Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu bus matyt. Bet jau tokiu siaubingu monstru tai nereik manęs verst.😁

Nu ne toks siaubingas, bet kažkiek. Iš tavo požiūrio susidaro. Gal tu dūšioj esi miela ir gailestinga, bet iš to, ką tu rašai, tai pacankė nuo Nemenčinės :D​ 

Atsakyti
Intemora, o kaip katė elgėsi kai atėjot pasiimti? Pasiilgo jūsų, mergaičių? O vardus reikia dėti, nesu prietaringa, bet gyvūnai turi turėti vardus, net jei katė katė, ar šuo šuo smile.gif
Papildyta:
nesuprantu, jūsų tiek daug, mergaitės jau senai turėjo jai vardą duoti smile.gif juk net lėlėms duoda
Atsakyti

Monstriukas toks mažas.😁😁😁😁 Ar jūs bent įsivaizduojat kas pasauly darosi,kokių tik žmmonių nebūna.kad man katė dingo ir po to atsirado (abi pavalgiusios,šiltai snaudžia išpraustos,kad nupirktas maistas pasiitarus su veterinaru ir tt,kad niekas joms negresia,nebent vienai gyvent dar geriau) keistuolės jūs,kaip mano drakoniukas sako.

Ps.taip sakant ir kailiukas ne šuliny.😎

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 balandžio 2020 - 14:55

Nainai, 20 Bal 2020 - 15:30, parašė: Intemora, o kaip katė elgėsi kai atėjot pasiimti? Pasiilgo jūsų, mergaičių? O vardus reikia dėti, nesu prietaringa, bet gyvūnai turi turėti vardus, net jei katė katė, ar šuo šuo smile.gif Papildyta: nesuprantu, jūsų tiek daug, mergaitės jau senai turėjo jai vardą duoti smile.gifjuk net lėlėms duoda
Tiesiog neprieinamas niekad sprendimas.nes per daug variantų ir kiekvienas naglai užsispyręs perša savo. Lėlės ir meškinai savo vardus turi.

Čia ir išryškėja demokratijos trūkumai.😁

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 balandžio 2020 - 14:36

Man tai madam tokia juokinga.vis nori pritempt,kad aš bloga bloga ,pati blogiausia,į mano galvą įlenda,paskaito ir paskelbia.😁

Intemora, esi labai neteisi. Nenoriu pritempt, tu man patinki, neskaitant mūsų nesutarimų.

Atsakyti

Nainai, 20 Bal 2020 - 15:30, parašė: Intemora, o kaip katė elgėsi kai atėjot pasiimti? Pasiilgo jūsų, mergaičių? O vardus reikia dėti, nesu prietaringa, bet gyvūnai turi turėti vardus, net jei katė katė, ar šuo šuo smile.gif Papildyta: nesuprantu, jūsų tiek daug, mergaitės jau senai turėjo jai vardą duoti smile.gifjuk net lėlėms duoda
Nepasiilgo man atrodo,ko gero,mes pasiilgon labiau.bet vyras skambino ir papasakojo kaip jinai ryte trynėsi ir palydėjo prie durų ,kas jam visai nebūdinga😁 Nemačiau,nes prie kompo dirrbau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 balandžio 2020 - 14:44

Madam pareis veliau, 20 Bal 2020 - 15:40, parašė: Intemora, esi labai neteisi. Nenoriu pritempt, tu ėman patinki, neskaitant mūsų nesutarimų.
Tai gal tu savo postus taip iš šalies paskaityk,kaip jie skamba.labai jau neigiami ir kategoriški.kas su žmonėmis taip kalba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 20 balandžio 2020 - 14:47

Tiesiog neprieinamas niekad sprendimas.nes per daug variantų ir kiekvienas naglai užsispyręs perša savo. Lėlės ir meškinai savo vardus turi.

Čia ir išryškėja demokratijos trūkumai.😁

Tai aš galiu duoti, ir be jokiu ginčų. :lol: 

Senoji  Spintė , o juodoji  Noira. :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2020 04 20, 14:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Intemora" data-cid="72647970" data-time="1587383719"><div><p>Man tai madam tokia juokinga.vis nori pritempt,kad aš bloga bloga ,pati blogiausia,į mano galvą įlenda,paskaito ir paskelbia.😁</p></div></blockquote><p>Intemora, esi labai neteisi. Nenoriu pritempt, tu man patinki, neskaitant mūsų nesutarimų.</p>

Aha , aisku kas tau patinka.
Atsakyti

*** Sėlija, 20 Bal 2020 - 15:48, parašė: Tai aš galiu duoti, ir be jokiu ginčų. :lol: Senoji Spintė , o juodoji Noira. :D
.tai jei senoji spintė,tai naujoji polovė😁
Atsakyti
Intemora, davai taip, arba aš sugalvoju jai vardą, arba jūsų šeima iki rytojaus, ok? smile.gif pasakyk savo mergaitėms, tai greit priims bendrą sprendimą smile.gif Rytoj iki 11 val. parašai vardą, o jei ne aš parašysiu, pasirašai? smile.gif
Atsakyti

Lovė :D​ 

Atsakyti