Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Įkėliau paskui ir kitą, ne Respubliką :)​ . Kadangi - tai jau oficialu - tai informacija visur ta pati. Ir Dulkys komentavo kažkur. 

Oficialu, tai oficialu. Bet tuo vis tiek kažkas pasirūpino, manau.

Nes pritempta viskas kaip tik tada, kai  kažkam žiauriai reikia atidaryti verslus. O dar Lenkija su savo atvejais, kai tiesiog nepaisoma draudimų.

Gal tie skaičiai ir nieko nelems, o gal morališkai jau bus svertas vyriausybei.

Atsakyti

Oficialu, tai oficialu. Bet tuo vis tiek kažkas pasirūpino, manau.

Nes pritempta viskas kaip tik tada, kai  kažkam žiauriai reikia atidaryti verslus. O dar Lenkija su savo atvejais, kai tiesiog nepaisoma draudimų.

Gal tie skaičiai ir nieko nelems, o gal morališkai jau bus svertas vyriausybei.

Tai taip, sutinku. Dėl verslų ir per daug griežtų ribojimų ir pradėjo ieškoti neatitikimų. Na ir surado. Va per spaudos konferenciją Dulkys pats  įvardino, kad sergančių realiai sumažino beveik šešis kartus ir pripažino, kad skaičiai buvo neatitinkantys realios situacijos.

Manau ir didesnę paramą Lietuva gaudavo, nes dugne buvo ES kontekste. 

Atsakyti

Tai sakai, kad jei TB pvz išleistų kokiam ferariui, tau nieko nepasijustų?🤔

Nes pvz man labai svarbu, kur mes leidžiame pinigus. Kaip bebūtų, kiek mes abu gaunam, tai mūsų šeimos (ūkio 😄)pinigai 😊

Mes neatsiskaitom vienas kitam. Ir jei MB pirktu ferari, tai butu jo pirkinys.

As nemazai pataupiau i savo damska fonda per si karantina. Ir tai tik mano reikalas. 

Atsakyti

Aš pvz gal nenoriu gaut kvepalų, nes nusimačius kažką kitką. Ir pvz, jei MB sugalvotų man nupirkt kvepalus, aš to, ko noriu, nenusipirkčiau 😊

Maniskis visad klausia, ko noriu. 

Atsakyti

*** Sėlija, 11 Vas 2021 - 19:13, parašė: Maniskis visad klausia, ko noriu.
Kvepalai pavyzdys.man tinka
Atsakyti

Tai juk spalvina Lietuvos  savivaldybių žemėlapį trim spalvom. Ir jeigu tarkim Palangos savivaldybė buvo raudona, nes žymėjo 198 susirgimus - tai realiai turi būti geltona, o gal net žalia, nes ten likę 42 sergantys.  Juk ribojimus visada siejo su tuo, kad Lietuvos žemėlapis pagal sergančius "raudonuoja"
Bet ne pagal kiek serga tuo metu karantino ribojimai, o kiek naujų per 14 dienų 100 tūkst gyventojų berods ir koks teigiamų testų proc.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 11 vasario 2021 - 19:28

Nieko nešvęsim, tokia ne mūsų tai šventė, be tradicijų. Nu gal ta proga nusipirksim šampės 😁 bet ir šiaip nusiperkam,jei norim

Atsakyti

Kaip gerai vonia. Niekad nemėgdavau, o pamėgau dabar :)

Atsakyti

Galima panorėt ir ne kvepalų.Susitarimo reikalas. Bet va šampė ,gėlės,kvepalai.nu ir vis kažkoks kitoks kvapas namie.

Bet kartais ir tas ir anas neišeina. 

Dėl to ir sakau, čia ne darmai tos dovanos  :rolleyes:​ 

Atsakyti

Atkeliavo naktinukai iš kinijos, dar žaislas.

Nu užteks :)

Atsakyti

Bet kartais ir tas ir anas neišeina. 

Dėl to ir sakau, čia ne darmai tos dovanos  :rolleyes:​ 

Man tai darmai. Jei ne man, tai sau koki skarmala butu nusipirkes. Ar akvariumui ka. 

Atsakyti

Man tai darmai. Jei ne man, tai sau koki skarmala butu nusipirkes. Ar akvariumui ka. 

Šiaip, aš irgi pamaniau, jei tuos pinigus būtų išleidęs sau, o išleido tau, tai jo, ne darmai :bokalai 👍

Atsakyti