Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

:lol:  :lol:  :lol:​ 

Atsakyti

Mes irgi buvom pasivaikscioti miskelyje, kol saule sviete.  Nei man grazu tam bespalviame miske nei ka, tiesiog norejosi pajudeti.  Noriu pavasario. :)

Šitaip?   https://www.youtube.com/watch?v=LBWjcD__KQk    :D

Oj, SavaitIte, ne. Mias gražiasnios.😀

Atsakyti

Dabar tai aš tas katinas,kuris žiūri kažkur.

Jau ketvirtą mėnesį😀

Atsakyti

Dabar tai aš tas katinas,kuris žiūri kažkur.

Jau ketvirtą mėnesį😀

Intemora, tau morčius?

Atsakyti

Man tai ta pudelyte, kur su kuprine eina, nereali... 

Atsakyti

Kas kaip interpretuoja. Man tas katukas toks liūdnas ir uždarytas atrodo.nu tas iš to klipo,stovi ir žiūri ,laukia kažko,ar šiaip domaujasi kas ten už lango,gal yra gyvenimas ir  už namų slenksčio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Intemora: 06 vasario 2021 - 18:39

Aš taip, kai kavenska, išvedžiau šunis (aišku, kad su dolce gabanna striukėm) bišk palakstyt. Matau jau vemiančią Pinot.

dolče gabana? Kodėl įvyko nusileidimas socialiniame sluoksnyje?  Šanel, Dior. Dior net pampersai yra, tik nežinau, turbūt ne šunims. :D​ 

Atsakyti

Nežiūrėjau klipo, gaila. Bijau atidaryt, nes paskui kokia pekla prikimba nuolat.

Atsakyti

dolče gabana? Kodėl įvyko nusileidimas socialiniame sluoksnyje?  Šanel, Dior. Dior net pampersai yra, tik nežinau, turbūt ne šunims. :D​ 

karantins :D​ 

Atsakyti

Na taip, kažkaip per pigiai čia aš aprengiau :D​ O jei rimtai, pliki eina.

Atsakyti

Na taip, kažkaip per pigiai čia aš aprengiau :D​ O jei rimtai, pliki eina.

Pliki? :blink: 

Eik jau, tik ne per tokį šaltį. Net maniškiui minkštą paltą velkam.

Pamačius plikus praneščiau šunų teisėms. :)​ 

Atsakyti

Maniske su siltu paltuku. Rengiu ir prie pliuso, jei vejuota, plonesne striukele. 

Dar turi pusvilnoni megztini, lietpalti nuo lietaus, dar tris paltukus siltus.

Saugau, myliu ir lepinu. 

Atsakyti