Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tai vat... arba atkrenta. Brrrr. Bjaurus reikalas.

Pasirodo, nuo susirgimo pradzios jau du menesiai serga. Komplikacijos plauciuose niekaip nesibaigia.

Abstinentas nuo jaunystes, neruko, fizrukas, sportininkas.

Sakau, vat, neprates tavo organizmas su brudu kovot, tai ir subliuskai. Sako, zinok, jau ir as taip galvot pradedu.  :D​ 

Atsakyti

Pasirodo, nuo susirgimo pradzios jau du menesiai serga. Komplikacijos plauciuose niekaip nesibaigia.

Abstinentas nuo jaunystes, neruko, fizrukas, sportininkas.

Sakau, vat, neprates tavo organizmas su brudu kovot, tai ir subliuskai. Sako, zinok, jau ir as taip galvot pradedu.  :D​ 

Vakar imunologas per karštai su tv3  kalbėjo. Kad imunitetas negaudamas darbo kovoti su visokiais virusais, bakterijom aptingsta. Jis turi nuolat gauti darbelių kovoti, kad ir nedidelių, atpažinti priešą, jį įveikti. Netgi sakė namai perdaug sterilūs imunitetui treniruotis trukdo  :D 

Atsakyti

Tai pliatkai sklinda, kad su mažais vaikais dirbantys žmonės praserga lengviau, nes ištisai gauna virusų. Bet tai tik pletkai. Nžn ar tame tiesos yra

Atsakyti

Tu neteisingai apsipirkineji. Maniau, jau ismokai susidaryt plana pries iseinant i parduotuve. O jei jau ko pritruko, apsieiti iki sekancio apsipirkimo. 

Dar ko. Manai, aš turėjau viską numatyti iš anksto, kiekvieną smulkmeną, kurios prireiks? Staiga baigiasi  pvz spausd. popierius, nebuvo numatyta, kad bus daugiau to spausdinimo, ir viskas. Pavyzdys. O jo man reikia čia ir dabar. Neapsieisiu. Ir taip toliau.

Ne esmė kad ir tame, kad moku ar nemoku. Esmė, kad sutelkti absoliučiai visi srautai į prekybcentrius. Kur ir žmonių daugiau ir pavojus didesnis. Kuo tos mažos pardės pavojingos su įėjimu iš lauko?

Bepigu turėt tokį diedą, kaip tavo, kuris tempia viską ant  savo kupros, o tu tik nuo savo sofkutės reguliuoji. :D Ir kuo tu jam taip nusipelnei?

Atsakyti

Vakar imunologas per karštai su tv3  kalbėjo. Kad imunitetas negaudamas darbo kovoti su visokiais virusais, bakterijom aptingsta. Jis turi nuolat gauti darbelių kovoti, kad ir nedidelių, atpažinti priešą, jį įveikti. Netgi sakė namai perdaug sterilūs imunitetui treniruotis trukdo  :D

Bliamba. Treniruokimės su covidu truputį. :)​ O tai visai neliks imuniteto. 

Atsakyti

Dar ko. Manai, aš turėjau viską numatyti iš anksto, kiekvieną smulkmeną, kurios prireiks? Staiga baigiasi  pvz spausd. popierius, nebuvo numatyta, kad bus daugiau to spausdinimo, ir viskas. Pavyzdys. O jo man reikia čia ir dabar. Neapsieisiu. Ir taip toliau.

Ne esmė kad ir tame, kad moku ar nemoku. Esmė, kad sutelkti absoliučiai visi srautai į prekybcentrius. Kur ir žmonių daugiau ir pavojus didesnis. Kuo tos mažos pardės pavojingos su įėjimu iš lauko?

Bepigu turėt tokį diedą, kaip tavo, kuris tempia viską ant  savo kupros, o tu tik nuo savo sofkutės reguliuoji. :D Ir kuo tu jam taip nusipelnei?

Kaip tai kuo? Visu kuo. Pagalvok, ko nedarai, kad taviskis netempia :D

Atsakyti

Bliamba. Treniruokimės su covidu truputį. :)​ O tai visai neliks imuniteto. 

Ne tas minty turėta. Vaikų imuninė sustema nuolat susiduria du daug naujų virusų. Tai ir covidas jai nėra baisus, nes vienas iš daugelio. Gal dėl to retai sukelia bėdų , o susugusių žmonių imuninė sustema retai susiduria su jai naujais virusais..

Atsakyti

Kaip tai kuo? Visu kuo. Pagalvok, ko nedarai, kad taviskis netempia :D

🤣🤣🤣

Atsakyti

Aš tai nesuprantu  kuo tas Selinas pinot taip žavi?

Kad į pardė nueina ,tuliką išplauna ar kokį kepsnį į orkaitę įmeta.man tai ateodo jie du suaugę žmonės neturintys vaikų(nu užaugę)gyvenantys bute ir abu gulintys ant sofos.ką ten daugiau veikt?

Tai tada ir mano aukso gabalas.dar mes ir vaikų turim.tai dar ir su vaikams kokią matieką paaiškina.

Atsakyti

Kad į pardė nueina ,tuliką išplauna ar kokį kepsnį į orkaitę įmeta.man tai ateodo jie du suaugę žmonės neturintys vaikų(nu užaugę)gyvenantys bute ir abu gulintys ant sofos.ką ten daugiau veikt?

Tai tada ir mano aukso gabalas.dar mes ir vaikų turim.tai dar ir su vaikams kokią matieką paaiškina.

Nes tūliką plauna  :rolleyes: ir šiaip namus valo. Manau daug vyrų to nedaro.

Atsakyti

Tuo, kad Selijai gerai su saviskiu, komfortiska, jie beveik nesipyksta, sutaria, O ten imeta gabala kepti ar neimeta, jau kaip kuriai tas svarbu. Svarbiausia,  jaustis gerai gyvenant drauge.

Beje, manau, kad Pinot juokauja , paspilkuodama  truputi Selija su tuo jai atitekusiu aukso gabalu. :D

O kuo ypatingas tas tuliko plovimas? As  uzpilu chemijos, su sepeciu prasieinu ,   va ir visas plovimas.  Vyras kartais irgi ta pati daro. Uztai jis plauna tuliko dangti, taip issveicia, kad kaip naujas blizga baltumu. As to niekada nedarau, ten reikia atsriubuoti, atkabinti, visas laikancias dalis issveisti, pysliava.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo savaitė: 02 vasario 2021 - 17:12

As tai niekaip nesuvokiu, kodel tulika tureciau plauti as??? 

Atsakyti