Aš jaučiu kalsiu antihistaminių
O mano anyta staiga pavirto antivaksere. Viskas buvo gerai, laukė skiepo, užregistruota, tik staiga viskas per kelias dienas apvirto. Pakalbėjo su kažkokiu gydytoju, dar matyt su kažkuo, ir viskas. Griežtai. Sakom, gi būsit izoliuota, reikės ir toliau bijoti. Ir kas, aš čia savanoriškai nesitrūčysiu, geriau izoliuota nei mirtis nuo skiepo. Siaubas ir dzieve, dzieve.
Blogai tai, kad ir mano tėvą bando atkalbėti.
O mano anyta staiga pavirto antivaksere. Viskas buvo gerai, laukė skiepo, užregistruota, tik staiga viskas per kelias dienas apvirto. Pakalbėjo su kažkokiu gydytoju, dar matyt su kažkuo, ir viskas. Griežtai. Sakom, gi būsit izoliuota, reikės ir toliau bijoti. Ir kas, aš čia savanoriškai nesitrūčysiu, geriau izoliuota nei mirtis nuo skiepo. Siaubas ir dzieve, dzieve.
Blogai tai, kad ir mano tėvą bando atkalbėti.
Oho... šiandien su mb močiute kalbėjau, tai jai virš 80 ir ji sakė skiepysis, jei tik bus galimybė. Tik nežino, ar pati turi skiepo ieškot, ar su ja gydytojai susisieks. Gal kas ką žinot?
Oho... šiandien su mb močiute kalbėjau, tai jai virš 80 ir ji sakė skiepysis, jei tik bus galimybė. Tik nežino, ar pati turi skiepo ieškot, ar su ja gydytojai susisieks. Gal kas ką žinot?
Šiaip lyg reikėjo registruotis jau. Tegul paskambina į polikliniką savo.
Aš tai radau informaciją rodos savo polikl.puslapyje, buvo nurodyta data, nuo kurios reikia registruoti, o kai bus vakcina, jie atseit pakvies. Tai užregistravom senolius, bet dabar viena nesiskiepys.
Tai gal tiesiog į poliklinikos informaciją paskambint ir pasiklaust reikėtų. Kad ramiai sau lauktų.
</p><p>Blogai tai, kad ir mano tėvą bando atkalbėti. </p>
Nei čia siaubas, nei čia dzieve. Niekas visko iki galo nežino. Nei tu, nei ji. Jei jos toks pasirinkimas - tebūnie, o tau dzievai nepadės.
Nei čia siaubas, nei čia dzieve. Niekas visko iki galo nežino. Nei tu, nei ji. Jei jos toks pasirinkimas - tebūnie, o tau dzievai nepadės.
Mūsų "meilioji" iššoko su moralu. Ar tu moki ką nors pasakyt šiaip normaliai, neutraliai, kaip žmogus. O tai kažkoks "mrakas".
Tai tureru patys tuos senukus susirasti, ka jie ten zino, kur jiems registruotis.
Mamos poliklinikos tinklapy nieko ner. Zinau, kad suskiepino medikus ir zmones virs 80.
Kažin, kodėl tu man turi reguliuoti, ką ir kaip sakyt? Ką noriu, tą ir sakau - nepaaiškinsi.
Papildyta:
Mano mama virš 80 - negavo jokios žinios.
Kažin, kodėl tu man turi reguliuoti, ką ir kaip sakyt? Ką noriu, tą ir sakau - nepaaiškinsi.
Papildyta:
Mano mama virš 80 - negavo jokios žinios.
Tai kiekvienoj savivaldybej kitaip turbut.
Jo, paskaudėjo truputį dūrio vietą, truputį šiltesnė ta vieta buvo, taip maždaug per delno plotį.
Vakar truputį buvo keistumėlis toks menkas, nežinau net ką galvoti. Aš turiu alergiją katėms, tai pasireiškia panašiai gal kaip astma kokia. Niežti gerklėj. Kvėpavimas kaip dumplės toks pasidaro. Sunku įkvėpt, sunku iškvėpt būna. Ir turiu žiedadulkėms alergiją, kuri jau daug metų, (po antrojo gimdymo, kuris buvo prieš 11 metų), beveik dingo. Po pirmojo gimdymo ji atsirado, labai kankinausi - kaip stiprus peršalimas - nosis bėga, akys ašaroja. Tragiškai, nevaldomai man buvo, kol po antro gimdymo beveik dingo. Menkniekis belikęs. Taigi, vakar vakare pasijaučiau kaip su kate susitikus. Na, taip nelabai stipriai, bet labai keista. Negėriau vaistų. Praėjo per kelias valandas. Ką galvot, nžn.
Va, Fėja, tau