Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei pas tave langas atsidaro į įstiklintą balkoną, tai nesistebiu, kad galima miegoti atsidarius langą (ne orlaidę). Aš, atdidarius langą, per 10 min. sulaukiu tokio šaltuko, kad neišbūčiau kambaryje nei pusvalandžio. Nekalbant apie miegą. Čia realiai, ne perdedu.

Taip kad nesuprantu, ką jūs vadinat miegoti su atviru langu? Ar orlaidė, ar atvertas langas įprastu kampu, ar atvertas į įstiklintą balkoną?

Jei tiesiog į lauką, ir visą naktį,  tai man šiuo metu būtų nesuvokiama, kai naktį -18.

deja, balkone nera vieno lango, isimtas. Ir jis prie pat miegamojo lango. 

Todel, nors ir atvertas langas is  virsaus zemyn, jauciasi puikiai einantis saltis ir oras.

Bet kadangi sienos siltos, tai tas langas atvertas diena nakti niegamajam pas mane. Ir kambary +19.

Atsakyti

Na, tai ir sakykit, ponios, kad mikroventiliacija. :D  O tai atrodo, kad čia kažkokios supergalios.

Oi, na ačiū dievui, pagalvojau, kad aš čia kažkokia nenormali. :D

ne, pas mane ne mikroventiliacija, o pilna orlaide, langas is virsaus zemyn pakrites. 

Atsakyti

Aš ir snt 2, o miegamajam užsukta, tai gaivu

Kas gaivu? Pribezdetas oras, net jei jis saltas del nesildymo, nera gaivus. 

Atsakyti

Va, taip atrodo diena nakti pravertas langas ir antroj foto tas galinis langas isimtas, kad statybininkai ilipt galetu. O jis grynai uz miegamojo lango. 

Atsakyti

Kas gaivu? Pribezdetas oras, net jei jis saltas del nesildymo, nera gaivus. 

Tsi pravėdinį 3kart ir ok.

Man bėda su tom mikro ventiliacijom žiemą, nes gerklę griebia. 

Atsakyti

Va, taip atrodo diena nakti pravertas langas ir antroj foto tas galinis langas isimtas, kad statybininkai ilipt galetu. O jis grynai uz miegamojo lango. attachicon.gifIMG_20210207_142333.jpgattachicon.gifIMG_20210207_142423.jpg

Nu čia tikrai atidarytas. Ar bent kokia užuolaida jį nakčiai dengia, ar tiesiog  oro srovė laisva?

Gal vis tiek ka-kiek stabdo tas balkonas? Nors ir su išimta dalim.

Į veidą juk nepučia?

Atsakyti

noriu atsisiusti kosmetikos snukiui, bet stabdau, bijau  kad tokie salciai  pakenks, kol tie kurjeriai isvezios visas prekes. Nebezinau, kuo tepti veida, taip oda dziuna nuo tu radiatoriu.  Patepu ir vel prasosi.  :mad2:

Aš dabar iš vaistinės užsisakau, ten pat ir pasiimu. Iš užsienio nebeperku.

Tonikas su hialioronu, micelinis, kremas su peptidais. Odos būklė irgi nelabai.

Tiesa, kažkada esam kalbėjusios apie Benefit skaistalus, tai atradau pudrytę, galbūt greičiau skaistalai, vienas pabraukimas per skruostą ir taip sveikai žiūrisi snukelis. :D​ Aišku optinė apgaulė, bet ką darysi. Akių dažymas juk irgi.

Atsakyti

Aš ir snt 2, o miegamajam užsukta, tai gaivu

Tai tu vėl apie oro temperatūrą. Čia diskusija apie gaivumą dėl deguonies, oro kaitos, o ne dėl žemesnės kambario temperatūros užsukus radiatorius. Geriau atsuk juos, bet vėdinkis, jeigu pačiai nesvarbu vaikus juk augini.

Atsakyti

Aš dabar iš vaistinės užsisakau, ten pat ir pasiimu. Iš užsienio nebeperku.

Tonikas su hialioronu, micelinis, kremas su peptidais. Odos būklė irgi nelabai.

Tiesa, kažkada esam kalbėjusios apie Benefit skaistalus, tai atradau pudrytę, galbūt greičiau skaistalai, vienas pabraukimas per skruostą ir taip sveikai žiūrisi snukelis. :D​ Aišku optinė apgaulė, bet ką darysi. Akių dažymas juk irgi.

Micelinio nenaudoju,   prausiu su kreminiu prausikliu, po to tonikas. Snukelis neserpetoja, nepleiskanoja, tiesiog prasosi drekinamas nuolatos. Va, dabar karsciai tarsi atlego, nebe taip kaitina radiatoriai ir jau odai lengviau.  Mano oda  ir nera sausa, o toks diskomfortas.

Kas per skaistalai? As ju nenaudoju, nebent kokiam renginiui. :)

Atsakyti

Vyras grizo ios slidinejimo, patenkintas, sake nesalta.  O nakti tai  salta, matote!   :devil:  Sake, kita savaitgali varys Liepkalnin, jei is anksto apsirupins bilietais. Ten toks aziotazas.   

Atsakyti

Ačiū SavaitIte, jokis melatonins manįs nejama..

Ne v temu. Mama galimai susilaužė kitą klubą. Verkiu jau iš nevilties.

Atsakyti

Micelinio nenaudoju,   prausiu su kreminiu prausikliu, po to tonikas. Snukelis neserpetoja, nepleiskanoja, tiesiog prasosi drekinamas nuolatos. Va, dabar karsciai tarsi atlego, nebe taip kaitina radiatoriai ir jau odai lengviau.  Mano oda  ir nera sausa, o toks diskomfortas.

Kas per skaistalai? As ju nenaudoju, nebent kokiam renginiui. :)

net ne skaistalai, tokia rausva pudrytė (ar spalva) veido spalvai pagyvinti. Galima perbraukt skruostus, galima visą veidą. Benefit Dandelion. Pirkau mini pakuotę, norėjau pabandyt, ir labai tiko.

Aš taip pat retai naudoju skaistalus, bet čia kažkas tokio tarpinio.

Atsakyti