Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tau porai min užtenka. Kai lauke taip šalta. Greit pasikeičia oras

Ta prasme kai lauke šalta greičiau pasikeičia oras?  :D 

Ir kas kiek laiko po pora minučių?

Atsakyti

Oro kaitos greiti itakoja gal tik  vejuotumas, o ne tempertatura. 

Atsakyti

Ta prasme kai lauke šalta greičiau pasikeičia oras?  :D

Ir kas kiek laiko po pora minučių?

Taigi šiltas oras greičiau lauk varo nu 😃

Atsakyti

Oro kaitos greiti itakoja gal tik  vejuotumas, o ne tempertatura. 

Jei pas tave langas atsidaro į įstiklintą balkoną, tai nesistebiu, kad galima miegoti atsidarius langą (ne orlaidę). Aš, atdidarius langą, per 10 min. sulaukiu tokio šaltuko, kad neišbūčiau kambaryje nei pusvalandžio. Nekalbant apie miegą. Čia realiai, ne perdedu.

Taip kad nesuprantu, ką jūs vadinat miegoti su atviru langu? Ar orlaidė, ar atvertas langas įprastu kampu, ar atvertas į įstiklintą balkoną?

Jei tiesiog į lauką, ir visą naktį,  tai man šiuo metu būtų nesuvokiama, kai naktį -18.

Atsakyti

Jei pas tave langas atsidaro į įstiklintą balkoną, tai nesistebiu, kad galima miegoti atsidarius langą (ne orlaidę). Aš, atdidarius langą, per 10 min. sulaukiu tokio šaltuko, kad neišbūčiau kambaryje nei pusvalandžio. Nekalbant apie miegą. Čia realiai, ne perdedu.

Taip kad nesuprantu, ką jūs vadinat miegoti su atviru langu? Ar orlaidė, ar atvertas langas įprastu kampu, ar atvertas į įstiklintą balkoną?

Jei tiesiog į lauką, ir visą naktį,  tai man šiuo metu būtų nesuvokiama, kai naktį -18.

Pravėrus balkoną kambary per 5min konkretus dubakas. Aš ir nesuprantu

Atsakyti

Padarau  mikroventiliacija, kai pasuki lango rankena i virsu, langas neprisispaudzia ,  siek tiek oro patenka pro plysi, jauciasi, kad eina oro srove.  Prie atviro lango tokiu oru nepamiegotume. :D

Atsakyti

Taigi šiltas oras greičiau lauk varo nu 😃

Greičiau varo, todėl oro kaitai namuose užtenka 2 minučių. Super argumentas 😃

Atsakyti

Pas mus nėr sandarūs langai, o ypač balkonų durys. O mikro ventiluacijzamažiau vėdina, negu šaldo lyginant su reguliariais trumpais langų ar bsmalkono durų atidarymais.

O name bus lafa, nes bus rekupas.

Atsakyti

Pas mus nėr sandarūs langai, o ypač balkonų durys. O mikro ventiluacijzamažiau vėdina, negu šaldo lyginant su reguliariais trumpais langų ar bsmalkono durų atidarymais.

O name bus lafa, nes bus rekupas.

Mikroventiliacija nakciai, kad gaiviai miegoti, o ne kambariu vedinimui skirta. Langai pas mus sandarus, kaip ir istiklinti balkonai.  Bet noriu pati reguliuotis siluma, o ne automatiskai.  Pas vaikus  rekuperacija ir reguliuojamas sildymas. Db sake ant 2 atsuke per salcius.

Atsakyti

Padarau  mikroventiliacija, kai pasuki lango rankena i virsu, langas neprisispaudzia ,  siek tiek oro patenka pro plysi, jauciasi, kad eina oro srove.  Prie atviro lango tokiu oru nepamiegotume. :D

Na, tai ir sakykit, ponios, kad mikroventiliacija. :D  O tai atrodo, kad čia kažkokios supergalios.

Oi, na ačiū dievui, pagalvojau, kad aš čia kažkokia nenormali. :D 

Atsakyti

Mikroventiliacija nakciai, kad gaiviai miegoti, o ne kambariu vedinimui skirta. Langai pas mus sandarus, kaip ir istiklinti balkonai.  Bet noriu pati reguliuotis siluma, o ne automatiskai.  Pas vaikus  rekuperacija ir reguliuojamas sildymas. Db sake ant 2 atsuke per salcius.

Aš ir snt 2, o miegamajam užsukta, tai gaivu

Atsakyti

noriu atsisiusti kosmetikos snukiui, bet stabdau, bijau  kad tokie salciai  pakenks, kol tie kurjeriai isvezios visas prekes. Nebezinau, kuo tepti veida, taip oda dziuna nuo tu radiatoriu.  Patepu ir vel prasosi.  :mad2:

Atsakyti