Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Net jei būtų minus 21? Kaip pas mus dabar?

Nu, pas mus minus 16 nakti buvo, tai nezinau, neatsibudom nuo salcio. Ir dabar atvertas. 

Atsakyti

Tai bute nelabai kaip kitaip ir pareguliuosi šiluma :hmm:

Na taip, pas mus nerenovuotas daugiabutis, turim ka turim.

Mes prie atverto lango miegam visada. 

Tai ir as stengiuosi prie atverto miegoti, bet maniskiui amzinai salta. Jis arciau lango miega. Israsiau dabar vel jam velniu, 303 karta pakartojau,  kad jei tau salta, uzsiklok antra kaldra .   :devil:

Atsakyti

Nu, pas mus minus 16 nakti buvo, tai nezinau, neatsibudom nuo salcio. Ir dabar atvertas. 

As ir dabar sedziu prie atverto lango sauletoje puseje.  Ir vis tiek kambaryje 24. Koks kaifas tokiam karstyje?  :unsure:

Atsakyti

Na taip, pas mus nerenovuotas daugiabutis, turim ka turim.

Tai ir as stengiuosi prie atverto miegoti, bet maniskiui amzinai salta. Jis arciau lango miega. Israsiau dabar vel jam velniu, 303 karta pakartojau,  kad jei tau salta, uzsiklok antra kaldra .   :devil:

Apsikeiskit vietom. 

As ir dabar sedziu prie atverto lango sauletoje puseje.  Ir vis tiek kambaryje 24. Koks kaifas tokiam karstyje?  :unsure:

Jo, man irgi per karsta butu. Pas mus 21,man pats tas. 

Atsakyti

Taviškis, kaip aš. Ir atvirkščiai. Todėl nesutariam dėl to šilumos pojūčio.

man tai greičiausiai sutrikus termoreguliacija, nes kažkada taip nebuvo.

O vasarą man visada diskomfortas, jei daugiau nei 25.

Atsakyti

Aš miegamaham net neatsuksu radiatoriaus, o bute 19. Nekaitinu labiau, nes oras išdžiūsta lb tada

Atsakyti

Ir tikrwi nereik langų atidarinėt. Trumpam pravėdini ir liux

Atsakyti

Nei karscio, nei salcio netoleruoju. Turi buti komfortiska. 

Atsakyti

Dar negalim mes atsisukti kolkas. Tai langas gelbsti. Bet smagu kvepuot grynu oru miegant. 

Atsakyti

Gerai cia 😂😂😂

Atsakyti

Langus atidarinėti labai gerai. Ir ne dėl šilumos/šalčio reguliavimo. Oro kaita būtina. 

Atsakyti

Langus atidarinėti labai gerai. Ir ne dėl šilumos/šalčio reguliavimo. Oro kaita būtina. 
Tau porai min užtenka. Kai lauke taip šalta. Greit pasikeičia oras
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 07 vasario 2021 - 12:32