Nu blem 21a..Nes maniškis kartais pasitvarko,kad ir koks tinginys būtų. Abu jie dirba , tai abu paaitvarko ir guli ant tų savo sofkių.
*** Sėlija, 02 Vas 2021 - 17:11, parašė: As tai niekaip nesuvokiu, kodel tulika tureciau plauti as???Šiaip aš irgi. Visiems tas daiktas vienodai reikalingas.
Nu blem 21.Nes maniškis kartais pasitvarko,kad ir koks tinginys būtų.
Abu jie dirba , tai abu paaitvarko ir guli ant tų savo sofkių.
Na tai taviškis jau ne toks kaip Sėlijus, jeigu tik kartais. Jos geresnis arba Sėlija labiau nusipelnius gerumo
Aš pvz nekeičiu kačių kraiko.
Nes katės oficialiai vaikų.
Bet tulikai tai mūsų.😃
Na tai taviškis jau ne toks kaip Sėlijus, jeigu tik kartais. Jos geresnis arba Sėlija labiau nusipelnius gerumo![]()
Intemora, 02 Vas 2021 - 17:17, parašė: [quote name="Pienė_" post="72775968" timestamp="1612278954"]Pienė_, 02 Vas 2021 - 17:15, parašė: Na tai taviškis jau ne toks kaip Sėlijus, jeigu tik kartais. Jos geresnis arba Sėlija labiau nusipelnius gerumoUžtata maniškis gali stoiškai mano zulinimus ir ėdikus atlaikyt🙊[/quote]
Kai tingi😃
Jau db lyginsimes diedais kaip ***, kurios geresnis.
Užtata maniškis gali stoiškai mano zulinimus ir ėdikus atlaikyt🙊
Kai tingi😃
Tavo užsišikti prisimenu gerai moka, tada nežinai iš kurios pusės prieiti.
Žodžiu rinkimuose pirmauja Sėlijus 😅
Tavo užsišikti prisimenu gerai moka, tada nežinai iš kurios pusės prieiti.
Žodžiu rinkimuose pirmauja Sėlijus 😅
neskubek, dar ne visos pasisake, gal kuri turi uzslepusi aukso grynuoli. Gal jis ne tik tulika sveicia, bet ir vonia.
Dar Lavinos įtraukčiau į geriausių rinkimus
neskubek, dar ne visos pasisake, gal kuri turi uzslepusi aukso grynuoli. Gal jis ne tik tulika sveicia, bet ir vonia.
![]()
Tavo va dangtį
Jau db lyginsimes diedais kaip ***, kurios geresnis.
![]()
Ciur, maniskio ir ***** padorus