Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Turbūt  mane fantazija per toli veža, bet  matau, kad poreikis grupiniam kai kam akivaizdus, šutvė moterų su dviem vyrais, kurie paeiliui vanaoja visas  :D​ 

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine...: 13 vasario 2021 - 12:47

Turbūt  mane fantazija per toli veža, bet  matau, kad poreikis grupiniam kai kam akivaizdus, šutvė moterų su dviem vyrais, kurie paeiliui vanaoja visas  :D​ 

Ka tie du vyrai, nulinks tuoj pat. Liktumem ant ledo. 

Atsakyti

Kita tema, nebe tokia įdomi.

Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.

Aš, Pinot, turiu implantą. Man taip tikrai nebuvo. Gal netgi verta skambintis ir konsultuotis konkrečiai, o ne čia 🤔

Atsakyti

Piene, prašei pyrago recepto. Kadangi sugalvojau pati, nuorodos neturiu. Proporcijų irgi nesilaikau.

Tris kiaušinius išsukt su cukrum, aš darau su rudu. Ištirpdyt apie pusę pakelio sviesto supilt į kiaušų masę, kepimo miltelius "pašerti" grietiene arba kefyriuku ir irgi supilt į mišinį. Sudėt dėžutę maskarponės, apie 120 g miltų. Negaliu pasakyt, bet tešla turi būt kaip blynų - tirštoka. Tada pjaustau kokius tris didelius obuolius, gardinu cukrumi ir daug cinamono. Į kepimo indo dugną pilu obuolius, ant viršaus pilu tešlą. Kepam, tikrindami mediniu pagaliuku. Atvėsusį išverčiam į serviravimo indą, tai yra apverstas pyragas.

As taip darau, tik nededu maskarpones. Tik  neverciu dugnu i virsu, dugna istepu sviestu ir pabarstau dziuveseliais. 

Atsakyti

Net nebežinau, ką labiau toleruot gėjus ar Amadėjos santykių supratį. O ji dar savo vaiku stebisi. Abu tėvai pačiuožę nejuokingai. 

As tai gejus labai puikiai toleruoju. 

Atsakyti

As tai gejus labai puikiai toleruoju. 

Turiu tarp jų labai fainų ir nesiafišuojančių žmonių, tačiau katrie moterims sugeba tooookius komplimentus pasakyt...Vieną kart sako, kokie gražūs tavo auskarai. O, jei pas mano vyrą paklaustų, ar mano ausys pradurtos, jis greičiausiai nežinotų. :D​ 

Atsakyti

Aš, Pinot, turiu implantą. Man taip tikrai nebuvo. Gal netgi verta skambintis ir konsultuotis konkrečiai, o ne čia 🤔

Skambinausi jau, sakė normalu iki 5 dienų ir skausmelis nedidelis, o patinimas irgi kažkiek, priklauso nuo ind. reakcijos. Liepė tas 5 dienas nesijaudinti. na, tai bandysiu.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pinotija: 13 vasario 2021 - 13:15

Turiu tarp jų labai fainų ir nesiafišuojančių žmonių, tačiau katrie moterims sugeba tooookius komplimentus pasakyt...Vieną kart sako, kokie gražūs tavo auskarai. O, jei pas mano vyrą paklaustų, ar mano ausys pradurtos, jis greičiausiai nežinotų. :D​ 

Aš irgi toleruoju pakankamai nesiafišuojančius ir ne naglus.

Atsakyti

Dar vienas dalykas, kuriuo netikiu, kad Amadėja dirbt nueis. Auklių ir neoficialių darbų neskaitau.

Atsakyti
QUOTE(Pinotija @ 2021 02 13, 13:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Madam pareis veliau" data-cid="72782951" data-time="1613214680"><div><p>Turiu tarp jų labai fainų ir nesiafišuojančių žmonių, tačiau katrie moterims sugeba tooookius komplimentus pasakyt...Vieną kart sako, kokie gražūs tavo auskarai. O, jei pas mano vyrą paklaustų, ar mano ausys pradurtos, jis greičiausiai nežinotų. biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Aš irgi toleruoju pakankamai nesiafišuojančius ir ne naglus.</p>

Man netrukdo ir besiafišuojantys. Argi gaila? Nepatinka, tai galiu nežiūrėt į tą afišavimąsi. O nagli tai gėjai ar ne gėjai - visų netoleruoju.
Atsakyti

Man netrukdo ir besiafišuojantys. Argi gaila? Nepatinka, tai galiu nežiūrėt į tą afišavimąsi. O nagli tai gėjai ar ne gėjai - visų netoleruoju.

Na, kad jau negali nežiūrėt, kai afišuojasi žengdami Gedimino prospektu ir viešai laižydamiesi bei demostruodami savo grožybes iššaukiančia apranga  :D​ 

Atsakyti
QUOTE(Pienė_ @ 2021 02 13, 13:30)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782959" data-time="1613215553"><div><p>Man netrukdo ir besiafišuojantys. Argi gaila? Nepatinka, tai galiu nežiūrėt į tą afišavimąsi. O nagli tai gėjai ar ne gėjai - visų netoleruoju.</p></div></blockquote><p>Na, kad jau negali nežiūrėt, kai afišuojasi žengdami Gedimino prospektu ir viešai laižydamiesi bei demostruodami savo grožybes iššaukiančia apranga  biggrin.gif​ </p>

Nu aš tai galiu nežiūrėt - manęs ten niekas pririštos nelaiko.
Atsakyti