Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Kaip jums po Živilės Pinskuvienės atradimų staiga kardinaliai pakito statistika Lietuvoje? :lietuva: 

Dar vakar 61 712 sergančiųjų ir tik 11 096 sergantieji liko šiandien :D 

Tai visokiu samokslo teoriju galime prikurti, o vienos tiesos nezinome, bent kol kas.  O gal ir nesuzinosime.  Kas diena naujiena.

Atsakyti

Kaip jums po Živilės Pinskuvienės atradimų staiga kardinaliai pakito statistika Lietuvoje? :lietuva: 

Dar vakar 61 712 sergančiųjų ir tik 11 096 sergantieji liko šiandien :D 

Kur čia rašo tokias įdomybes?

Atsakyti

Man tai proga  chalata ne pirkt, o gaut ir dar torto paest. Tiek tos valentynkes  :D​ 

Atsakyti

Man tai proga  chalata ne pirkt, o gaut ir dar torto paest. Tiek tos valentynkes  :D​ 

Aš Kalėdom užsiprašiau, tik bambukinio, tai toks fainutis, minkštutis :)

Atsakyti

https://m.delfi.lt/v...php?id=86458937

vilenskos, gal katra bilieto nepatikrinot? 

Atsakyti
Nerožinės tos vakcinos, bent ta astra zeneca. Brolienės tėvas pasakojo, kad iš 30 paskiepytų mokytojų į darbą neatėjo 11 dėl aukštos tempos ir blogos savijautos. 
Atsakyti

Aj, bet sakė parą laiko

Atsakyti

Aj, bet sakė parą laiko

Tai liuks, reiskia skiepas prisieme. Del paros laiko, tai cia nieko baisaus. 

Atsakyti

Sėlija, iš tikro darmai tą chalatą gautum tik tuo atveju, jei tau jį padovanotų kas nors iš kito namų ūkio. Meilužis būtų geriausia tokia proga, na, jei ne jis, tai koks tėvas tadu, ar dėdė, ar šiaip koks geras kaimynas, ar kaimynka 😄 Na, ar mes pvz visos susimestumėm tau ant chalato.... žodžiu, kitu atveju, nei tu čia labai laimi, nei ką. Ta Valentynkė tik sumažins tavo namų ūkio biudžetą.

Atsakyti

Aš dar turiu pliušinę širdį ,kurią gavau prieš 20metų,per pirmą mūsų valentinkę😃

Prisimenu,  po Mindaugo maksimą šliaužiojom,o tada matyt banga kažkokia buvo tos šventės.visa maksima raudonavo nuo širdučių,gėlių,šokoladų ir saldainių. Ir gavau..pliušinę širdį.

Atsakyti

Kur čia rašo tokias įdomybes?

Šitos įdomybės - tai išlindo dar prieš kelias dienas. Rodė ir per žinias apie sergančiųjų statistiką, kuri net nepanaši į realybę. O šiandien perskaičiau, kad liko tik 11 tūkst. susirgimų.

Radau va ir vieną straipsnį apie tai: https://www.respubli...d19_statistika/

Atsakyti

Aš tai Monro iškart pamačiau. Ką reiškia?  :D​ 

Atsakyti