O aš paimu ir palaukiu.nu vat reik man tel naujo,jaučiu,kad tuoj pareis.galėčiau paimt ir nusipirkt.bet tuoj gimtadienis,tai gausiu už dyką. O kvepalus,nu kodėl man negavus kvepalų.o ir proga yra. Tam ir progos,kad gaut dovanų,visa kita yra pirkiniai,o kai proga ,tai dovanos.
Pas mus viskas taip pat. As nesuprantu dovanu-siurprizu, nera jokios garantijos, kad ta dovana man tiks ir patiks. Bet suprantu ir tuos, kam reikia tu netiketu siurprizu, dovanu, kai nezinai, ka padovanos, lauki, tikiesi. Visi mes skirtingi.Pati nusiperku.jis perka,tai kągali_kvepalus,papuošalus,telefonus.Intemora, zinau, kad tu labai megsti sukneles. Ar tiktu tau tokia netiketa vyro dovana, sugebetu jis tau nupirkti tokia sukienka, kuria galetum su dziaugsmu deveti?
Suknelė man nėra dovana.jau senai.tiesiog daiktas,kuris tuoj atsibos ir ieškosiu vis naujos ir naujos.
O aš paiku ir palaukiu.nu vat reik man tel naujo,jaučiu,kad tuoj pareus.galėčiau paimt ir nusipirkt.bet tuoj gimtadienis,tai gausiu už dyką.
O kvepalus,nu kodėl man negavus kvepalų.o ir proga yra.
Tam ir progos,kad gaut dovanų,visa kita yra pirkiniai,o kai proga ,tai dovanos.
Ir teisingai
Jo, mes skirtingi. Tuo ir faina.
Pvz va, Intemora lauks gimcės ir gaus telefą už dyką ( 😄) O aš pirkčiau iš karto, bet negaučiau gimtadienio dovanos 😊
O tavo sūnus juk turbūt pirks savo meilei ką nors. Po 30 metų gal jau nebe
Nieko nezinau, ka jie dovanosis ar nesidovanos, cia ju reikalas. O laikui begant, manau, kokia tradicija itvirtins martele, taip ir bus, kiek jai bus svarbu gauti ir dovanoti dovanas-siurprizus, ar nores/nenores netiketumo. Rasiau gi, kad vieniems to labai reikia, kitiems tai bereikalingos islaidos su didele tikimybe galimybe nepataikyti. Kiekviena pora ar seima sprendzia, kaip jiems geriau. Tiksliau, sprendzia moteris, o vyras prisitaiko, manyciau.
Pati nusiperku.jis perka,tai kągali_kvepalus,papuošalus,telefonus.
Suknelė man nėra dovana.jau senai.tiesiog daiktas,kuris tuoj atsibos ir ieškosiu vis naujos ir naujos.
tai va, reiskia, tu sprendi, kas tau yra dovana, o kas ne. Mes, tos nemegstancios siurprizu, irgi nusprendziam, kad tokiu dovanu-siurprizu nereikia. Pacios nusiperkam arba parodom, ka mums dovanoti,antraip tai bus tik daiktas, kaip tu rasai, o ne dovana.
Nieko nezinau, ka jie dovanosis ar nesidovanos, cia ju reikalas. O laikui begant, manau, kokia tradicija itvirtins martele, taip ir bus, kiek jai bus svarbu gauti ir dovanoti dovanas-siurprizus, ar nores/nenores netiketumo. Rasiau gi, kad vieniems to labai reikia, kitiems tai bereikalingos islaidos su didele tikimybe galimybe nepataikyti. Kiekviena pora ar seima sprendzia, kaip jiems geriau. Tiksliau, sprendzia moteris, o vyras prisitaiko, manyciau.![]()
Labai įdomu man, kaip tau ji patinka? ***** nenorėčiau gyvent su mb mama, bet aišku reikėtų ir gyvenčiau 😁 labai nuo žmonių priklauso. Ji stengiasi tau įtikt?
Tikrai taip. Va, man geliu nereik, tai niekad ir neperka. Bet zino, kad visada pradziugins kokiu saldumynu.
Labai įdomu man, kaip tau ji patinka? ***** nenorėčiau gyvent su mb mama, bet aišku reikėtų ir gyvenčiau 😁 labai nuo žmonių priklauso. Ji stengiasi tau įtikt?
Neduok Dieve. Gyvenau nepilnus metus, siaubas, o tokia gera anyta buvo kai toli viena nuo kitos gyvenom.
Sutinku, Savaite, gal moteris dažniausiai tą tradiciją įveda. 😊
Aš nenorėčiau gyventi net su savo mama...