juk jie jau paruošti naudojimui. Rašoma, kad sodą reikia rūgštim 'nugesinti". Bet šitie jau su priedais.
Tai gal pas many koki senobiniai, nors daba pirkti
Nebūk tokia tikra. Saugi tik FB uždara grupė, ir tai pasitaiko visokių "išnešinėjimų". Niekas čia nėra incognito 100 proc.
Kad fb nesaugu, tai jau tikrai, niekas nepasirašo neviešinimo sutarčių. Kiek esu mačius, kuri susipainioja ir neatsimena, skaitė čia ar ten ir išplepa ką nors. Reikia tada bendrauti tik fb, gal saugiau tada ar kokiam msng čiate.
Tai, kad jau atvirai rasai, Amadeja tai rasyk pilnai atvirai. Kiek orgazmu nuo dvieju vyru pagavai?
Nuo pirties ir sniego praktiškai 😃
Mb žiauriai gerai vanot moka.
Būtų buvus eketė, tai būtų visiškas orgazmas.
Nes širdutė kalatojas tada jopapa, o sniegas prilimpa ir "degina" odą, o to pojūčio visu kūnu nėra.
Man tai įdomiausia ne Amadeja - ką, kur, kada, su kuo veikė, bet kitų reakcijos. Vienos piktinasi, kitos biškį iš smalsumo miršta, dar kažkam biškį vienodai (gal)
.
Man pvz įdomūs viešinimosi motyvai ir "technika", kaip pritraukt "šviežienos". Nes manau, kad tokioms grupėms to reikia.
Visi turim privatų gyvenimą, tik neišverčiam jo viešumai. O jai nerūpi, kaip kas apie ją pagalvos, nors daugelis pažįsta gyvai.
Tai ir galvoju, gal čia kažkokia reklama.