Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Nu tai, Amadėja, ar  ne pati kalta? Gi karantinas, kodėl tu tuo remdamasi, nepasilieki jo namie? jau ir pats vaikas pripažįsta, žiūrėk, kad psichologų nereikėtų. Dėl savo noro visiems būti gera, dar vaiką "prarasi".

Špygą gautų kažkoks exas, tuo remiantis.

Na, čia ne tik fizinis buvimas per 2 namus, o greičiau, kad nesigauna būt ir ten, ir ten vienu metu. Čia 1 brolis, ten 2. Norisi su visais laiko praleisti. Darbo dienom čia visad būna. Močiutė jo klausia: tai kodėl tada bėdos dėl nd., o jis atsako, bet kita šeima tai ir darbo dienom miekur nedingsta. 

Sakė tobula būtų pasidvigubinti 😃

Atsakyti

Drįsiu nesutikti. Mano vaiks po skyrybų tėvo nematė. Tėvu jis laiko mano dabartinį vyrą, kuris ji užaugino. Ir pasakomis apie gerus tėčius aš netikiu.

Ir taip gyventi tiesiog lengviau. 

Atsakyti

Paskatinta Pinot, visas blusas sukišau į kombinezonus. A,rūgštele, naujoks stovi kaip.stabas,net pasiusiot jam neišeina.

Atsakyti

Na, čia ne tik fizinis buvimas per 2 namus, o greičiau, kad nesigauna būt ir ten, ir ten vienu metu. Čia 1 brolis, ten 2. Norisi su visais laiko praleisti. Darbo dienom čia visad būna. Močiutė jo klausia: tai kodėl tada bėdos dėl nd., o jis atsako, bet kita šeima tai ir darbo dienom miekur nedingsta. 

Sakė tobula būtų pasidvigubinti 😃

vaikas gryna  tavo kopija, rupi abi seimos, nors tu ka. :D

Atsakyti

Linkiu, kad nesigautų.

Jūs gal ne taip supratot: nemušiau aš jo, tiesiog reikalavau paaiškint kas dedas, na, šaukiau, o, tas puolė muštis 😆 Gintis teko, bet aš stipresnė vistik.

Diena buvo ne kažką

Atsakyti

vaikas gryna  tavo kopija, rupi abi seimos, nors tu ka. :D

Na, gal atsigyvens taip ir norės vienos normalios savo gyvenime  :D 

Atsakyti

Jūs gal ne taip supratot: nemušiau aš jo, tiesiog reikalavau paaiškint kas dedas, na, šaukiau, o, tas puolė muštis 😆 Gintis teko, bet aš stipresnė vistik.

Diena buvo ne kažką

Is kur ismoko musti suaugusius, jei tu jo nemusi?

Atsakyti

Diena buvo ne kažką

Amadėja, apie mušimą net nebuvau pagalvojus. Eik švilpt. Neduok tu to vaiko tėvui tam durnam. Gal nekoks patarimas, ale va toks.

Atsakyti

Mes buvom labai "įsikišę". Gal per daug. Bet gal  10 klasėj jaunikaitis pradėjo kažkaip atsitokėt. Manėm, kad nespės jis pakelti savo lygio, išlaikyti baigiamųjų, bet stengėsi, ėjo pas korepetitorius, ir išlaikė viską gerais balais. Mes kažkaip net netikėjom.

Dėl ko sakau "per daug"? Nes tiesiog kabojom virš galvos. Ir jis tikrai buvo vienu metu persitempęs.

Aš tokių kontroliuojančių tėvų kaip buvom mes, nenorėčiau.

Aš nemačiau, aš nežinau, nesu aš specas ant to. Bet kažkodėl manau, kad buvot ne per daug įsikišę, ir tikiuos dabar ant rankų tave nešioja, kad tiek savo sveikatos dėl jo atidavei 😊

Atsakyti

Tai mes 5ad., žinok, realiai susimušėm.

Šiand. Prakalbint galų gale pavyko. Nu ką, užkniso vaiką tas gyvenimas per 2 namus, per 2 šeimas, nes sako vargina labai, nes visko dvigubai, perdaug jam visko. Matyt dėl to karantino ir nuotolinio paaštrėjo dar labiau. 

Man tokios jo kalbos tai manipuliavimu kvepia.... lai tik nealpsta. Aš irgi išsiskyrusių tėvų šeimose gyvenau ir dvi mokyklas lankiau, ir kažkaip va tokia pavargus nesijutau. Net į galvą nebūtų šovę tokių pasiteisinimų. Ar čia tik neprisiklausęs kur tokių nevaikiškų kalbų?

Sorry, Amadėja, aš ne piktai 🌹

Tik tu savo laikykis.

Jis pvz gal spragų turi ir jis negali atlikti tų ND, nes nesupranta. Jei nori, kad jis mokytųsi, reikia išsiaiškinti, ar nereikia jam pagalbos moksle.

Primink, kelintoj jis klasėj?

Atsakyti

Amadėja, apie mušimą net nebuvau pagalvojus. Eik švilpt. Neduok tu to vaiko tėvui tam durnam. Gal nekoks patarimas, ale va toks.

Kaip ji neduos?   Nebegali neduoti, jau saukstai po pietu.  Dabar vaikas  kas savaitgali turi emocinio ir fizinio smurtautojo pavyzdi..

Atsakyti

Diena buvo ne kažką

Oho.

Eina sau, tai pas jį yra tos agresijos? Ar ne iš tėvo pavyzdžio?

Bus reikalų.

Atsakyti