Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

as pagal ta latino isvis sokt nemoku, cia mados reikalas ta latino. 

tai latino buna ir su geru ritmu :D

Va pvz..oj kaip veza :D Ypac 1,09 minute :D

https://youtu.be/xaRJ70_2meU

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristij: 14 vasario 2021 - 16:57

Aš tai buitiškai - išmeč kilimus ant sniego, nu ten, kur negeltona dą, išmušiau, dą i pacas viens kic bišk gavo, vualia...

Atsakyti

buvau ir ten..muzika kur kas geresne,...nu bet jausmas, kai tu sene tarp vaiku, tai nekoks :D Tada jau geriau Modern talking :D :D Pamenu prisedo prie musu su drauge toks vaikinukas...nu vaikas..ne daugiau 20m..sako einam sokt. Mes issisukinejam..tipo pavargom, nenorim, nesokam...sako "nu einam, kas dar jus pakvies sokt" :D :D :D Uoj...kaip skuduru i veida :D

O ne jaunimo klubuose kviečia šokt?  :D​ 

Atsakyti

O ne jaunimo klubuose kviečia šokt?  :D​ 

visur kviecia sokt :)

Atsakyti

tai latino buna ir su geru ritmu :D

Va pvz..oj kaip veza :D Ypac 1,09 minute :D

https://youtu.be/xaRJ70_2meU

:blink:​ siaubas... isvis neveza, kazkoks gruzinu karo sokis...

Atsakyti

Labas mergainos  :4u: 

Taip smagiai prasivaikščiojom su MB, oras fantastiškas :) dabar leisiu sau tingėt...man taip patinka šita veikla :D​ 

Atsakyti

:blink:​ siaubas... isvis neveza, kazkoks gruzinu karo sokis...

:lol:  :lol:  :lol:  Na skonis draugu neturi...

Atsakyti

buvau ir ten..muzika kur kas geresne,...nu bet jausmas, kai tu sene tarp vaiku, tai nekoks :D Tada jau geriau Modern talking :D :D Pamenu prisedo prie musu su drauge toks vaikinukas...nu vaikas..ne daugiau 20m..sako einam sokt. Mes issisukinejam..tipo pavargom, nenorim, nesokam...sako "nu einam, kas dar jus pakvies sokt" :D :D :D Uoj...kaip skuduru i veida :D
Oj negaliu 🤣

Tarp Moden Talking ir dzyrinimo yra daug geros muzikos. 
Labai 😃

O ir modern talking man visai ok

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Amadėja*: 14 vasario 2021 - 18:23

:lol:  :lol:  :lol:  Na skonis draugu neturi...

Tu labai gerai atrodai.

O jauniems bernams būna patinka vyresnės

Atsakyti

Atsakyti

Bet kaip masiskai skiriasi seimos virs 40 m. Mano aplinkoj... 

Atsakyti
QUOTE(*** Sėlija @ 2021 02 14, 20:10)
<p>Bet kaip masiskai skiriasi seimos virs 40 m. Mano aplinkoj... </p>

Nu va. O dar prieš kokius 50 metų skyrybos buvo gana retas reiškinys. O prieš 100 metų tai gal visai jų nebuvo biggrin.gif. Ir po 100 metų gal visai ir šeimų nekas nekurs.
O aš kelinta diena bandau įrodyti, kad viskas keičiasi. Ir Amadėjos laisvalaikis ar hobis po kokių 50 metų galbūt bus tiek įprastas ir kasdieninis, kad net bus sunku toms kartoms suprasti, kad kažkada galėjo tai būti smerkiama, nepritariama, vertinama kaip pasileidimas, kažkieno sukurtų visuomenės moralės normų pamynimas...
Atsakyti