Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

QUOTE(Intemora @ 2020 04 20, 14:29)
<p>Šiaip ar taip yra dabar dvi.jei mama neims,bus dvi.</p>
<p>Bet gal paims.</p>

O kaip spresit ta klausima ,kad vel nepabegtu ,vasara arteja, gi viskas bus atidaryta smile.gif
Atsakyti

kumiko, 20 Bal 2020 - 14:41, parašė: O kaip spresit ta klausima ,kad vel nepabegtu ,vasara arteja, gi viskas bus atidaryta smile.gif
Ni tai po mėnesio juodai sterilizacija.tai jau za adno.taip ar taip važiuosiu.
Atsakyti

Pradėjau kažkaip apie vasarq galvot.kaži kaip ten su ta corona,bus galima kur nors pavažiuot...nors iki Palangos.😁 Vis šis tas.🙂

Atsakyti

Sėlija, nu tu visad užstoji Intemorą. Čia normalu taip? Šiandien paimu, ryt nežinau kur dėt...Juk pati myli gyvūnus. Aš taip nemokėčiau.

:blink:  :blink:  :blink:​ Kur tu matai užstojima, ponia?

Atsakyti

Ni tai po mėnesio juodai sterilizacija.tai jau za adno.taip ar taip važiuosiu.

Pririškit abidvi prie skirtingų radiatorių dienos metu. Dėl visa ko  :lol: 

Atsakyti

Nežinau kur dėt,tai netolygu išmesr.nu nežinau,bet sugalvosiu,bet tai vienintelė viltis mama.paims man atrodo,tik jau nežinau kurios mažiau gaila.😁

Atsakyti

Man tai madam tokia juokinga.vis nori pritempt,kad aš bloga bloga ,pati blogiausia,į mano galvą įlenda,paskaito ir paskelbia.😁

Atsakyti

As asmeniskai tai irgi buciau jau kita kate pasiemus.Bet Intemoros atveju pasilikus abi. Bet nematau nieko baisaus, kad mamai atiduos ta kaciuka, gi ne i prieglauda atgal, ir ne i gatve.

Atsakyti

Pradėjau kažkaip apie vasarq galvot.kaži kaip ten su ta corona,bus galima kur nors pavažiuot...nors iki Palangos.😁 Vis šis tas.🙂

As tai kazkodel galvoju, kad iki vasaros vidurio viskas cia bus atidaryta. 

Atsakyti

Nei vienos išmest nežada, kačiukų galabyt irgi, tai gal nėra jau taip blogai 🙄

Tik man irgi įdomu, kaip gyvenant name nusaugot naminę katę? 

Atsakyti

Nenoriu aš 2.o gal dar neapsipratau su mintim,kad jos dvi.ne tragedija,aišku.bet jei mama.ims,tai duosiu.

Atsakyti

LavinaX, 20 Bal 2020 - 15:02, parašė: Nei vienos išmest nežada, kačiukų galabyt irgi, tai gal nėra jau taip blogai 🙄 Tik man irgi įdomu, kaip gyvenant name nusaugot naminę katę?
Nu bus matyt. Bet jau tokiu siaubingu monstru tai nereik manęs verst.😁
Atsakyti