Reakcijos visai neidomios, jos standartines.
O tai kokio būna įdomios? Gal reikia paklausti, kuris jai geriausiai tiko pagal dydį? Ir ar jos vyrui tuo metu seilė buvo nutįsus?
Kita tema, nebe tokia įdomi.
Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.
Man pvz įdomūs viešinimosi motyvai ir "technika", kaip pritraukt "šviežienos". Nes manau, kad tokioms grupėms to reikia.
Visi turim privatų gyvenimą, tik neišverčiam jo viešumai. O jai nerūpi, kaip kas apie ją pagalvos, nors daugelis pažįsta gyvai.
Tai ir galvoju, gal čia kažkokia reklama.
Ai, zinok, jei niekur nedirbciau, nieks manes nezinotu, tai gal ir man butu dzin. Nei nuo vyro slept nereikia. Ko jai bijot?
Kita tema, nebe tokia įdomi.
Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.
menu, Niedulis rase, kad jai ilgai buvo blogai.
Ai, zinok, jei niekur nedirbciau, nieks manes nezinotu, tai gal ir man butu dzin. Nei nuo vyro slept nereikia. Ko jai bijot?
Tai kaipgi jos nežino?
Niko nepasikeitus metų metus, fb manau yra, dar teismo raštą viešai rodė su pavarde. Ją čia pažįstančių yra daug. Kas neturi ką veikt ir yra smalsus, greit suves galus. Bus dar darbas, yra pavojingas exas, yra paaugęs vaikas.
Paskui stebimės, kad kažkas kažkur apskundžia. Žmonės yra pikti, ypač moterys.
Mano tokia nuomonė.