Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Tada tiesiog nereik kurt šeimos,jei jau taip. Meilužiauk ,kam kitą skaudint.aš kūriau šeimą,nes norėjau visą gyvenimą nugyvent su vienu vieninteliu vyru.galvojant kitaip,man jos nereiktų. Visada bus taip,iad nepasiseks,ir taip ir kitaip.bet kam tau ta šeima,jei iš anksto žinai,kad tu kitokio suopročio?nu nafig? Gyvenk kaip nori.  

O susiirast tokį pat ,tai nežinau, šitsm šimtmety dar ko geri nebu taip paprasta😃

Tai aš niekada gyvenime nenorėčiau turėt santykių ir meilužio. Nė už ką

Atsakyti

Tai aš niekada gyvenime nenorėčiau turėt santykių ir meilužio. Nė už ką
Koks keistas šeimos, santuokos įvardinimas - santykiai  :rolleyes: 

Tiesa, o seksas keliese ir vis su kitais yra ištikimybė?  

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine...: 14 vasario 2021 - 21:39

Amadėja,tu vėl šlanga apsimeti.

Taip,supratau,geriausia dėt kortas ant stalo ir tenkintis kaip norisi.kad slėptis nereiktų.

Atsakyti

Amadėja,tu vėl šlanga apsimeti.

Taip,supratau,geriausia dėt kortas ant stalo ir tenkintis kaip norisi.kad slėptis nereiktų.

... ir tada skaitysis, kad vienas kitam istikimi. 

Atsakyti

Laukine..., 14 Vas 2021 - 21:38, parašė: Koks keistas šeimos, santuokos įvardinimas - santykiai :rolleyes: Tiesa, o seksas keliese ir vis su kitais yra ištikimybė?
Nu taip,nes po to grįžti į vieną vietą ir atsisėdai prie vieno stalo.😃 Galima aptart nuotykius,jausmus su tuo /tais kitais. Dėl jausmų nesu tikra,kaip ten jie turėtu skirstytis. Viens kitam fainiausi,o tie kiti ne tokie svarbūs. Hmm..ar ne?O gal galima įsimylėt?bet tada kils pavojus,būt paliktam/ai.. Kiek painiavos ,labai sudėtinga😃
Atsakyti

Nu taip,nes po to grįžti į vieną vietą ir atsisėdai prie vieno stalo.😃 Galima aptart nuotykius,jausmus su tuo /tais kitais. Dėl jausmų nesu tikra,kaip ten jie turėtu skirstytis. Viens kitam fainiausi,o tie kiti ne tokie svarbūs. Hmm..ar ne?O gal galima įsimylėt?bet tada kils pavojus,būt paliktam/ai.. Kiek painiavos ,labai sudėtinga😃

Aha, ir kaip nesusipykt, jei su kažkuriuo buvo geriau, nei su nuosavu ar vyrui jei labiau patiko kita  :hmm:  :D​ 

Atsakyti

Aha, ir kaip nesusipykt, jei su kažkuriuo buvo geriau, nei su nuosavu ar vyrui jei labiau patiko kita  :hmm:  :D​ 

To jau sakyt negalima.. va ir slapukavimas..

Atsakyti

O gal pažiūrėt į tai galima tik iš seksualinės pusės? Reikia to vyrų, bendrų vaikų, bendro namo, buities ir tt, bet va seksualiai maža vieno(s), laikas nuo laiko reikia tų trečių ar pasvinguot, kad būt visiškai pasitenkinus, o tada grįžtama į buitį su mylimu.  Neteisinu, bandau įsivaizduot.
Bent kaip aš įsivaizduoju, tai yra kiek kitaip. Nors nžn :)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 vasario 2021 - 22:17

Bent kaip aš įsivaizduoju, tai yra kiek kitaip. Nors nūn :)

Kaip įsivaizduoji?

Atsakyti

Koks keistas šeimos, santuokos įvardinimas - santykiai  :rolleyes:

Tiesa, o seksas keliese ir vis su kitais yra ištikimybė?  

Greičiausiai neištikimybė. O rimti santykiai tai ne tik santuoka ar šeima. 

Atsakyti

Kaip įsivaizduoji?

Svingas tai kai keiriasi porom, bet tik kartu.

Tai kaip pramoga, laisvalaikis gal.

Atsakyti

Svingas tai kai keiriasi porom, bet tik kartu.

Tai kaip pramoga, laisvalaikis gal.

Kaip gerai, kad paaiškinai, nei viena iš mūsų nežinojo, kas yra svingas. Daba jau žinosim...ir dar tai pramoga, pasirodo.oho

Atsakyti