Nu esmė tame ,kas n metų buvo kalbos apie vardus.kažkam nepatinka ir basta.reikalas stoja.
Nu tai senoji ir naujoji.o ką😁.jau kažkaip limpa.
Nainai, 20 Bal 2020 - 15:55, parašė: Intemora, davai taip, arba aš sugalvoju jai vardą, arba jūsų šeima iki rytojaus, ok?Nežadu to ,ko negaliu ar nenoriu daryt.😁pasakyk savo mergaitėms, tai greit priims bendrą sprendimą
Rytoj iki 11 val. parašai vardą, o jei ne aš parašysiu, pasirašai?
Nežadu to ,ko negaliu ar nenoriu daryt.😁
Surašykit visus įmanomus siūlomus vardus ir traukit burtus. Arba surašykit vardus šeimos narių, kuriems suteikiama teisė duoti katėms vardus, ir taip pat traukit burtus, ir bus pvz. vardą duodą drakoniukas senai katei. Vardą duoda sūrūgėlė naujai katei. Ar panašiai.
Pinotija, 20 Bal 2020 - 16:24, parašė: Surašykit visus įmanomus siūlomus vardus ir traukit burtus. Arba surašykit vardus šeimos narių, kuriems suteikiama teisė duoti katėms vardus, ir taip pat traukit burtus, ir bus pvz. vardą duodą drakoniukas senai katei. Vardą duoda sūrūgėlė naujai katei. Ar panašiai.Buvo buvo ir taip,,ber čia negalioja susitarimai.vienas šaukia tuo vardu kiti ne ,taip ir baigiasi.
NOrmaliai, apsipratau namie be sūnaus, gyvenam kaip jaunavedžiai, pasiilgstu, nu bet toks gyvenimas, karantinas, bet jau tiek dirbau bendravau, kad kažkaip namuose man visai gerai
Papildyta:
nagai ilsisi, veidas be dažų ilsisi, kojos nedepiliuotos ilsisi. Bet aš taip noriubl, net plaukai ilsisi, taip prisilsėsiu, nežinau kaip reiks į darbą eit
Papildyta:
galvoju visai gerai, net per atostogas taip nepailsėjau
Zinok, ir man gerai. Pripratau dirbti kitaip, nors darbo daugiau. Buvau sian Lidle, galvoju, kaip gerai, kad niekur daznai bastytis nereikia
Zinok, ir man gerai. Pripratau dirbti kitaip, nors darbo daugiau. Buvau sian Lidle, galvoju, kaip gerai, kad niekur daznai bastytis nereikia
man ne tai,kad gerai,bet jauciuosi kazkaip apatiskai. tiesiog tas pats per ta pati ir as prie to priprantu,kazkaip prisitaikiau prie situacijos,lyg jau ir eit niekur nebesinori.tiesiog kazkaip lyg dar suvokiu,kad taip negalima,bet kasdien tas suvokimas silpsta. pas veterinara vaziavom. nu, uzia ten viskas tam mieste,bega,zmoniu pilna,norejosi sprukt atgal ant savo kelmo.