Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Labai įdomu man, kaip tau ji patinka? ***** nenorėčiau gyvent su mb mama, bet aišku reikėtų ir gyvenčiau 😁 labai nuo žmonių priklauso. Ji stengiasi tau įtikt? 

Ir as nenoreciau gyventi su savo anyta ir niekada nenorejau, bet teko labai seniai pagyventi pas ja 8 menesius.  Nebuvo lengva..

O ji sauni mergiote, supratinga ne pagal metus, mes  pasikalbam, receptus aptariam, moteriskus grozio fintus pasidemonstruojam, issikalbam apie daug ka, nelendu i akis be reikalo, niekada nekritikuoju, nepamokslauju,  visada pagiriu, jei yra reikalas, bet nepadlaiziauju. Ji labai lengvo charakterio. Nezinau, ka dar pasakyti.   Bet vis tiek labai laukiu, kada jie  apsigyvens atskirai, Na, dar kokie 4-5 menesiai.....

Atsakyti

Ir as nenoreciau gyventi su savo anyta ir niekada nenorejau, bet teko labai seniai pagyventi pas ja 8 menesius.  Nebuvo lengva.. O ji sauni mergiote, supratinga ne pagal metus, mes  pasikalbam, receptus aptariam, moteriskus grozio fintus pasidemonstruojam, issikalbam apie daug ka, nelendu i akis be reikalo, niekada nekritikuoju, nepamokslauju,  visada pagiriu, jei yra reikalas, bet nepadlaiziauju. Ji labai lengvo charakterio. Nezinau, ka dar pasakyti.   Bet vis tiek labai laukiu, kada jie  apsigyvens atskirai, Na, dar kokie 4-5 menesiai.....

Kokia tu šauni anyta  :)

Atsakyti

Prietaras yra, kad laikrodžių dovanot negalima, skyrybos bus. Mano aplinkoj tokių sutapimų buvę.

Uztai kaip lengva paaiskinti skyrybu priezasti - taigi tas durnius man laikrodi padovanojo, pypt.   Vat ir issiskytem, pypt. :laugh: 

Na, mano atveju tas prietaras nesuveike. Dar geltonos rozes girdejau, blogai, issiskyrimu kvepia. :mirksiukas: :D

Atsakyti

Prietaras yra, kad laikrodžių dovanot negalima, skyrybos bus. Mano aplinkoj tokių sutapimų buvę.

Nesąmonė tas prietaras, man laikrodžius mb dovanoja nuo tada, kai dar nebuvom susituokę, nes aš juos mėgstu visokius,  ir neišsiskyrėm per 30++ metų. Na, gal dar išsiskirsim, niekas nežino savo likimo, bet paneigimui, manau, tokio skaičiaus užtenka. :D​ 

Atsakyti

Kokia tu šauni anyta  :)

Zinok, jei butu  konfliktiska, ar kokia  dramos karaliene, ar surugele, nevala ir pn,  nebuciau sauni. Jos nuopelnas ne kiek ne mazesnis,  as tai  neauksine. :D

Atsakyti

Aš nenorėčiau gyventi net su savo mama...

Aš su savo galėčiau, gal dabar net norėčiau, nes vaiką padėtų prižiūrėt 😁 bet tik laikinai...

Atsakyti

Zinok, jei butu  konfliktiska, ar kokia  dramos karaliene, ar surugele, nevala ir pn,  nebuciau sauni. Jos nuopelnas ne kiek ne mazesnis,  as tai  neauksine. :D

Bet vis tiek atsiliepi apie ją gerai, neieškai minusų, tas pagirtina 😊

Atsakyti

O ka tavo anyta daro,del ko nesutariate?  Juk kartu negyvenate.   Kokio ji amziaus?  Gal ji isivaizduoja, kad tu per prasta jos aukseliui?

Atsakyti

savaitė, 11 Vas 2021 - 21:29, parašė: tai va, reiskia, tu sprendi, kas tau yra dovana, o kas ne. Mes, tos nemegstancios siurprizu, irgi nusprendziam, kad tokiu dovanu-siurprizu nereikia. Pacios nusiperkam arba parodom, ka mums dovanoti,antraip tai bus tik daiktas, kaip tu rasai, o ne dovana.
O aš kažkaip kitaip sakau?
Atsakyti

O aš kažkaip kitaip sakau?

Sakei,   gausi kvepalus valentynkei, telefona gimtadieniui.  Tu jam pasakei,  kokiu  konkreciai kvepalu ir kokios markes ir serijos  telefono nori ar jis pats juos isrinks savo nuoziura? Pirmu atveju tu pati issirenki sau norima dovana, jis apmoka,  antru atveju  man tai  butu  siurprizas, kuris  gali netikti, nepatikti.  As esu pries tokius siurprizus, kalbu tik apie save. Kam tinka taip, tai puiku.

Atsakyti

savaitė, 11 Vas 2021 - 22:43, parašė: Sakei, gausi kvepalus valentynkei, telefona gimtadieniui. Tu jam pasakei, kokiu konkreciai kvepalu ir kokios markes ir serijos telefono nori ar jis pats juos isrinks savo nuoziura? Pirmu atveju tu pati issirenki sau norima dovana, jis apmoka, antru atveju man tai butu siurprizas, kuris gali netikti, nepatikti. As esu pries tokius siurprizus, kalbu tik apie save. Kam tinka taip, tai puiku.

Tai aišku,kad maždaug aptariam.

Atsakyti

Is MB gavusi esu tris laikrodzius dovanu. Nu pazesim, ar issiskirsim.

O del astriu daiktu tai turiu patirti. Su drauge draugavom nuo mokyklos, vaikus pirmus auginom, padovanojom peiliu rinkini ir po menesio susipykom taip, kad nebendravom 6 metus.

Kol susitikom kitam mieste, kur, pasirodo, abi per tuos metus apsigyvenom. Tam paciam rajone. Ir vaika ji atvede i ta mokykla, kurioje as dirbau. 

Atsakyti