Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

o tamsta matėte kur nors, kad aš taip rašiau?

aišku, kad galima - kas uždraus viešame forume rašyt ką nori biggrin.gif
ir lyg aš apie tai nerašiau
lygiai taip pat aš pakomentavau, kas man įdomu skaityti - ar man negalima perskaičius komentarus pakomentuot? biggrin.gif

Rialina, jei rašai, kad tau keista žmonių reakcija, tai jau ir skamba beveik taip, kad tos savo reakcijos, kaip ir pareikšt negalima.

Atsakyti

Mano nuomone, Amadėja-tobulas manipuliatorių laimikis. Ja manipuliuoja visi, kas netingi ar turi kažkokių interesų. Pradedant jo ex'u, baigiant vaiku. O ji tiesiog negeba to suprasti, galvoja, kad tai kažkas kito, gal meilė, gal rūpestis, gal pagalba, gal dar kas...sunku tokiems žmonėms, bet užtai labai lengva šalia jo esantiems

Atsakyti

Kita tema, nebe tokia įdomi.

Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.

Skambint chirurgui. Man nebuvo tokios reakcijos.

Atsakyti

Tai kaipgi jos nežino? 

Niko nepasikeitus metų metus, fb manau yra, dar teismo raštą viešai rodė su pavarde. Ją čia pažįstančių yra daug. Kas neturi ką veikt ir yra smalsus, greit suves galus. Bus dar darbas, yra pavojingas exas, yra paaugęs vaikas. 

Paskui stebimės, kad kažkas kažkur apskundžia. Žmonės yra pikti, ypač moterys. 

Mano tokia nuomonė.

Pavarde pasikeite. Nu ir kas ten tokia Amadeja Vilniuj? Niekas. Niekas jos nezino.

Del exo sutinku, gali kilt problemu, bet SM teisiskai - ne irodymas. 

Atsakyti

Mano nuomone, Amadėja-tobulas manipuliatorių laimikis. Ja manipuliuoja visi, kas netingi ar turi kažkokių interesų. Pradedant jo ex'u, baigiant vaiku. O ji tiesiog negeba to suprasti, galvoja, kad tai kažkas kito, gal meilė, gal rūpestis, gal pagalba, gal dar kas...sunku tokiems žmonėms, bet užtai labai lengva šalia jo esantiems

Taip.Tik ji isivaizduoja, esanti labai gudri, ir, kad ji situacija  valdo. Deja. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 13, 12:09)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782907" data-time="1613210877"><div><p>Aš tai turbūt nenormali, nes niekaip nereaguoju į jos tokius rašinėjimus. Neklausinėju, nekomentuoju. Nu neįdomu man. Sakau - nenormali vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tu gudri, lauki, kol kitos paklausines ir pakomentuos. Jei butu visai neidomu, butum paskaicius ir nieko nerasius. </p>
[right][snapback]72782908[/snapback][/right]

teip, teip... rolleyes.gif Akurat biggrin.gif
bet šiaip aš aiškiai parašiau, kas man įdomu - man įdomu reakcijos. Kas man įdomu, tą ir pakomentavau.

QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 02 13, 12:16)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782903" data-time="1613210733"><div><p><strong>o tamsta matėte kur nors, kad aš taip rašiau?</strong>

aišku, kad galima - kas uždraus viešame forume rašyt ką nori vartotojo įkelta nuotrauka
ir lyg aš apie tai nerašiau
lygiai taip pat aš pakomentavau, kas man įdomu skaityti - ar man negalima perskaičius komentarus pakomentuot? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Rialina, jei rašai, kad tau keista žmonių reakcija, tai jau ir skamba beveik taip, kad tos savo reakcijos, kaip ir pareikšt negalima.</p>
[right][snapback]72782914[/snapback][/right]

Manykite, kaip tamstai patogiau rolleyes.gif
Atsakyti

Manot, exas nenutuokia apie Amadėjos seksualinius polinkius su daugiau nei vienu?  Kartu juk gyveno, netikiu, kad labai nustebtų sužinojęs apie reguliarius vakarėlius tokius jos gyvenime. O ir prikišt negalėtų iš esmės.

Atsakyti

Man pvz įdomūs viešinimosi motyvai ir "technika", kaip pritraukt   "šviežienos". Nes manau, kad tokioms grupėms to reikia.

Visi turim privatų gyvenimą, tik neišverčiam jo viešumai. O jai nerūpi, kaip kas apie ją pagalvos, nors daugelis pažįsta gyvai.

Tai ir galvoju, gal čia kažkokia reklama. :D

Meetas pirtelėj gera idėja būtų 😃

Atsakyti

Kita tema, nebe tokia įdomi.

Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.

Vyrui parą, bet nestipriai.

Atsakyti

Meetas pirtelėj gera idėja būtų 😃

Nu, stebetumeme jusu trijules pasismaginimus :lol:​ 

Atsakyti

Net nebežinau, ką labiau toleruot gėjus ar Amadėjos santykių supratį. O ji dar savo vaiku stebisi. Abu tėvai pačiuožę nejuokingai. 

Atsakyti

Nu, stebetumeme jusu trijules pasismaginimus :lol:​ 

Nu jau. 

Nors meetukui pirty reiktų kokių 2 vyrų pavanot mus 😃

Atsakyti