Tai ir sakau,kad ,nors ir dirbu virusuotoj aplinkoj,bet šiknų nešluostau.
Tai ir sakau,kad ,nors ir dirbu virusuotoj aplinkoj,bet šiknų nešluostau.
Na ne apie šiknas ir rašiau
Ir isvis, manau, dabar kaukes uzsidesim ir esant paprasto gripo epidemijoms. Ismokom.
Ir isvis, manau, dabar kaukes uzsidesim ir esant paprasto gripo epidemijoms. Ismokom.
Aha, aš irgi taip pagalvojau. Kad įpročiai keisis.
Kiek skiepijausi nuo visko, net pamiršdavau, kad pasiskiepijus. Į dūrio vietos skausmą nereaguoju,kartais skauda, kartais ne.
Tik kai skiepijausi rugpjūčio pabaigoje nuo pneumokokinės infekcijos, tai nesupratau. Viskas buvo gerai, o paskui atsirado toks kaip kosulys iki kriokimo, atrodė niekaip neatsikosėsiu. Be temperatūros.
Ir kaip prasidėjo, taip ir baigėsi, kažkaip staiga, bet nerimo daug sukėlė. Nežinau, kas ten buvo, ar tikrai sirgau, ar buvo atsakas į skiepą. Laikas kažkaip sutapo, bet.. nežinau.
O apie ką? Aišku,snarglių ir šiknų valymas didesnė rizika.tai ir rašau,kad nors ir dirbu virusuotoj aplinkoj(20_30 paauglių vienoj patalpoj ,visokių ir snargliuotų ir gripuotų ir dar kokių tai) tačiau šiknų šluostyt nereikia,todėl Fėjai pavojus didesnis.
Aš tai apie tai,o tu apie ką?
Jau parašiau apie ką. Nelygintini dalykai paaugliai ir trimečiai, jų elgesys ir kt.
Šiknų nešluostant ir vienu ir kitu atveju pavojus ikimokyklinėje įstaigoje gerokai didesnis.
Man net prekybcentry mažyliai, jeigu ožius rodantys - tai nuo klykimo seilėmis besitaškantys, jeigu kosėjantys ar čiaudintys - tai net neprisidengdami, gerokai pavojingiau atrodo nei jaunimas
Nesupratau vistiek.aš dirbu virusuotoj aplinkoj,bet fėja dirba daug virusuotesnėj.gal kažkur dar blogiau nei fėjai ,iš kart tai ir pabrėžiau. (Pvz ligoninėse)Lyg aš lyginausi ir sakiau,vat man taip pat.
Na tai todėl Fėja ir skiepijosi nuo gripo, nes jai pavojus didesnis. Logiška.
Kadangi tokio baisaus pavojaus nejaučiu,nes jai pavojingiau,tai ir nesiskiepiju. O dar galvoju,jei susirgsiu gripu ,tai gal kaip nors,o jei encifalitu,tai mano įsitikiniku,tai jau bus tikrai liūdnos pasekmės. Gal aš ir neteisi ir neaiškinu ,kad taip ir bus,tiesiog taip man galvojasi.
P.S.nors mano kolegės skiepijasi,nes sako,kad joms baisu nesiskiepyt .ne visos,aišku..
Labai gražus oras šiandien, tik -12 rodo. Bet saulė šviečia, sniegas blizga, vėjo nėra. Kas nebijo speigučio, tai pasivaikščiojimui labai tinka. Ar namie sėdit?