Įkraunama...
Įkraunama...

+-40 raganų susibūrimas, II-ji tema, mes jau metai kartu!

Oi,amadėja,mes puikiai žinom ,kad tai daugiau mažiau yra tavo gyvenimo dalis,o ne abstrakti diskusija.

Na, man įdomios temos 😃

Išvis įdomu man žmonių santykių temos. Apskritai. Labai. 

Atsakyti

Bijau? Šiaip čia susigyvenus tema, bendraminčiuose, o ne kokia paplepėkim apie bet ką. Ir jei kiekvienas kartą pavėmęs, laiko save senbuviu, tai jau nžn.

Gal ir ginčiau, jei reikėtų nuo visokių praeinančių ir koją pakeliančių. O ką?

Labai susigyvenus tema 😀 

Tiesa akis drasko? Drasko, drasko 😛

Atsakyti

Tikrai taip. Laukine, viskas ok, nesuk plauciu. Labai dziugu, kad parejai. Lik 🙂

Maloningai leidžia, Laukine, tai pasilik. :)​ 

Atsakyti

Labai susigyvenus tema 😀 

Tiesa akis drasko? Drasko, drasko 😛

Matyt, padauginai su valentinu. Reikia "išsidrėbt". Drėbkis. Rytoj sunki diena bus.

Atsakyti

Bijau? Šiaip čia susigyvenus tema, bendraminčiuose, o ne kokia paplepėkim apie bet ką. Ir jei kiekvienas kartą pavėmęs, laiko save senbuviu, tai jau nžn.

Gal ir ginčiau, jei reikėtų nuo visokių praeinančių ir koją pakeliančių. O ką?

Susigyvenus ir senbuve, bet nezinai L? Baikim juokus. Mes ne pirtyje esam ir b** nesimatuosim. Nes tu prakisi, kaip matom, senbuve 😛

Atsakyti

Susigyvenus ir senbuve, bet nezinai L? Baikim juokus. Mes ne pirtyje esam ir b** nesimatuosim. Nes tu prakisi, kaip matom, senbuve 😛

Čiūčia liūlia, blaivykis.

Atsakyti

O jums išties tos asmeninio tipo nesąmonės taip įdomu? Kibimai, asmeniškumai? 

Nėra įdomiau diskusijos apie reiškinius? 

Atsakyti

Matyt, padauginai su valentinu. Reikia "išsidrėbt". Drėbkis. Rytoj sunki diena bus.

Tu man labai patinki 🙂

Tik matuoji viska ir visas per gerima. Baik 😀

Per depresija ir galim. Netinka? 😔

Nereik gint tu, kuriu gint nereikia. Faina tu siaip tikrai.

Atsakyti

Amadėja*, 14 Vas 2021 - 23:43, parašė: Na, man įdomios temos 😃 Išvis įdomu man žmonių santykių temos. Apskritai. Labai.
Man ši tema irgi įdomi.bet tu taip gali gyvent,aš ne.
Atsakyti

Pvz.mane kraupina, kad visokios kirpėjos net negalvoja prasitestuot, nors siūlo, prašo.

Atsakyti

Čiūčia liūlia, blaivykis.

Kas tau su tuo gerimu? Madam vis kaltini, mane... Kiek zinau, tai ner skaudi tema tavo seimoj. Kodel tuoj puolimas? Ar tai yra geriausia gynyba? 

Atsakyti

Dar nervuoja, kad nesiskiepija kas galėtų, nes dėl to šitam š ilgsi dar sėdėsim, o tie triūsikų reikalai yra asmeniniai, kurie neturi jokios visuotinės reikšmės. 

Nulis absoliutus.

Atsakyti