Sakei,kad buvot pirty trise?
Tą trečią pratestavot,ar jis pratestavo jus?
Sakei,kad buvot pirty trise?
Tą trečią pratestavot,ar jis pratestavo jus?
*****. Gerai tu čia paklausei 😃
Nenoriu aš čia perdaug plėstis.
Tiesiog galima gi net ir trise daug visko veikti ir be sekso. Net pasitaiko kartais, kad žmonėms tiesiog pirtis patinka 😃
Ypač kai karantinas. Kai iš kažkur turi tuos antikūnius, o vistiek nieko negalima.
Amadėja*, 15 Vas 2021 - 00:07, parašė: *****. Gerai tu čia paklausei 😃 Nenoriu aš čia perdaug plėstis. Tiesiog galima gi net ir trise daug visko veikti ir be sekso. Net pasitaiko kartais, kad žmonėms tiesiog pirtis patinka 😃 Ypač kai karantinas. Kai iš kažkur turi tuos antikūnius, o vistiek nieko negalima.
Tai prasitestavot ir visi turit tuos antikūnius?
Tikrai manai,kad tai skamba realistiškai?
Net jei tai būtų tiesa,vistiek neskambėtų.
Bet Amadėja daugiausia rūpinasi karantinu ir taisyklėm,tai sakau,jau visi prasitestavo ir dar sedėjo prieš susitinkant dvi savaites namie.ir turbūt teleportavosi į tą pirtį.
Suda jie ten testavos. Norejo ir vare. Ir viskas pajebat. Svarbu garsiai pareikst kaip reik karantino laikytis ir kokie kiti dundukai, kurie nesilaiko. Ir garsiai pasipiktint. Paskui sako, ko tie slapti nick'ai pasireiskia. Na nebeimanoma skaityt to s...ramiai. Tiesiog.
Žinok užkniso mane jau tos taisyklės.
Žiema irgi užkniso 😃
Amadėja, tu iš tų, kur nori, kad visi kiti laikydamiesi taisyklių išspręstų viruso ir suvaržymų problemą. Tokia dorovės policija kitų atžvilgiu. Greita pasmerkti kitus, bet ne save. Vat tave užkniso ribojimai ir na, kas tau draus elgtis kitaip. O va kitiems tai nu nu nu...