai artimoje aplinkoje turiu pedagogu, tokios info nieks kol kas negirdejo. O jei nenori skiepytis kas tada? Dirbti neleis?
Labas vakaras.
To nežinau.
Klausia iš kur žinai? Nėra privalomi skiepai medikams - tai nori pasakyti pedagogus suskiepys privalomai, kad vaikai grįžtų į mokyklas? Juk aiškiai pasakė, kad priklausys nuo susirgimų statistikos, o ne suskiepytų pedagogų. Net skaičių nurodė, kai bus mažiau nei 200 šimtui tūkstančių gyventojų, tada grįš į mokyklas pradinukai. Kai iki 150 - tada grįš mišrus mokymas tiems, kurių laukia egzaminai, o kai 100 - tai ir kitiems moksleiviams.
Tai jiems prioritetas kaip ir darželių auklėtojoms, nes grįš į mokyklas. Aišku neprivaloma skiepytis.
Na iš esmės tai darbuotojas labiau rizikuoja savo sveikata. Juk vaikai iš savo šeimų ir į šeimas tuo užkratu dalinasi, artimai kontaktuodami, liesdami tuos pačius žaislus, mažieji ir seilėdamiesi...
O kad net medikų irgi tik pusė kai kur skiepijasi - tai parodo, kad nepasitiki tuo skiepu labiau, nei kad bijo užsikrėsti.
Medikų pusė, nes skiepyja tik netrinčius antikūnių kolkas.
Is Drogo viska perku internetu, is Douglas. Cia jeigu prireikia kosmetikos priemoniu. Man patinka ir patogu , nes man nebuna taip, kad staigiai cia ir dabar prireikia kosmetikos, ji planuojama, apgalvojama truputi i prieki. Buvo kazkada akcija mano plauku dazams, tai papirkau tris dezes uz puse kainos, ilgam uzteks.
Dar Eurokosas internetu prekiauja.
Kabinu lapa ant saldytuvo. Tik uzmacius, kad kazko reik, iskart uzsirasau. Kai vykstam kazkuris i PC, su tuo lapu apsiperkam. Ir ne tas metas dabar, kad plauku dazai, ar kokios savarzeles negaletu palaukti iki apsipirkimo dienos.
Is Drogo viska perku internetu, is Douglas. Cia jeigu prireikia kosmetikos priemoniu. Man patinka ir patogu , nes man nebuna taip, kad staigiai cia ir dabar prireikia kosmetikos, ji planuojama, apgalvojama truputi i prieki. Buvo kazkada akcija mano plauku dazams, tai papirkau tris dezes uz puse kainos, ilgam uzteks.Dar Eurokosas internetu prekiauja.
Remiantis tik savo patirtimi, galima teigti, kad galima tada ir prekybcentrius uždaryti, nes va aš apsiperku internetu, man prekes atveža barbora. Bet žiūrint globaliai į visuomenę, tikrai pilna žmonių, kurie būtent malasi su visais eilėse, nors perka tik šampūno (nes va nesužiūrėjo, kad baigėsi, pamiršo), tik klijų (nes va mokytoja uždavė atlikti darbą, o namuose nėra) ir taip toliau. Taigi ta maža, profiliuota parduotuvė nepadidintų sergančių skaičiaus, nebent sumažintų, nes šiaip ar taip tas žmogelis nusigrūdo į parduotuvę juk su reikalu.
Medikų pusė, nes skiepyja tik netrinčius antikūnių kolkas.
Kuo remiesi, kad priežastys tik tokios. Tikrai yra įvairių. Yra medikų ne tik nenorinčių skiepo, pasirenkančių geriau persirgti, bet ir tokių, kurie laukia sputnik vakcinos, nes ji neturi šalutinio poveikio (interviu su Visagino medikais)
Remiantis tik savo patirtimi, galima teigti, kad galima tada ir prekybcentrius uždaryti, nes va aš apsiperku internetu, man prekes atveža barbora. Bet žiūrint globaliai į visuomenę, tikrai pilna žmonių, kurie būtent malasi su visais eilėse, nors perka tik šampūno (nes va nesužiūrėjo, kad baigėsi, pamiršo), tik klijų (nes va mokytoja uždavė atlikti darbą, o namuose nėra) ir taip toliau. Taigi ta maža, profiliuota parduotuvė nepadidintų sergančių skaičiaus, nebent sumažintų, nes šiaip ar taip tas žmogelis nusigrūdo į parduotuvę juk su reikalu.
Jų uždarymo reikėjo dėl bendro žmonių mobilumo sumažinimo.
Kuo remiesi, kad priežastys tik tokios. Tikrai yra įvairių. Yra medikų ne tik nenorinčių skiepo, pasirenkančių geriau persirgti, bet ir tokių, kurie laukia sputnik vakcinos, nes ji neturi šalutinio poveikio (interviu su Visagino medikais)
Apie visokius Visaginus nekalbu. Bet bendrai tikrai mažina skiepytų procentą, nes neskiepyja su antikūniais nieko kolkas
Apie visokius Visaginus nekalbu. Bet bendrai tikrai mažina skiepytų procentą, nes neskiepyja su antikūniais nieko kolkas
Na tai neabsoliutink. Atsisako ir medikai skiepytis, ir kitas personalas dirbantis medicinos sektoriuje. Ir ligoninių vadovai pasakoja, kad ne visi nori. Tai kodėl tu galvoji, kad ikimokyklinių įstaigų sektoriuje situacija turi būti kitokia.
O pati skiepysies? Vyras tavo?
Nieko as neteigiu, is kur cia istraukei?