Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Reakcijos visai neidomios, jos standartines. 

O tai kokio būna įdomios? Gal reikia paklausti, kuris jai geriausiai tiko pagal dydį? :D Ir ar jos vyrui tuo metu seilė buvo nutįsus? :D​ 

Atsakyti

O tai kokio būna įdomios? Gal reikia paklausti, kuris jai geriausiai tiko pagal dydį? :D Ir ar jos vyrui tuo metu seilė buvo nutįsus? :D​ 

Nu tai naturalu, kad vieniems bjauru, kitiems smalsu. 

Idomiau butu, jei kazkas zavetusi, ar pavydetu. 

Atsakyti
QUOTE(Madam pareis veliau @ 2021 02 13, 11:41)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782888" data-time="1613209205"><div><p>Man tai įdomiausia ne Amadeja - ką, kur, kada, su kuo veikė, bet kitų reakcijos. Vienos piktinasi, kitos biškį iš smalsumo miršta, dar kažkam biškį vienodai (gal) vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>O, tamstos nuomone, kitos negali reikšt savo apmąstymų ir reakcijų? hmm.gif​ </p>

o tamsta matėte kur nors, kad aš taip rašiau?

QUOTE(Laukine... @ 2021 02 13, 11:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Rialina" data-cid="72782888" data-time="1613209205"><div><p>Man tai įdomiausia ne Amadeja - ką, kur, kada, su kuo veikė, bet kitų reakcijos. Vienos piktinasi, kitos biškį iš smalsumo miršta, dar kažkam biškį vienodai (gal) vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>O tai perskaičius situaciją negalima nieko pakomentuot?  rolleyes.gif </p>

aišku, kad galima - kas uždraus viešame forume rašyt ką nori biggrin.gif
ir lyg aš apie tai nerašiau
lygiai taip pat aš pakomentavau, kas man įdomu skaityti - ar man negalima perskaičius komentarus pakomentuot? biggrin.gif
Atsakyti

Kita tema, nebe tokia įdomi.

Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.

Atsakyti

Man pvz įdomūs viešinimosi motyvai ir "technika", kaip pritraukt   "šviežienos". Nes manau, kad tokioms grupėms to reikia.

Visi turim privatų gyvenimą, tik neišverčiam jo viešumai. O jai nerūpi, kaip kas apie ją pagalvos, nors daugelis pažįsta gyvai.

Tai ir galvoju, gal čia kažkokia reklama. :D

Ai, zinok, jei niekur nedirbciau, nieks manes nezinotu, tai gal ir man butu dzin. Nei nuo vyro slept nereikia. Ko jai bijot? 

Atsakyti

Kita tema, nebe tokia įdomi.

Mergicos, kurios turėjo implanto procedūrą, kada atslūgsta tinimas? Mano žandas kaip pas burunduką, trečia diena, o sutinimas nemažėja, skauda kiek mažiau, antibus geriu, elgiuosi pagal instrukcijas. Kada tas patinimas turi atslūgti? Nes atrodo, kad šiandien dar labiau patinę. Ima nerimas.

menu, Niedulis rase, kad jai ilgai buvo blogai. 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 13, 12:05)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Pinotija" data-cid="72782899" data-time="1613210499"><div><p>O tai kokio būna įdomios? Gal reikia paklausti, kuris jai geriausiai tiko pagal dydį? biggrin.gif Ir ar jos vyrui tuo metu seilė buvo nutįsus? biggrin.gif​ </p></div></blockquote><p>Nu tai naturalu, kad vieniems bjauru, kitiems smalsu. </p><p>Idomiau butu, jei kazkas zavetusi, ar pavydetu. </p>

Aš tai turbūt nenormali, nes niekaip nereaguoju į jos tokius rašinėjimus. Neklausinėju, nekomentuoju. Nu neįdomu man. Sakau - nenormali rolleyes.gif
Atsakyti

Aš tai turbūt nenormali, nes niekaip nereaguoju į jos tokius rašinėjimus. Neklausinėju, nekomentuoju. Nu neįdomu man. Sakau - nenormali rolleyes.gif

Tu gudri, lauki, kol kitos paklausines ir pakomentuos. Jei butu visai neidomu, butum paskaicius ir nieko nerasius. 

Atsakyti

Tai ir galvoju, gal čia kažkokia reklama. :D

Trūksta naujų veidų vakarėliams trise  :lol:​ 

Atsakyti

Ai, zinok, jei niekur nedirbciau, nieks manes nezinotu, tai gal ir man butu dzin. Nei nuo vyro slept nereikia. Ko jai bijot? 

Tai kaipgi jos nežino? 

Niko nepasikeitus metų metus, fb manau yra, dar teismo raštą viešai rodė su pavarde. Ją čia pažįstančių yra daug. Kas neturi ką veikt ir yra smalsus, greit suves galus. Bus dar darbas, yra pavojingas exas, yra paaugęs vaikas. 

Paskui stebimės, kad kažkas kažkur apskundžia. Žmonės yra pikti, ypač moterys. 

Mano tokia nuomonė.

Atsakyti

Amadėja nedirba?

Atsakyti

menu, Niedulis rase, kad jai ilgai buvo blogai. 

Einu kažkur ieškot, gal yra kokia tema SM

Atsakyti