Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Fėja*, 11 Vas 2021 - 19:47, parašė: Bet kartais ir tas ir anas neišeina. Dėl to ir sakau, čia ne darmai tos dovanos :rolleyes:
Kaip darmai?ne darmai? Nu vat proga yra.man be progos nieko.nedovanoja.tai vat nebrokinu ir tokios šventės😃
Atsakyti

Kaip darmai?ne darmai? Nu vat proga yra.man be progos nieko.nedovanoja.tai vat nebrokinu ir tokios šventės😃
Tai jei nori tų kvepalų, tai ir nepirktum, ir neturėtum, jei ne Valentinas?

Man tai proga-ne proga, jei ko noriu, tai ir perku...

Atsakyti

Tai jei nori tų kvepalų, tai ir nepirktum, ir neturėtum, jei ne Valentinas?   Man tai proga-ne proga, jei ko noriu, tai ir perku...

Nu blem.už savus tai ką noriu tą perku.bet dovanas gaunu per kalėdas,gimtadienį ir valentinkę.

Tai ir švenčiu.taip susiklostė nuo pliušinės širdies laikų .

Atsakyti

Nu blem.už savus tai ką noriu tą perku.bet dovanas gaunu per kalėdas,gimtadienį ir valentinkę.

Tai ir švenčiu.taip susiklostė nuo pliušinės širdies laikų .

Nu ir teisingai :)

Atsakyti

Pas mus tai nėra savų, svetimų... visi bendri.... aš pvz turiu MB algos kortelę. Ją MB padaręs bendra sąskaita. Mano kortelė neliečiama stovi, kol nenusprendžiam, ar atostogoms, ar remontui, ar baldams ir pnš... 

O pasakyt MB, kad nupirktų kvepalus, tai jis nesuprastų - tai pirk, jei tau reik 😄 Nu nebent internetu... bet ir tai, galiu pati. Nu, pasakyčiau nupirk ir įteik man, jaučiu padarytų, kad taip norėčiau. Bet ai, nežaidžiam mes tų žaidimų.

Va tokie mes. Neįdomūs, jaučiu 😄

Atsakyti

Ne.pas mus kažkaip ne tai bendri,ne tai atskiri.net nežinau,susiskirtėm kas už ką mokės ir mokam.

Kartais viens kito kortele pasinaudojam pgl poreikį.

Atsakyti

Kokią įdomią lemputę MB įsuko į paprastą mūsų salono šviestuvą, nebuvau dar taip mačius. Ji LED. Nu ir įjungi pirmą kartą, stipriai šviesi balta beveik, tada išjungi jungiklį ir įjungi iš naujo vėl, tada įsijungia vidutiniškai link gelsvos, tada išjungi iš jungiklio ir įjungi vėl, ir įsijungia neryški geltona. Nu fainai. Man labai patiko.

Atsakyti
QUOTE(Fėja* @ 2021 02 11, 20:32)
<p>O pasakyt MB, kad nupirktų kvepalus, tai jis nesuprastų - tai pirk, jei tau reik 😄 Nu nebent internetu... bet ir tai, galiu pati. Nu, pasakyčiau nupirk ir įteik man, jaučiu padarytų, kad taip norėčiau. Bet ai, nežaidžiam mes tų žaidimų.</p><p></p><p>Va tokie mes. Neįdomūs, jaučiu 😄</p>
[right][snapback]72782036[/snapback][/right]

Nu va čia lapai sutinku. Dovanos - staigmenos gali nesigauti, o jei brangesnės, tai ir sunervint. Pasakyt, ką nupirkt? Tai jau ne - kai reikia, ko reikia ir kada reikia nusiperkam, nelaukdami progų.
Papildyta:
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 11, 17:50)
<p>Pagal statistiką ir ribojimai. Juk yra skirtumas ar 62 tūkst. Lietuvoje serga ar tik 11 tūkst.</p>
<p> </p>
<p><span style="background-color:rgb(245,245,245);"></p>
[right][snapback]72781880[/snapback][/right]

"... sprendimams dėl karantino (ir atitinkamai šalies ar atskirų jos dalių spalvinimui konkrečia spalva) įtakos turi tik du absoliučiai su minima tema nesusiję parametrai: - NAUJŲ atvejų skaičius 100 t. gyventojų; ir - teigiamų atsakymų procentas nuo atliktų testų“, – sako I. Šimonytė".
https://www.delfi.lt...ampaign=webpush

Atsakyti

Pas mus tai nėra savų, svetimų... visi bendri.... aš pvz turiu MB algos kortelę. Ją MB padaręs bendra sąskaita. Mano kortelė neliečiama stovi, kol nenusprendžiam, ar atostogoms, ar remontui, ar baldams ir pnš... 

O pasakyt MB, kad nupirktų kvepalus, tai jis nesuprastų - tai pirk, jei tau reik 😄 Nu nebent internetu... bet ir tai, galiu pati. Nu, pasakyčiau nupirk ir įteik man, jaučiu padarytų, kad taip norėčiau. Bet ai, nežaidžiam mes tų žaidimų.

Va tokie mes. Neįdomūs, jaučiu 😄

Pas mus viskas taip pat. As nesuprantu dovanu-siurprizu,  nera jokios garantijos, kad ta dovana man tiks ir patiks.  Bet suprantu  ir tuos, kam reikia tu netiketu siurprizu, dovanu, kai nezinai, ka padovanos, lauki, tikiesi.   Visi mes skirtingi. :D

Intemora, zinau, kad tu labai megsti sukneles. Ar tiktu tau  tokia netiketa vyro dovana, sugebetu jis tau nupirkti tokia sukienka, kuria galetum su dziaugsmu deveti?

Atsakyti

Dar mes nevede buvom, busimasis vyras padovanojo man laikrodi,  toki madinga tuo metu, grazu, tada labai dziaugiausi, buvo staigmena, bet tada  buvo sovietmetis,  totalinio deficito laikai, kai nenusipirksi  jokio padoresnio ir grazesnio  laikrodzio nuejes i parduotuve. :)

Atsakyti

Taip, Rialina, Šimonytė su Dulkiu dažnai skirtingai pakalba  :D​ 

Atsakyti

savaitė, 11 Vas 2021 - 20:59, parašė:

As nesuprantu dovanu-siurprizu, nera jokios garantijos, kad ta dovana man tiks ir patiks.  

O tavo sūnus juk turbūt pirks savo meilei ką nors. Po 30 metų gal jau nebe  :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pienė_: 11 vasario 2021 - 21:19