Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Bet tai man nuo to neskauda.

Tegul rašo.

Atsakyti

Piene, prašei pyrago recepto. Kadangi sugalvojau pati, nuorodos neturiu. Proporcijų irgi nesilaikau.

Tris kiaušinius išsukt su cukrum, aš darau su rudu. Ištirpdyt apie pusę pakelio sviesto supilt į kiaušų masę, kepimo miltelius "pašerti" grietiene arba kefyriuku ir irgi supilt į mišinį. Sudėt dėžutę maskarponės, apie 120 g miltų. Negaliu pasakyt, bet tešla turi būt kaip blynų - tirštoka. Tada pjaustau kokius tris didelius obuolius, gardinu cukrumi ir daug cinamono. Į kepimo indo dugną pilu obuolius, ant viršaus pilu tešlą. Kepam, tikrindami mediniu pagaliuku. Atvėsusį išverčiam į serviravimo indą, tai yra apverstas pyragas.

juk jie jau paruošti naudojimui. Rašoma, kad sodą reikia rūgštim 'nugesinti". Bet šitie jau su priedais.

Atsakyti

Nenoriu nieko piktint. Atsiprašau, jei kyla kam blogų emocijų  :flirt2: 

Tiesiog gyveninas dabar toks, kad norisi paprikolint. Tai ir čia nesusivaldau...

Pirtis aš visada dievinau. Man tobulas relaksas, ypač su spa priedūrom. Gaila nedrįsau griūt į sniegą (buvo drąsesnių), bet visus 3 kartus variau į lauką juo apsitrint. Kažkas nerealaus kai -15 😃😃😃😃😃

Atsakyti

O ką čia filtruot, ne feisbukas juk, čia visos incognito visiems skaitantiems. Nekalbant, kurios asmeniškai pažįstamos. O išsikalbėti, būna, norisi, negali padžiūgaut ar pazyst kažko šalia esančiam ar draugei, tai šita erdvė pats tas, išlieji emociją ir ramu, o ir niekas nenukenčia.

Atsakyti

juk jie jau paruošti naudojimui. Rašoma, kad sodą reikia rūgštim 'nugesinti". Bet šitie jau su priedais.

Aha, valgomą sodą tai taip, reikia ar kefyru, ar actu, ar grietine. O kepimo miltelius tai tik į miltus supilu sausus ir viskas.

Atsakyti

Bet tai Amadėja nesikeičia, galima diskutuot apie ją ištisus lapus, o ji iš kitos operos rašys ką nors, nei patvirtindama, nei paneigdama  :lol:​ 

Buvom pirty trise. Patiko. Įdomu. Pakartočiau. 

O dabar kolkas tikrai ne laikas didesniems susibūrimams. Net pas tėvus dar nevažiuojam.

Atsakyti

O ką čia filtruot, ne feisbukas juk, čia visos incognito visiems skaitantiems. Nekalbant, kurios asmeniškai pažįstamos. O išsikalbėti, būna, norisi, negali padžiūgaut ar pazyst kažko šalia esančiam ar draugei, tai šita erdvė pats tas, išlieji emociją ir ramu, o ir niekas nenukenčia.

Nebūk tokia tikra. Saugi tik FB uždara grupė, ir tai pasitaiko visokių "išnešinėjimų".

Niekas čia nėra incognito 100 proc. 

Atsakyti

Sūnų vakar skiepijo, naktį, sakė, tai šalta tai karšta ir lb galvą daba skauda.

Atsakyti

Aš tai vieno dalyko nesuprantu, kam reikia viešintis, norėti kalbėti, kelti susidomėjimą tokiais p isdalykiais? Ar čia noras pasirodyti kitokia, ypatinga, seksualia? Na, turėk tu tą savo "secret life" ir džiaukis, jei netrukdo vaikų auginimui (bet dar  klausimas). Bet ne, p islumas ir iškrypimai pateikiama kaip didelis privalumas ir dar viešai. Šitam dalykui nereikia proto, tik dziundzės ir diedų,  ir nėra kuo viešai didžiuotis.

Exhibicionistams irgi reikia, kad juos pamatytu. 

Nu skirtingi musu poreikiai.

Atsakyti

Amadėja*, 13 Vas 2021 - 11:11, parašė: Buvom pirty trise. Patiko. Įdomu. Pakartočiau. O dabar kolkas tikrai ne laikas didesniems susibūrimams. Net pas tėvus dar nevažiuojam.
Kas trečias?
Atsakyti

Aha, valgomą sodą tai taip, reikia ar kefyru, ar actu, ar grietine. O kepimo miltelius tai tik į miltus supilu sausus ir viskas.

Pagal idėja reiktų kartu su miltais persijot, bet aš to nedarau :)

Atsakyti

Buvom pirty trise. Patiko. Įdomu. Pakartočiau. 

O dabar kolkas tikrai ne laikas didesniems susibūrimams. Net pas tėvus dar nevažiuojam.

Nu tai dziaugiames uz tave. 

Atsakyti