Gerai,kad nebėra Gailės,nes ragas Amasėjai būtų.Užėstų😀
O tai tipo vaikui negali psichologiškai blogai būt?
Tai būtinai manipuliacija negi?
mano tevai nesikiso. Baigiau ir mokykla su pagyrimu, ir univiere abi specialybes
Mano irgi nesikišo. O muziką kai mokiausi, tai manė, kad mečiau jau, labai nustebo, kad aš mokaui toliau. Baigiau raudonu diplomu muziką.
Pasigyriau 😊
mano tevai nesikiso. Baigiau ir mokykla su pagyrimu, ir univiere abi specialybes
Tai ir kalbam, kad yra motyvuotų, virš kurių galvos kaboti nereikia.
Aš irgi tokia buvau. Man tai buvo natūrali būsena.
Tai gali. Ir yra turbūt. Nes kelti ranką prieš mamą, tai čia jau labai kraštutinis atvejis. Nebent jis nuo kūdikystės taip daro ir čia jam taip įprasta. Nu tai irgi tada negerai...
Kas galėtų iš mūsų mamą mušti?....
O yra kas leidžia, pvz mano aa tėvas. Jis mušė žmoną (mano mamą), jis mušė mane, nu čia tada buvo normalu, bet jis mušė ir savo mamą, ir uošvienę. Aišku, uošvienę tik pirmą ir paskutinį kartą. Jam tada labai pasisekė, kad gavo tik įspėjimą.....
Aš niekam ant galvos nesedėsiu niekada(apie savo vaikus,auklėtiniai kita kalba😀)
Iš principo..
Nes man sedėjo,mušė ir gąsdino ir kitaip smurtavo.(ko pasekoje vienu momentu nekenčiau mokyklos,mokytojų ir mokslo)
Tai kas bebūtų ,nesedėsiu.
Tai ir kalbam, kad yra motyvuotų, virš kurių galvos kaboti nereikia.
Aš irgi tokia buvau. Man tai buvo natūrali būsena.
Taip, mano vaikai pvz visiškai dėmesio nereikalauja mokslo srity. Vertinu, giriu, džiaugiuosi.
Bet tikrai nemažai kam reikia priežiūros. Nieko čia tokio. Čia dar ne didelė bėda. Aišku, sunku, neveltui sakoma, kad tėvų darbas būti tėvais yra pats sunkiausias.
Ir kartais tėvai renkasi, kad tik vaikas būtų laimingas ir nesikiša, leidžia krautis dvejetus ir neruošti ND, apskritai nesimokinti. Bet ar tuomet vaikas bus laimingas užaugęs? Kartais nelabai išeina būti laimingu ir vaikystėj, ir užaugus. Ir apskritai, kad truputį galvą pasuks, tai jau čia didelė nelaimė? Kaži, kaži... mes patys kartais dėl tos laimės sąvokos savam vaikui, nusivažiuojame į lankas.
MB brolio sūnus nenori mokytis. Leidžiama viskas, kaip vaikas nori. Keitė mokyklą net dėl to. Teorija tokia kad tik jis būtų laimingas. Sakė taip, gal šluos gatves, bet bus laimingas. Nu ir iš kur jis žino, kad bus. Gal keiks tą tėvą. Aišku, gal jis dirbs tai, ko mes dar net nežinom, kad tokia specialybė bus. Ir bus viskas super.
Aš niekam ant galvos nesedėsiu niekada(apie savo vaikus,auklėtiniai kita kalba😀)
Iš principo..
Nes man sedėjo,mušė ir gąsdino ir kitaip smurtavo.(ko pasekoje vienu momentu nekenčiau mokyklos,mokytojų ir mokslo)
Tai kas bebūtų ,nesedėsiu.
Tai nereik nei mušt nei gąsdint, tiesiog patikrinti dienyne, kas parašyta ND. Ir kad atneštų, kur padarė. Ir kuo mažiau nervų rodyti.
Fėja*, 08 Vas 2021 - 17:56, parašė: Tai nereik nei mušt nei gąsdint, tiesiog patikrinti dienyne, kas parašyta ND. Ir kad atneštų, kur padarė. Ir kuo mažiau nervų rodyti.Nu ir ką ? Amdėja to nedaro? Niekad nepasidomi kas užduota ar kas dienyne.?
Gali, zinoma. Bet prie ko namu darbai? Padarai, ir toliau nelaimingas buni.
As ir mokykloj mokiausi, ir pirmas studijas baigiau tik bijodama tevu.Jokios asmenines motyvacijos.
Va antros studijos jau buvo grynai mano pacios noras ir didziule motyvacija.
Aš tai norėjau,kas būtų mane palikę ramybėj.nes tik kompleksus ir stresą man jie varlė su savo gatvių šlavimais.ir visą laiką akcentavo ,kad blogai tas ir visiškai dzin,ka super anas(nes taip ir turi būt).
Nu ir ką ? Amdėja to nedaro? Niekad nepasidomi kas užduota ar kas dienyne.?
Jeigu ji pati turetu didziule motyvacija, kad vaikui gerai sektusi, tai tikrintu kasdien ir be islygu.