Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tik - 12?

Turbut juokauji. Man - 5 jau per salta pasivaiksciojimui. Dabar tai tik per langa ziuret :D​ 

Atsakyti

Tik - 12?

Turbut juokauji. Man - 5 jau per salta pasivaiksciojimui. Dabar tai tik per langa ziuret :D​ 

"Viskas gerai, tiktai temperatūra -12." Tą maždaug norėjau pasakyt. Tikrai ne "tik -12". Man čia oho kaip šalta.

O pas tave kiek?

Atsakyti

Labai gražus oras šiandien, tik -12 rodo. Bet saulė šviečia, sniegas blizga, vėjo nėra. Kas nebijo speigučio, tai pasivaikščiojimui labai tinka. Ar namie sėdit?
Buvom su vaiku  bet šalta. Dar kur saulė  tai dar dar...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 06 vasario 2021 - 15:39

Kokie šalta.mes išprakaitavę ir ištroškę nuo karščio grįžom.3 kilai iki pardės,pakeliui dar kalniukas ,dar drakoniuką paeiliui traukėm ant rogių,tai man pirtis😃

Atsakyti

Kokie šalta.mes išprakaitavę ir ištroškę nuo karščio grįžom.3 kilai iki pardės,pakeliui dar kalniukas ,dar drakoniuką paeiliui traukėm ant rogių,tai man pirtis😃

Nu tai pas jus gal -11.  Drąsuolės sportininkės. :D  Tik atsargiai.

Atsakyti

"Viskas gerai, tiktai temperatūra -12." Tą maždaug norėjau pasakyt. Tikrai ne "tik -12". Man čia oho kaip šalta.

O pas tave kiek?

-8 dabar.

Padariau cenachu su pupelem ir saulej dziovintais pomidorais. Dviem dienom edimas. 

Atsakyti

Sitaaa.. kaip jums Vito Tomkaus straipsniai Respublikos dienrasty?

As tai ne visad suprantu jo satyra... 

Atsakyti

Aš taip, kai kavenska, išvedžiau šunis (aišku, kad su dolce gabanna striukėm) bišk palakstyt. Matau jau vemiančią Pinot.

Atsakyti

Aš tai turbūt vilenska.

Tik nežinau kaip jos apibūdinamos😃

Atsakyti

Mes irgi buvom pasivaikscioti miskelyje, kol saule sviete.  Nei man grazu tam bespalviame miske nei ka, tiesiog norejosi pajudeti.  Noriu pavasario. :)

Aš taip, kai kavenska, išvedžiau šunis (aišku, kad su dolce gabanna striukėm) bišk palakstyt. Matau jau vemiančią Pinot.

Šitaip?   https://www.youtube.com/watch?v=LBWjcD__KQk   :D

Atsakyti

Aš tai turbūt vilenska.

Tu portugale :D

As tai klaipedska, arba zuvedra :D​ 

Atsakyti

Aš tai turbūt vilenska.

Tu panele is Vilniaus rajono.  :D

Atsakyti