Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

***** tas karantinas.

Plotas, nes vyras užsibuvo  o veikt nėr ką....

Kai yra vaikai, nesiskaito, kad plotas.. :)​ 

Atsakyti

Koks dar plotas, tu pamirsai, kad vaiku turi??? 

Atsakyti

Iš Saulutės- taip, bet ar būtent tokio, neprisimenu.

Tokia tebuvo. O jau, kai buvauantroj klasej, atsirado Vyturelis. Mano laida buvo paskutine is tos Saulutes. 

Atsakyti

Pinotija, 05 Vas 2021 - 16:39, parašė: Kai yra vaikai, nesiskaito, kad plotas.. :)

Nu taip...

Su vienu kurių žiauriai susipykom dėl mokslų.

Prieš dienyną žiūrint kalsiu valerijono 😃🤣

Atsakyti

O ką vaikai  koki meetuką su mergom būtų galima gi 😃

Atsakyti

Tokia tebuvo. O jau, kai buvauantroj klasej, atsirado Vyturelis. Mano laida buvo paskutine is tos Saulutes. 

Iš kur tu viską žinai?

Aš tai neatsimenu, kažkoks vyturėlis gal irgi figūruoja atminty. 

Prisimenu gerai tik, kad labai mėgau tuo metu vartyt anatomijos vadovėlius med. studentams su iliustracijom, taip pat karo chirurgijos knygą irgi su paveiksliukais. Močiutės palėpėj, pasislėpus. Labai baisu buvo, jaučiausi daranti nusikaltimą, nes ten buvo nuogi organai :D Galvojau, kaip čia yra, kad mano viena vieta kitokia, nei visų paveiksliukuose parodytų moterų. Ir kada aš ją įgysiu  :D 

Prisimenu dar savo vaiko knygeles. Atmintinai kai kurias žinau.

Atsakyti

Iš kur tu viską žinai?

Aš tai neatsimenu, kažkoks vyturėlis gal irgi figūruoja atminty. 

Prisimenu gerai tik, kad labai mėgau tuo metu vartyt anatomijos vadovėlius med. studentams su iliustracijom, taip pat karo chirurgijos knygą irgi su paveiksliukais. Močiutės palėpėj, pasislėpus. Labai baisu buvo, jaučiausi daranti nusikaltimą, nes ten buvo nuogi organai :D Galvojau, kaip čia yra, kad mano viena vieta kitokia, nei visų paveiksliukuose parodytų moterų. Ir kada aš ją įgysiu  :D

Prisimenu dar savo vaiko knygeles. Atmintinai kai kurias žinau.

Nu tai prisimenu. As kaimo pradinej mokiausi, trys klases vienoj patalpoj.Tai vieni kitu vadovelius gi matom. Menu, vienais metais buvo tik vienas pirmokas.  :rolleyes:

Tada trys klases buvo pradine. I ketvirta klase jau variau i astuonmete uz triju kilometru.

O paskui issikelem is kaimo, penktoj jau mokiausi vidurinej mokykloj. 

Atsakyti

Tas vyturelis, menu, man nepatiko.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 05 vasario 2021 - 17:51

As tai nuo to serialo atsitraukt negaliu antra savaite jau... 

Atsakyti

Fėja, kaip tu, kaip po skiepo, viskas ok? 😊

Atsakyti

Fėja, kaip tu, kaip po skiepo, viskas ok? 😊

Jo, paskaudėjo truputį dūrio vietą, truputį šiltesnė ta vieta buvo, taip maždaug per delno plotį.

Vakar truputį buvo keistumėlis toks menkas, nežinau net ką galvoti. Aš turiu alergiją katėms, tai pasireiškia panašiai gal kaip astma kokia. Niežti gerklėj. Kvėpavimas kaip dumplės toks pasidaro. Sunku įkvėpt, sunku iškvėpt būna. Ir turiu žiedadulkėms alergiją, kuri jau daug metų, (po antrojo gimdymo, kuris buvo prieš 11 metų), beveik dingo. Po pirmojo gimdymo ji atsirado, labai kankinausi - kaip stiprus peršalimas - nosis bėga, akys ašaroja. Tragiškai, nevaldomai man buvo, kol po antro gimdymo beveik dingo. Menkniekis belikęs. Taigi, vakar vakare pasijaučiau kaip su kate susitikus. Na, taip nelabai stipriai, bet labai keista. Negėriau vaistų. Praėjo per kelias valandas. Ką galvot, nžn.

Atsakyti

Galvot, kad skiepai prisiėmė. 

Viskas ok. Jei isvis nieko nejausciau, abejociau, ar suveike 

Atsakyti