As apie savo mokykla kalbu, nors vu irgi nenusirasinejau, nes ka ten nusirasysi, kiekvienam uzduotys skirtingos, istrauki savo bilieta ir eini ruostis, speras darydavomes formulems ir teoremoms atsiminti, o uzdavinius turi ispresti pats, nenusirasysi sprendimo.Taigi zagatovkes. Kiekvienam klausimui jau turi gatava lapa. Belieka tik istraukt.Kabinete sedi max po du tris studentus, didziosiose auditorijose egzai nevykdavo.
😄
Bet kartais ir šiokią dieną pagamina pietus. Negaliu labai skųstis. Kažkada sakiau, kad MB galėtų čia sudalyvauti konkurse 😄
Šio vakaro vinis - sakau, kokių čia prieskonių įdėjai. Kvepiančių pipirų, ajomajo...
Durniausias mokslas tai buvo TSKP istorija , marazmu marazmas, Diedas senas bjaurus reiklus, akinius smunkanciusvirsun keldavo raukdamas trumpa savo nosi, taip juokingai issisiepdamas
O jums TSKp'o nedėste toks aklas diedas su dirbtine juoda ranka, kuris kiekv. studentą iš balso prisimindavo? fenomenalios atminties. Neprisimenu pavardės.
Vienam kiseniuj katalogas. Pirma uzduotis tyliai issitraukt kataloga ir paziuret, kelintas yra tavo klausimas. Antra uzduotis labai zgrebniai atskaiciuot reikalinga lapa ir nutaikius progai, kai destytojas uzsisuka, istraukt ir padet ant stalo. Viskas.
Taigi zagatovkes. Kiekvienam klausimui jau turi gatava lapa. Belieka tik istraukt.
Turėjau švarkelio vidinėj spec. kišenėj viską sudėta, reikėdavo tik teisingai atskaičiuot apgraibomis. Ištrauki lapą, ir vsio.
Arba garmoškes su mikroskopiniu šriftu atitinkamai sulankstytas.
Pinot, mano "arklys"buvo teorinė mechanika, jau ten net aklo diedo nereikėjo, kokį klizmą turėjom.
Šio vakaro vinis - sakau, kokių čia prieskonių įdėjai. Kvepiančių pipirų, ajomajo...
O tai ką, labai netinka kvepiantys pipirai? Aš nebandžius, šiaip 😄 dedu tik juodus maltus.
O tai ką, labai netinka kvepiantys pipirai? Aš nebandžius, šiaip 😄 dedu tik juodus maltus.
Net nežinau, ką pasakyt...Sakiau, kad skanu.
Apie gaminimą taj lb.verta prikep kažko pilną stiklį indą orkaiitėj. Buvo vištų kulšys po to šonkauliukai.
Pakeiti garnyrus tik ir ok porai dienų. Ir negaila ilgai kept
Oi, mirsiu, Drakoniukas fb susikure motinos pavarde
Net nežinau, ką pasakyt...Sakiau, kad skanu.
Tu tik girk. Skanu- neskanu, ne esme.
Vienam kiseniuj katalogas. Pirma uzduotis tyliai issitraukt kataloga ir paziuret, kelintas yra tavo klausimas. Antra uzduotis labai zgrebniai atskaiciuot reikalinga lapa ir nutaikius progai, kai destytojas uzsisuka, istraukt ir padet ant stalo. Viskas.
Nieko nezinau, pirma kart girdziu. Zodis zagatovke man girdetas, ale ka su ja daryti? Nepraktikavom mes tokiu fintu, tarkim, visada destytojas sedi nuo manes uz metro priesais, kokia dar zagatovke? O mat. analizes, tikimybiu teorijos uzdavinius kur rasti , kokiose zagatovkese? Ar tu apie TSKP istorija cia rasai? Tas briedas budavo zodziu atsiskaitymai, jei gerai pamenu. Ka tu jam is zagatovkes papapsakosi? Vienu zodziu, matau, kad as nemokejau mokytis, visokias zagatovkes darytis. Plia, kaip pikta .