Šiandien nuotolinio metu, mokytoja vaikams pasakė, kad trečios pamokos nebus, nes blogai jaučiasi po vakar skiepo. Pirmas dvi pamokas dėstė.
Sėlija, iš tikro darmai tą chalatą gautum tik tuo atveju, jei tau jį padovanotų kas nors iš kito namų ūkio. Meilužis būtų geriausia tokia proga, na, jei ne jis, tai koks tėvas tadu, ar dėdė, ar šiaip koks geras kaimynas, ar kaimynka 😄 Na, ar mes pvz visos susimestumėm tau ant chalato.... žodžiu, kitu atveju, nei tu čia labai laimi, nei ką. Ta Valentynkė tik sumažins tavo namų ūkio biudžetą.
nea, musu biudzetas ne bendras.

Valentinkė buvus nebuvus. Nei švenčiama, nei minima pas mus.
Pagal statistiką ir ribojimai. Juk yra skirtumas ar 62 tūkst. Lietuvoje serga ar tik 11 tūkst.
Statistikos departamento duomenimis, šiuo metu COVID-19 Lietuvoje serga 62 586 asmenys. Tiesa, paskutinėmis savaitėmis pastebėta, kad tarp jų vis dar įtraukti jau seniai pasveikę asmenys. Todėl nuo šiol bus pateikiamas statistinis sergančių skaičius, kuris dabar siekia tik 11 096.
Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.l...kliai-18246186/
nea, musu biudzetas ne bendras.
Tai sakai, kad jei TB pvz išleistų kokiam ferariui, tau nieko nepasijustų?🤔
Nes pvz man labai svarbu, kur mes leidžiame pinigus. Kaip bebūtų, kiek mes abu gaunam, tai mūsų šeimos (ūkio 😄)pinigai 😊
Šitos įdomybės - tai išlindo dar prieš kelias dienas. Rodė ir per žinias apie sergančiųjų statistiką, kuri net nepanaši į realybę. O šiandien perskaičiau, kad liko tik 11 tūkst. susirgimų.
Radau va ir vieną straipsnį apie tai: https://www.respubli...d19_statistika/
Man šitoj "respublikoj" labai jau kyšo tomkaus ausys.
Ir nesužinosim kaip iš tiesų, gal ir esama kažkokio neatitikimo. O merai su savo verslininkų spaudikų armija yra labai suinteresuoti, kad būtų kuo mažiau tų skaičių.
Niekuo aš netikiu. Paaiškės po kažkiek metų, kaip visada.
Man šitoj "respublikoj" labai jau kyšo tomkaus ausys.
Ir nesužinosim kaip iš tiesų, gal ir esama kažkokio neatitikimo. O merai su savo verslininkų spaudikų armija yra labai suinteresuoti, kad būtų kuo mažiau tų skaičių.
Niekuo aš netikiu. Paaiškės po kažkiek metų, kaip visada.
Įkėliau paskui ir kitą, ne Respubliką . Kadangi - tai jau oficialu - tai informacija visur ta pati. Ir Dulkys komentavo kažkur.
Bet tai nėra reikšminga tuepasveikimai. Čia formalymas gi.
Nu ko dėl man gi man negavus kvepalų ar neišgėrus šamlės.nu proga,šiaip gi be progos nei šampę geriu,nei kvepalų gaunu.
Bet tai nėra reikšminga tuepasveikimai. Čia formalymas gi.
Tai juk spalvina Lietuvos savivaldybių žemėlapį trim spalvom. Ir jeigu tarkim Palangos savivaldybė buvo raudona, nes žymėjo 198 susirgimus - tai realiai turi būti geltona, o gal net žalia, nes ten likę 42 sergantys.
Juk ribojimus visada siejo su tuo, kad Lietuvos žemėlapis pagal sergančius "raudonuoja"
Nu ko dėl man gi man negavus kvepalų ar neišgėrus šamlės.nu proga,šiaip gi be progos nei šampę geriu,nei kvepalų gaunu.
Aš pvz gal nenoriu gaut kvepalų, nes nusimačius kažką kitką. Ir pvz, jei MB sugalvotų man nupirkt kvepalus, aš to, ko noriu, nenusipirkčiau 😊
Galima panorėt ir ne kvepalų.Susitarimo reikalas. Bet va šampė ,gėlės,kvepalai.nu ir vis kažkoks kitoks kvapas namie.