Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

https://naujasis.lry...dimas-18158076/

Kaip jums? Pazekit video. 

Idomus interjeras, bet reikia buti labai disciplinuotam, kad palaikyti sterilia tvarka, o "netvarka" cia netiks, uzgos   visa stiliu.  Aukstos lubos man grazu.  Bet pati tokiam bute gyvent nenoreciau uz savo pinigus.

Atsakyti

Idomus interjeras, bet reikia buti labai disciplinuotam, kad palaikyti sterilia tvarka, o "netvarka" cia netiks, uzgos   visa stiliu.  Aukstos lubos man grazu.  Bet pati tokiam bute gyvent nenoreciau uz savo pinigus.
Man viskas butu ok, jei ne ta suslapstyta virtuve. Nepatogi gaminti, reik toli lekti i pasleptus saldytuvus, darineti daug dureliu, no no no. 
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *** Sėlija: 14 vasario 2021 - 12:35

ir vel sninga..ne, niekur neisiu...  :unsure:​ 

Neik neik...

Atsakyti

Aš tai einu.į žygį,kaip ir kiekvieną sekmadienį.

Atsakyti

Na, Valentinos, visos tinkamai pasveikintos?  :)

Labai elegantiškai šiandien sninga  :rolleyes: 

Atsakyti

Kas ten sugalvoja,kad vat šitas geriausias.nieko aš net įsimintino ir kitaip nemačiau.tik,kad virtubės "nėra."

Bet man gražu kaip jinai yra.namų akcentas.

Atsakyti

Jep, pasveikinta. 

Kava su pyrageliu i lova.

Chalaciuks veluoja biski. 

Atsakyti

Jep, pasveikinta. 

Kava su pyrageliu i lova.

Chalaciuks veluoja biski. 

Dieds sakė, ka triūsus tik ryt apsiaus. Va ir Valentinas. Bet tulpės gražios.

Atsakyti

Interjeras net nžn... nenorėčiau tokio

Atsakyti

Aš tulpių vakar gavau. 

Šiand.dar paims šampės, rafaelkų užsisakiau. Paguldysim vaikus ir į vonią 😃

Toks planas :)

Atsakyti

Į lovą buvo kava standartiškai. 

Vakar su mažu tinginį padarė :)

Atsakyti

Interjeras turbūt geras apdovanojimui laimėti. Bet kaip gyventi palaikant sterilią tvarką, su keliais vaikais pvz? Gaminti ir kad kiekvienu momentu jokios netvarkos nebūtų?

Iš patirties žinau, kad interjero kūrėjams labai svarbu bendras vaizdas, o ne kaip po to žmonės gyvens. Esu prasiginčijus dėl visokių papildomų dalykų, o architektui rūpėjo "tai čia gi netiks, kaip čia atrodys". 

Man taip pat nepatinka daug daiktų pristatytų, bet šitam pavyzdy tai šaltumas be jaukumo. Gražu ir tiek.

Atsakyti