Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Plius net, jeigu ir ne mažametis vienas  - tai ji gi labai piktinasi tais, kurie nesilaiko karantino ribojimų, vadina ****** . Ar tipo pati ji tokia ir rizikuos parnešti į šeimą koroną savo silpnos sveikatos vaikams. Net skiepų bijo dėl visokių reakcijų, o čia tikras virusas, ne skiepas. 
Atsakyti

Plius net, jeigu ir ne mažametis vienas  - tai ji gi labai piktinasi tais, kurie nesilaiko karantino ribojimų, vadina ****** . Ar tipo pati ji tokia ir rizikuos parnešti į šeimą koroną savo silpnos sveikatos vaikams. Net skiepų bijo dėl visokių reakcijų, o čia tikras virusas, ne skiepas. 

Piene, aš Amadėją gan senokai pagal pasakojimus žinau. Ir ką, kad ir biblija porija, jog kito smerkt negali. Žinau, kad nenorėčiau taip. Todėl galvoju, kad  pas Amadėją viskas ne taip - tos palaidos xxx balos, palaidas pas isteriką vaikas ir dabartinis vyras. Na, tas, iš vis neaišku, ką galvojo...

Atsakyti

Yra žmonių, kurie covidu prasirgę arba pasiskiepiję. Mano aplinkoje gan nemažai jau :)

Atsakyti

Piene, prašei pyrago recepto. Kadangi sugalvojau pati, nuorodos neturiu. Proporcijų irgi nesilaikau.

Tris kiaušinius išsukt su cukrum, aš darau su rudu. Ištirpdyt apie pusę pakelio sviesto supilt į kiaušų masę, kepimo miltelius "pašerti" grietiene arba kefyriuku ir irgi supilt į mišinį. Sudėt dėžutę maskarponės, apie 120 g miltų. Negaliu pasakyt, bet tešla turi būt kaip blynų - tirštoka. Tada pjaustau kokius tris didelius obuolius, gardinu cukrumi ir daug cinamono. Į kepimo indo dugną pilu obuolius, ant viršaus pilu tešlą. Kepam, tikrindami mediniu pagaliuku. Atvėsusį išverčiam į serviravimo indą, tai yra apverstas pyragas.

Atsakyti

Piene, Piene... nu jei tu taip rasai specialiai, kad paaukleti Amadeja, tai viena. Bet jei tu manai, kad visi tikrai masto taip, kaip tu, tai naiviai klysti. 

Atsakyti

Piene, Piene... nu jei tu taip rasai specialiai, kad paaukleti Amadeja, tai viena. Bet jei tu manai, kad visi tikrai masto taip, kaip tu, tai naiviai klysti. 

Matai, Sėlija, kai pati neišdarinėji, tai ir nesupranti. Aš irgi nesupratau, kokio galo ženytis tada. Ir koks tas vyras turi būt. Bet, jei jiems gerai, ne mano reikalas.

Atsakyti

Nu svarbu,kad būtų gerai abiems,o ne kažkuriam vienam.

Atsakyti
Božė božė kaip miego noriu,  o dar exas prisikniso vėl, kad jį kur bala 😃
Atsakyti

Aš tai vieno dalyko nesuprantu, kam reikia viešintis, norėti kalbėti, kelti susidomėjimą tokiais p isdalykiais? Ar čia noras pasirodyti kitokia, ypatinga, seksualia? Na, turėk tu tą savo "secret life" ir džiaukis, jei netrukdo vaikų auginimui (bet dar  klausimas). Bet ne, p islumas ir iškrypimai pateikiama kaip didelis privalumas ir dar viešai. Šitam dalykui nereikia proto, tik dziundzės ir diedų,  ir nėra kuo viešai didžiuotis.

Atsakyti

Bet tai Amadėja nesikeičia, galima diskutuot apie ją ištisus lapus, o ji iš kitos operos rašys ką nors, nei patvirtindama, nei paneigdama  :lol:​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine...: 13 vasario 2021 - 11:00

Bet tai Amadėja nesikeičia, galima diskutuot apie ją ištisus lapus, o ji iš kitos operos rašys ką nors, nei patvirtindama, nei paneigdama  :lol:​ 

Na, matyt, ji turi tam tikrą sindromą. Kad ir kokia, bet kitokia.. Ir dėmesio centre. :) 

Tegu.

Bet viskas, kas pasakyta, vieną dieną kažkaip gali atsisukti kitu galu. Todėl reikia daugmaž filtruoti, ką transliuoji į viešą erdvę.

Atsakyti
taip zmogus sulaukia demesio...nuuu smile.gif
Atsakyti