Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Jei jis neatlieka kažkurių ND ir gauna įvertinimą, na, ok. Bet pvz tu vis tiek reikalauk, kad jis kitą dieną juos padarytų. Gal galima susitarti su to dalyko mokytoja, kad galima būtų atsiųsti vėliau, kad išsiaiškinti klaidas nors...

Pažymys dar ne viskas, įdomu, ar jis moka.

Atsakyti

Is kur ismoko musti suaugusius, jei tu jo nemusi?
Jis degtukas. Tiek, kad buvo ok ilgą lsmaiką, nes puikiai valdėsi žmogus, bet būna vat, kad pramuša. Čia jau kurį laiką vėl psichuot linkęs, bet bandysim tiesiog daug kalbėtis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2021 - 16:15

Man tokios jo kalbos tai manipuliavimu kvepia.... lai tik nealpsta. Aš irgi išsiskyrusių tėvų šeimose gyvenau ir dvi mokyklas lankiau, ir kažkaip va tokia pavargus nesijutau. Net į galvą nebūtų šovę tokių pasiteisinimų. Ar čia tik neprisiklausęs kur tokių nevaikiškų kalbų? Sorry, Amadėja, aš ne piktai 🌹 Tik tu savo laikykis. Jis pvz gal spragų turi ir jis negali atlikti tų ND, nes nesupranta. Jei nori, kad jis mokytųsi, reikia išsiaiškinti, ar nereikia jam pagalbos moksle. Primink, kelintoj jis klasėj?
5. Jis nedurnas šiaip, o nepadaryti darbai, kurių neįmanoma nesugebėt padaryt (ir fizinio, kurie tiosiog nesigsuna,).. Čia bendrai visuma... Matės, kad kažkas daros, bet gi vat nepasakys taip normaliai, o į galvą sunku įlįst.Dabar bent aiškiau ką kalbėtis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 08 vasario 2021 - 16:16

Oho.

Eina sau, tai pas jį yra tos agresijos? Ar ne iš tėvo pavyzdžio?

Bus reikalų.

Yra. Būdavo daug labai iki isterijų, daiktų mėtymų Čia kurį laiką, gal 3 metus bent buvo tikrai labai gerai viskas. 

Kaipnors išspręsim :)

Atsakyti

Aišku, Amadėja. Na, svarbiausia tau ne dzin ir jam gerai, kai tą žino.

Atsakyti

Jei jis neatlieka kažkurių ND ir gauna įvertinimą, na, ok. Bet pvz tu vis tiek reikalauk, kad jis kitą dieną juos padarytų. Gal galima susitarti su to dalyko mokytoja, kad galima būtų atsiųsti vėliau, kad išsiaiškinti klaidas nors...

Pažymys dar ne viskas, įdomu, ar jis moka.

Tai visada turi padaryt. Ir mokytojai duoda tų galimybių. Rašo, primena.... kalu į galvą, kad vistiek turės atlikt viską.

Atsakyti

O stogai čiuožia ir vaikams nuo to karantino.

Atsakyti

Drįsiu nesutikti. Mano vaiks po skyrybų tėvo nematė. Tėvu jis laiko mano dabartinį vyrą, kuris ji užaugino. Ir pasakomis apie gerus tėčius aš netikiu.
Tavo pavyzdys neikvepiantis. As maciau. Mano exas buvo geras tevas savo vaikams.

Amadeja, nu ir uzmanipuliavo tavo vaikas tavim, juokas sueme... synku jam, mat...namu darbus daryt tevas neleidzia, ar kaip? 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 08 vasario 2021 - 16:28

O ko tiem vaikam ciuozia stogai? Dauguma net nebenori i mokykla grizt. Eit i lauka ir kompu zaist niekas niekam neuzdraude. 

Atsakyti

Tavo pavyzdys neikvepiantis. As maciau. Mano exas buvo geras tevas savo vaikams.

Amadeja, nu ir uzmanipuliavo tavo vaikas tavim, juokas sueme... synku jam, mat...namu darbus daryt tevas neleidzia, ar kaip? 

Mano pavyzdys niekinis. Gerai, kad tavo ex toks buvo. Mano nebuvo.

Atsakyti

Amadėja, labai skaudu skaityti, kad tavo vaikis tave puolė. Va čia tai kalbėčiausi visų pirma. Mama - tai šventa. Amadėja, o jei jis ir toliau sau taip leis? .... tu neužilgo stipresnė nebūsi....

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 08, 15:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72779677" data-time="1612788945"><div><p>Amadėja, betgi tu nedirbi? Ar dirbi?</p><p></p><p>Aš kažkada labai pergyvenau dėl savo vaiko, nors mano reikalavimai buvo padidinti.</p><p>O dar viena mokytoja nepedagogiškai prie visų vaikų pareiškė, atseit, "aš 20 metų nemačiau tokio gabaus vaiko, tik tinginys tu toks ir toks". Bet pirmą dalį jaunikaitis įsidėmėjo labai gerai, ir ji jam tapo jo moto "aš labai gabus, tik ...". Prasikankinau aš su tuo "genijum". Iš pradžių buvo programa minimum, kad nors iš mokyklos neišmestų už "pradielkes" (tipo, nusimuilinimai nuo pamokų)  smile.gif  paskui- kad ją baigtų, dar, kad netaptų bomžu prie konteinerio. smile.gif  Ir viskas tik mano galvoj, nes ir u-tą baigė. </p><p>Iš tiesų, tai tik sau nervus gadinau. </p></div></blockquote><p>Pinot, tai tu manai, kad jei būtum nesikišus, būtų tas pats rezultatas??? Nu netikiu. Visada labai jaučiasi, jei tėvai įsikišę. Man taip atrodo.</p>

mano tevai nesikiso. Baigiau ir mokykla su pagyrimu, ir univiere abi specialybes smile.gif
Atsakyti